Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 070
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 780
Елена е това, финалистка е, за мое голямо съжаление. Жал ми е за нея, че трябва да търпи това смешно човече. Финалист е Елена, но победителката очевидно е пинчера.

След случилото се тази вечер, е обидно да се бори за подобен ерген...
Абсолютно!

# 781
Отсега ми е тъжно за Пам и се чудя не е ли свикнала да се защитава от нападки на тема тегло; няма ли рефлекса да отвърне на обидата скоростно; не непременно с вулгаризъм, но с нещо, вдъхновено от Мони. Вече видяхме, че Габриела се напряга, когато я окачествят като евтина. Очевидно си има комплекси Габито, ми използвайте ги срещу нея, има нужда някой да ѝ го набие в канчето.

# 782
И какво в следващия епизод ще гледаме колко филии яде Пам. Първо продукцията ще и се подиграе, а след това Евгени ще изгони злата Габи, защото и се подиграва. Доста тъпа сценка.

# 783
Трябвало да им пази достойнството...
Да, ама първо те трябва да проявят такова.

# 784
Какво да направи човека - не е добър актьор, а е подписал договор и дори да си е избрал вече Валерия, трябва да играе и с другите като панаирджийска мечка, за да има все пак предаване.

# 785
  • here and now
На последната церемония не ми се сториха нетърпеливи да получат роза.
Колкото по-рано си тръгне някоя от там, толкова по-добре за нея.

# 786
Не е длъжен да ги целува, а още по-малко да ги унижава. Да си каже, че е влюбен във Валерия и няма желание да опознава други.

# 787
# 788
Елена е това, финалистка е, за мое голямо съжаление. Жал ми е за нея, че трябва да търпи това смешно човече. Финалист е Елена, но победителката очевидно е пинчера.

След случилото се тази вечер, е обидно да се бори за подобен ерген...

Обидно е за всяка жена, да се бори за такъв ерген. Сладък, мамин льольо.

# 789
Миналата година гледахме как 5 унижават една, а сега - как един унижава 20. Не е забавно, не е приятно.

# 790
Струва ми се, че Елена нарочно се извини на Валерия, за да може после да покаже на Ергени колко е благородна и да натрупа малко точки, защото доста се беше сринала е очите му.

Загуби зрелищно битката, за да събере муниции за спечелване на войната. Хареса ми.

# 791
  • Разпиляна във въображението
Ще взема да изгледам набързо този и един два епизода назад сцените с Елена и Валерия, за да разбера коя обижда с думи другата. Не да стои и слуша, а да ги казва. Мисля, че Елена "ще бие". Видя, че с обиди няма да стане и пред всички се извини без да е необходимо. Лисица. И Джия също. Валерия не е длъжна да споделя всичко. На Айлин не й стана приятно Джия да целува Евгени, а тя как го награби? И нейното беше цирк.

# 792
Ако печели Валерия то със сигурност не са заедно и това е поредният нагласен финал. Не ги виждам да има нещо общо като мироглед освен да се мляскат като ученици.

# 793
Да се взимат кучелюбката и ергена и да се свършва!  Ако наистина харесващото животни зло победи, то Елена трябва да почерпи, че се е отървала от този кошмар наречен Евгени! Какъв мъж е това? Че и интелектуалец бил! Той, дето един свестен разговор ни може да проведе! Не, не и е на нивото на Елена и това е! Тази година ергенът е голям кашмер, или поне това, което показа до тук. Склонна съм още малко да изчакам и да видя дали ще има някакво развитие неговата особа, но не храня големи надежди!

# 794
  • София
За мен пък беше жалка. Натиска се на мъж, който очевидно не я харесва и има интерес към друга жена. Вместо да го приеме достойно, тя озлобя и се нахвърли срещу другата жена.

Общи условия

Активация на акаунт