Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 042
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 750
Добре ѝ се получи на Елена. Знаех си аз, че няма да пожали нищо, за да продължи. Има си цел момичето и ползва целия арсенал.

# 751
Доста...любопитен епизод.

Валерия е ужасно глупава. Сякаш не осъзнава, че дружките й Габи и Елисавета щяха да я стъпчат, ако имаха интерес към Евгени. Очаква приятелство от Айлин и не вижда, че втората с кеф ще й забие нож в гърба. Вманиачена е да плюе Елена, а истината е, че Елена постъпва най-коректно и достойно, в известен смисъл Елена е най-добрата приятелка на Валерия там. Елена сякаш й казва - не те харесвам, ти си ми конкуренция и не желая да общувам с теб.

Много ми харесва, че момичетата показаха, че не са съгласни с поведението на Евгени. Той е пълен глупак, колкото и да харесва една от жените, държи най-малкото уважение към останалите. Показа, че е много добър в една област, но пълен лаик във всичко останало.

Евала на Елена, че се осмели да му каже, че греши. Думите й бяха много правилни и на място. Той, за мое съжаление, няма капацитета да я разбере. Или я разбира, но се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. По-лесно е, отколкото да признае, че е сгрешил.  Със сигурност установих, че Евгени не е на нивото на Елена.

Айлин също му го показа, по свой си начин - с цупене. Върши работа, важното е да стане ясно, че е сгафил.

Добре, че явно нямат право да откажат роза. Половината да са си заминали днес.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 09:35 от Donna Paulsen

# 752
  • София
Елена явно са я натиснали да не натяга ситуацията и тя изведнъж прозря колко е прав Евгени...Unamused Валерия пък в разговора с Джия какво се кефеше, как щяла да размаха писмото пред Елена? Толкова се вживя, че даже не погледна кучето, което дойде при тях, а Джия му се зарадва...

# 753
Ергени се показа като гадния кухавелник, за който го подозирах още от началото.

За мен това е мъж, който всъщност много добре разбира каква е динамиката между момичетата и какво му казват, но удобно е избрал тактиката да се прави на ударен и неразбиращ, докато си върти номерата. Садист.

Айлин след днешния епизод за мен отвя Валето Unamused
Но колкото е "обиграна", толкова и усещам младежка наивност, все пак е младо момиче, независимо в какви среди се движи.

Валерия е точно като за Евгени, никое от момичетата вътре не заслужава такова същество до себе си, то ще ти вгорчи живота, докато гледа като тъпо теле и мучи неразбираеми сексистки лекции. Но тя ще гледа с влажния поглед на тъжна крава и ще ликува вътрешно, че го е завоювала с няколко примлясквания. И заживели щастливо!

# 754
На мен ли така ми се стори или Валерия бая изкриви съдържанието на писмото - на Джия каза, че Евгени ѝ писал, че може да го прекъсва когато си иска, а ако не се лъжа писмото завършваше с молба повече да не нарушава правилата (може и да не съм разбрала, защото ми беше изключително скучно това писмо и малко с едното ухо слушах).

# 755
Някак си обидно за зрителя е да се предлагат и промотират глупави и заядливи скандалджийки, вместо да заложат на оригиналност и комплексност в разговорите, забавленията, игрите дори.
Недоумявам как Габи, Елисавета, фолкаджийката и онази лигла Айлийн все още получават рози.

# 756
И каква злоба била изсипала Елена на Валерия? Изля си душата пред Габриела и в синхроните и на настойчивите въпроси на Евгени. При това каза само това, което всички до една (без курортистките Габа и Елисавета) си мислеха. Валерия се прави на засегната. И от какво точно? Че Елена цяла ден мълчала и я избягвала. Що не си гледа работата това нагло, самодоволно същество, което когато е на върха, няма грам великодушие, а цяла вечер сипва с клакьорките си змии и гущери.

# 757
Вманиачена е да плюе Елена
Честно? Кога? 😂 Точно обратното е, Елена дори не е фактор, защо да я плюе. Елена е вманиачена да плюе по Валерия.

# 758
  • тук и там
Елена хич не ми хареса с това извинение.. И аз съм на мнението, че като и стана ясно че Ергеня имал емоция към Валето, трябваше да стане като Габа и бай Елисавет.. Да си кара курорта, и да ги остави да си играят сапунката с Валето.

# 759
Много горчив вкус остави в устата ми този епизод...гняс на квадрат. Това на кого му е представата за романтика точно?

Мн са гадни Валерия и Ергени...чак ми е обидно...

# 760
Кефи ме колко откровена е Айлин. Габи и казва, че е хиена и тя "Ами, всъщност не е далече от истината" Joy
Коментират как и е неприятно, че Валерия получава повече внимание от нея и тя си признава. И на Евгени добре си му каза, че и е станало неприятно, но няма да го критикува. Той милия обаче сигурно си мисли колко е хубаво жената да милее за него и да не го критикува, а на нея и пука само, защото мрази да губи.

# 761
Не мога да разбера - ако Евгени не е длъжен да им се извинява за действията и чувствата си, защо пък те са тръгнали да се извиняват за техните? Rolling Eyes

Честито на Валерко, която Ергени сигурно най-редовно ще праща на майната, когато не е на неговата Smile

А на Ергени да му е вкусна скумрията Joy

# 762
Казвала съм в предния сезон, че ако от 20 жени, 19 не те харесват, има нещо в теб. Е, ако от 20 жени и 20-те те харесват и подкрепят, също има нещо в теб. Страхотна е Джия, радвам се, че идва нейното време да я показват повече.

# 763
Айде на турската баня ,утре 🤣🤣

# 764
Евгени беше супер противен тази вечер. Елена му извади комплексите, а той я наказа, за това, че си позволи да го критикува.

Общи условия

Активация на акаунт