Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 174
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 675
Това, че емоцията е важна, не отменя това да си достоен човек, да си мъж на място в цялостното си поведение. Момчето въобще не го разбира това. Освен емоцията, основно го води силното, лесно възпалимо его. Никой няма право да не се съгласява с него! Тъпо, много тъпо, много НЕмъжко... Не го бива!

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 22:32 от Manchini.

# 676
Егати скучния епизод.

# 677
Какво изпуснах в този епизод? Моля някой да ми напише в две изречения! 🙏

# 678
Много дребно човече този 'космополит'

# 679
  • Мюнхен
Как пък не се намери една да му каже в прав текст нещата: с поведението си обезсмисляш стоенето на всяка от нас тук, фаворитизирайки така явно, като ги "усещаш" така нещата, вземайте се и да спира цирка.

Добре де, на теб няма ли да ти е много по-обидно, ако някой те баламосва и се прави, че те харесва също толкова, колкото всички останали? То е ясно, че накрая победителката е една. По-добре да имаш повече време да го приемеш, да се държиш културно с Ергена, за да не те изпидуркат набързо, и да се сдушиш с някоя от другите мадами и да си пиете кафенцето сутринта заедно. Курортно. Laughing

# 680
Как се радвам, че не ми се налага да се боря за този ерген 😅 тотално ми падна в очите

# 681
  • София
Акцията с розите е наказателна за Елена, Пам и Лия. Глупакът наистина е повярвал на Габриела. Rolling Eyes

# 682
Предлагам да пуснете в следващата тема една анкетка, в която списващите да можем да изразим мнението си към ергенчо.

# 683
Последните ще са Пам и Елена сигурно, защото Евгени е змия и иска на Елена да й е гадно.

# 684
  • София
Комплексите на дребния мъж. Има ниски мъже с огромно присъствие, заради интелекта им, но този не е от тях. Да си го влачи победителката.

# 685
  • София
ЕвЖенчо.

# 686
Колко драматично.Joy

# 687
Какво изпуснах в този епизод? Моля някой да ми напише в две изречения! 🙏
Както винаги съвсем нищо не си изпуснала, същата скука, като предишните епизоди. Малко злобни коментари, едно любовно писмо и тематични объркани погледи на Евгени и гълтане на граматиката му.

# 688
  • София
Целта е да припадне ли някоя най-накрая??

# 689
Айде,Лия олетя!Жалко харесвах я,но и малко я показваха.

Общи условия

Активация на акаунт