Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 202
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 720
Тя Елена може и да му е накривила шапката с думите си, може дори и да не е права в неговите очи, ама той се прояви като дребнав и отмъстителен.
Не е голям келепир да те харесва такъв мъж, харесва те до първата дума напреки

# 721
Всички момичета, с изключение на Валерия, Айлин, Елена, Джия, Боряна и отчасти Ивелина, са отишли там за реклама, да пият и да създават интриги, но не и за любовта на Ергена.
Според мен всички са отишли за реклама, включително и Ергенът.

# 722
От жени, влезли да се дърлят за мъж, какво достойнство повече да чакаме. Идеята на предаването не кореспондира много с моята представа за достойнство.

Джия се проявява като страшна интригантка.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 23:02 от Welt

# 723
Впрочем благодаря на авторката на онзи пост по случай Джейн Остин - при "училището", в което Меган се омаза като заяви, че "Гордост и предразсъдъци" била пример за любов от пръв поглед... и някой в тази тема я обори. И аз се сетих, че този роман не съм го чела. И го прочетох. И ми хареса много. Благодаря! Simple Smile

# 724
Елена трябваше да откаже розата и да си тръгне с достойнство.
А,не,бой до дупка!

# 725
Значи по сценариий на Джия и идва апетита и иска среща.Много изкуствено.

# 726
  • here and now
Елена трябваше да откаже розата и да си тръгне с достойнство.
А вместо това размислила, че вероятно не е постъпила правилно.
Много ми падна в очите това момиче.
Чудесно внушение.
Ставаш подметка, мълчиш, търпиш заради .... един... "Косматопитек."

# 727
Сега пък Елена се извинява на Валерия... потрес.

# 728
Ооо,Еленаааа. Ей това ми идва наум.

# 729
Елена, язък, че сме адашки и носиш това красиво име, което е синоним на сила.
Липсва ти гръбнак, а той не се култивира с писане. Жалко.

# 730
  • Мюнхен
Валерия е просто отвратителна. Жалка, нагла, злобна и макар и боравеща добре с речта, изключително плитка. Неприятно ми е, че ѝ дават толкова много време. Ако Евгени е склонен така да "накаже" негодуванието срещу нея, просто си я заслужава. Халал да му е злобичката ѝ.

Да, тоя сезон и двата лагера са откровено противни. Миналата година, въпреки антипатията ми към Александра, определено уважих начина, по който си тръгна и как в прав текст каза на Виктор - ми майната ти, не се държа мъжки и като човек, когото искам до себе си. Елена и Валерия вода ще ѝ носят.

# 731
Браво на Елена!
Така се води война!

# 732
Льольо, унижи дамите, смачка Елена.
А Валерия, ах Валерия, много хляб има още да изядеш. Младо, невъзпитано,грубо...вместо свежо

# 733
А, този път Елена е получила много добри “реализации”, ако е искрена.

# 734
Добре, че се сдобриха. Той ергенина, че не става е така, но поне да си изкарат курорта като хората.

Общи условия

Активация на акаунт