Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 163
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 360
ПП: Може ли линк към нещо с Пам към днешна дата?
От вчера

И от преди два дни
Скрит текст:
Благодаря! Нека Пам продължава в същия дух, симпатяга е тук.

# 361
На мен тази година и участничките, и ергенът са ми в пъти по-интересни. Миналата година съм гледала един цял епизод, останалото за фон от време на време. Беше ми ужасно скучно - еднотипни девойки, всички срещу една и един дървен и клиширан мъж. Евгени пуска снимки от Пловдив и определено не е в землянка. Това е телевизия, не е реален живот.

# 362
Тонката Стефанов поканен в Преди обед да се пеняви по темата Данък обществено мнение и как да не се влияем от мнението на околните.

Някои виждали, че розите имали бодли, а други - че бодлите имали рози. 🤯 Животът ми вече не е същият след това изказване.

# 363
Жалко, че е нямал този светоглед и хъс като участва в брадъра…

# 364
Миналата година ергенът и участничките изскачаха отвсякъде - подкасти, лайфове, тв участия. Тази година са много по-обрани и може да е нова политика на продукцията да контролират публичния образ. Най-много ме учудва Евгени защо го няма никъде.
Миналата година бяха интересни, сегашните никой не ги ще. А Евгени сигурно е минал инкогнито след тоя резил или е някъде по чужбина.
Миналата година бяха агресивни. Всички срещу една. Агресивни и ревливи, но не и интересни, според мен.

# 365
  • Варна
Не успях да се съсредоточа върху Милица, заради субекта ГлориА.

Мъж е, нали?

# 366
Да, след предаването започна да ходи на фитнес (може и преди него да е ходила, не знам) и със сигурност е по-слаба в момента, отколкото по време на снимките.

Да, пише, че е свалила 10 кг, което си е най-добрата награда! Определено предпочитам да отслабна, пред това да се залюбя с Евгени Simple Smile)

Относно лексиката на Елена, камон гайз, чилнете, това си е харасване!

# 367
Пам много хубаво беше обяснила всичко за боди позитивити в един коментар, жалко, че го изгубих. Ставаше дума общо-взето за това, че не е нужно някой да се тъпче, за да стигне до нейната форма, а че трябва да се приемаш и обичаш в какъвто и етап от живота  (и теглото си) да се намираш.

Тя живеела с Мони отскоро.

# 368
Значи Мони се е преместила в София на квартира

# 369
Пам много хубаво беше обяснила всичко за боди позитивити в един коментар, жалко, че го изгубих. Ставаше дума общо-взето за това, че не е нужно някой да се тъпче, за да стигне до нейната форма, а че трябва да се приемаш и обичаш в какъвто и етап от живота  (и теглото си) да се намираш.

Тя живеела с Мони отскоро.

Еха, каква новина! Браво на момичетата тогава. И двете ги харесвам, макар Пам да се показа като по-лабилна досега. Може пък и Мони да й е повлияла за по-добрата фигура.

Да, след предаването започна да ходи на фитнес (може и преди него да е ходила, не знам) и със сигурност е по-слаба в момента, отколкото по време на снимките.

Относно лексиката на Елена, камон гайз, чилнете, това си е харасване!

Ами не може да се изтъпаниш пред цяла България, да се опитваш да демонстрираш умения които нямаш и да не очакваш харасване. Сори, Елена.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 12:52 от FreakOnALeash

# 370
Много готино, за Пам и Мони, че ще живеят заедно. Още един плюс за Моми, въпреки че не съм си променяла мнението за нея и я харесвам. Като нищо да влияе добре на Пам и по отношение на лична грижа за тялото и да а мотивира. Заслужено браво си е на Пам за мотивацията и волята, 10 кг не са никак малко за сваляне.

# 371
Ако Пам отслабне с още 15-20 кила, като не намирам, че е свалила 10 сега, то тогава ще видите какво е ТутанКамион!... Smiling Imp

# 372
  • София /Абсурдистан
Тя ако отслабне толкова, няма ли да си изгуби работата? Нали е плюс сайз модел.

# 373
Моделстването, доколкото знам, не й е основната дейност.  Има модели, които са в порядъка 70-80кг.
Аз пък виждам разликата с тия уж минус 10 кг. Мисля, че е свалила доста повече, просто е понаправила мускули, които също тежат.

# 374
Според мен камерата качва допълнително килограми. И аз бих предпочела да отслабна пред това да се залюбя с Гени 😁 дай Боже всекиму 😂

Общи условия

Активация на акаунт