Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 175
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 690
Елена много посърнала .

# 691
Лиа е много сладка с тази прическа 💚

# 692
Лия не е за там изобщо, няма общо тя с този смешник! Тя и не го харесваше особено, общо взето лесно се отърва, успехи с любовните романи!

# 693
  • София
Лия го гледаше с неприкрита отврат. Почти сигурно беше, че ще е тя. Стана ми симпатична.

Ох, Генчо, много си тъп.

# 694
  • София
Елена само дето не мина под брадичката си с опакото на ръката си, докато го гледаше 🤣 Много яко!

# 695
Какво изпуснах в този епизод? Моля някой да ми напише в две изречения! 🙏
Безкраен коктейл. Драма. Всички сърдити на Генчо, ама уж фино по женски. Елена пробва да му прочете лекция, но се оплете. Той я гледаше сякаш наум решава троен интеграл. Айлин също му се разсърди, но по-лигаво по женски и реши да й прости. Още романтични бележки под вазите в имението. Реч, достойна за увещание на младите немски момчета да застанат на Западния фронт. В нея обясни, че жените са хаотични и не разбират от дума. Те го гледаха с явно желание да му наврат цял розов храст отзад. Мега драматична музика. Накратко нищо ново.

# 696
Това не е "Ергенът", това е "Кретенът".

# 697
Много дребно човече този 'космополит'
Косматполит.

# 698
Не съм фенка на Елена, както вече споделих, но това беше чисто демострационно поведение от страна на Евгени и мисля, че не постъпи като мъж на място към нея.

# 699
Това не е "Ергенът", това е "Кретенът".

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 700
Правилно в първата тема си гласувах, че Виктор е по-добрият ерген, та сега вече мнението ми е затвърдено. По едно време се бях разколебала, ама вече се показа в пълна светлина и просто по-зле се чудя може ли да бъде изобщо.

# 701
Наказанието за Елена е да изчака за последната роза🌹
Лия не заслужаваше да си тръгне. Имаше други, които да са преди нея!

# 702
Цитат
Те го гледаха с явно желание да му наврат цял розов храст отзад.
Може това да му е целта на Ергенчо.Wink

# 703
Ох, ама много драматичен Евгени на това розораздаване. И не мога да жаля дамите - дори да нямат възможност да върнат розата, можеше да му кажат две думи навъпреки, вместо да припадат от притеснение, че ще ги обезрози.

# 704
Гледам,че под името на Пам пише: Автор есеист 😀
Млад меринджей, да бяха написали 🤣

Общи условия

Активация на акаунт