Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 083
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Не съм гледала и секунда от първия сезон, но тоя ме отегчава до безкрай.
Ясно ми е, че всичко е по сценарий, но е много тегаво и скучно. Час и половина всъщност нищо не се случи.

# 736
Тая Елисавета е много, много злобна, грозновата и откровено тъпа.

# 737
Жертвата се извини на палача си..

# 738
Наум като евнухът в харема 🙂

# 739
  • София
Я,на Елена са ѝ дръпнали ушите да не скача. Валерия се наду като балонче. Тъпня.

# 740
Елена голяма борба, голямо чудо. Трябва да се научи да е по-дипломатична, в случая човекът, т.н. Евгени, не е като нея и не е за нея. Тя е прям човек, а той притворен. Как само примижава с очи нон стоп, а като не примижава, не гледа хората в очите, много е подмолен.
Малко ме плаши този, честна дума.

# 741
Страшно слаб и скучен епизод...направо мъка да се гледа

# 742
Наум като евнухът в харема 🙂
Чудя се има ли смисъл от неговата роля в това предаване изобщо.. никой няма да забележи липсата му.

# 743
А с какво ви е виновна сега Валерия? Тя изобщо не е казала нищо на Евгени, не се е оплакала от Елена, и на Джия каза да не се настройва срещу никой заради нея. В случая си се държи много ок.
Ако ст разочаровани от Елена и обръщането и според посоката на вятъра, не е виновна Валерия.

# 744
Направо съм ужасена, къде е извинението на Валерия... ако бях на мястото на Елена щях да стана втора Габи и да се седя там на курорт без да ми пука за никой.

# 745
Единственият шанс на това предаване е - да започнат забавно-развлекателни клипчета, тип Кукушев. Иначе му е спукана работата. Язък, в началото беше смешно, сега ми е гадно. Махнах го.
Простотия.

# 746
Браво, Елена! Веднага се сетих за вица - Иванчо казал на Марийка, че е проста. И неговият приятел го нахокал и му казал, че трябва да се извини. Отишъл Иванчо при Марийка и казал: Извинявай, Марийка, че си проста.
Който разбрал, разбрал...

# 747
100% Вальо Шнап е на среща.

# 748
  • София
Аз никак не ги разбирам Габриела, Елисавет и Джия. Ясно, че са за реклама и за курорта там, но се държат все едно са назначени за придворни дами и защитнички на Валерия - да я обгрижват да й е комфортно, да й задават въпроси, да й пляскат на тъпотиите, да водят нейните битки в собствен ущърб.
Дори вид не си дават, че се вълнуват уж от Евгени. Просто са антураж.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:20 от Reinа

# 749
  • София
Не харесвам Елена никак, но ми стана жал от човешка гледна точка, като върхът на унижението беше това извинение.

Общи условия

Активация на акаунт