Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 035
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 765
Гледах пак интрото от първи епизод, тя хубаво Елена се извини сега ама има един огромен скандал между Валерия, Елена и Ирина, който предстои. Така че това извинение не е края на враждата. Grinning
И пак се чудя на кого ми прилича тая жена на финала, определено не е Валрката, ръцете не са на много слаб човек, колебая се между Ирина и Елена.

# 766
Боже, боже, не се ли усещат тези жени, че като тичат по прищевките на едно момченце и се променят само и само да му се харесат, не си правят никаква реклама!
"Елена, която харесвах, се върна" Joy
Ах, халал да и е на победителката с този мъж!
Май най-голямата победителка от всички сезони ще си остане Александра с върнатата роза.

# 767
Не е за вярване, че ще го кажа, но Валерия ми става леко симпатична.
Дошла е с ясната цел, привлече вниманието на Евгени, и преследва целта си със всички средства, Но спазва добрия тон и никога не злослови и клюкарства!
Класическа зодия Близнаци - хлъзгава, подмолна и двулична.

Да не забравяме и умелата намеса на сценаристите, а и на монтажа.

# 768
Елена е това, финалистка е, за мое голямо съжаление. Жал ми е за нея, че трябва да търпи това смешно човече. Финалист е Елена, но победителката очевидно е пинчера.

След случилото се тази вечер, е обидно да се бори за подобен ерген...

# 769
  • here and now
На Елисавет курорта ѝ идва в повече. Поизгоряла ми се вижда в промото за утре.

# 770
Била се върнала Елена, която Евгени харесва. Да, явно тази, която кротува и не се обажда много много.. супер

# 771
Айде на турската баня ,утре 🤣🤣

Сигурно на такава среща се е надявала Кристина. Между другото, след този епизод вече ми стана интересно какво се е издънил Евгени на онази среща.

# 772
Елена ясно показа, че ще драпа с нокти и зъби до финала.

# 773
# 774
  • София
Струва ми се, че Елена нарочно се извини на Валерия, за да може после да покаже на Ергени колко е благородна и да натрупа малко точки, защото доста се беше сринала е очите му.

# 775
Това е сезонът където ергенът е главния злодей мисля, чак и Валерия с досадното си поведение и Габриела и охраната й Елисавета не могат да го надминат. Успех на победителката, защото ще има нужда!

# 776
  • София
Валерия след предаването ми е много интересно на кого ще продава лакчета, червилца и там каквото се инфлуенства. Имиджът ти отидЕ, другарко!

# 777
  • София /Абсурдистан
Голяма скука. Имах други очаквания.

# 778
Гледах пак интрото от първи епизод, тя хубаво Елена се извини сега ама има един огромен скандал между Валерия, Елена и Ирина, който предстои. Така че това извинение не е края на враждата. Grinning
И пак се чудя на кого ми прилича тая жена на финала, определено не е Валрката, ръцете не са на много слаб човек, колебая се между Ирина и Елена.

Не е важен този кадър, а онзи с елементът от края на другата рокля. Която според мен е роклята на ВалерЕргения, с която влезе в "най-романтичното шоу".

# 779
Ало бг-то и Елисавет са ужасни , прекаляват много . Хубаво е да си откровен , но те са безпардонни . Не мога да повярвам как Евгени се довери на приказките на Габи и още от самото начало беше настроен зле към Елена . Постъпката му беше точно като на 14 годишен . Пълна пародия . Наказа Елена , че е искрена , а нарече джукеса недооценена . Може ли да си толкова заблуден 🤦♀
Никакво извинение не заслужаваше Валерия , щом тя има свободата да прекъсва срещата на другите , те също имат свободата да изкажат мнение как са се почувствали …

Общи условия

Активация на акаунт