Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 177
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Какво изпуснах в този епизод? Моля някой да ми напише в две изречения! 🙏

Някои момичета опитаха да обяснят на Евгени, че е постъпил невъзпитано, а той им каза да си гледат работата.
Лия се отърва.

# 706
Мъжете не обичат лекции и протяжни скучни разговори с жените си камо ли с една от многото кандидатки. Беше грешен ход от нейна страна, не знам защо реве толкова. След къде-къде по-малки демонстрации Симона и Кристина бяха отпратени самотни към залеза.

# 707
Ау, много унизително предаване. Дали е било умишлено или не, но изборът на Евгенчо за топ мъж е бил просто уникален.
Др..льо.
Това, което се случва с Елена, ако не е сценарий, си е чист психически тормоз. И да е сценарий, посланието е доста кофти.
Да взема Валерия и да влиза следващия Ерген.

# 708
На Елена обиците изглеждат като от китайския магазин, а Айлин беше с много изящни скъпо изглеждащи обици. Да се чуди човек кой ги облича и защо едни изглеждат прекрасно, а други са абсолютен кич.

# 709
  • here and now
Лия се отърва..
С какво точно е сгрешила Елена?
Освен с подбора на думи.

# 710
От женската злоба по-силна е само тази на ниския мъж. Валерия, халал да ти е този ерген. Flowers Rose

# 711
дина, да много е грозно! Според мен е съвсем целенасочен тормоз и унижение и то не само към Елена, а към доста от участничките. Надявам се, Елена да успее да се овладее и вътрешно да му тегли една майна. Жалко, че стои до края, а не си излиза...

# 712
Валерията ще спре ли да се изкарва жертва, докато не спира да злослови по адрес на другите. Злобна агресивна невестулка!

# 713
Аз изпитвам много неприятно чувство на безсилие. Нещо несправедливо се случва на около 15 човека и един с цялата си власт казва - майната ви, а те не могат да се защитят.

# 714
Как ще са си го заслужили момичетата? Първо той се държа просто невъзпитано, 10 мъже да беше поканил на среща, не се изсулваш като сопол, за да се носиш по течението. Имаше хиляди начини да награди Валерия, а го направи по най-грубия към останалите. А да не говорим, че не Елена и Айлин тръгнаха да се оплакват, а по най-унизителния начин ТОЙ ги въртя на шиш с въпросите си. И накрая с тая реч, просто беше нетърпимо за гледане поведение на Негово величество, което въвежда ред сред наложниците в харема.
Елена, няма какво да осмисляш, ясно е - този мъж не си заслужава.
Валерия имала чувство, че Елена, Пам и Лия цяла вечер я обсъждали. Аха, добре, ние друго видяхме.

# 715
Ужасно ми е антипатична Елена, ама по човешки ми е жал за нея. С твърде голяма кошница влезе, омота се и разочарованието е голямо.

# 716
  • София
Много дребно човече този 'космополит'
Косматполит.

Косматопитек.

# 717
Всички момичета, с изключение на Валерия, Айлин, Елена, Джия, Боряна и отчасти Ивелина, са отишли там за реклама, да пият и да създават интриги, но не и за любовта на Ергена.

# 718
Елена трябваше да откаже розата и да си тръгне с достойнство.

# 719
Всички момичета, с изключение на Валерия, Айлин, Елена, Джия, Боряна и отчасти Ивелина, са отишли там за реклама, да пият и да създават интриги, но не и за любовта на Ергена.
То па' една любов. Не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт