Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 138
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, след предаването започна да ходи на фитнес (може и преди него да е ходила, не знам) и със сигурност е по-слаба в момента, отколкото по време на снимките.

# 346
И преди е ходела на фитнес, има снимки в инстаграм.

# 347
Участничките кога могат да участват в подкастовете? След финала или като минат през btv предаванията? От Комеди клуб подкаста бяха поканили Мони, тя първо приела, но им отказала впоследствие и се чудех дали  заради договора.

# 348
Миналата година ергенът и участничките изскачаха отвсякъде - подкасти, лайфове, тв участия. Тази година са много по-обрани и може да е нова политика на продукцията да контролират публичния образ. Най-много ме учудва Евгени защо го няма никъде.

# 349
В отсъствието на Евгени виждам разликата между него и Виктор.
Виктор участва в предаването за реклама. След участието си не се  спря да се показва в публичното пространство. Да стане известен, ако може  да развие бизнес- това му беше целта. Защото се разбра, че жена си е имал.
Докато Евгени не би се показал в ролята на баничар или в тъпа реклама. Не му е целта да изскача отвсякъде.

# 350
Остава впечатлението, че дразнението към Елена е по-скоро завист за това че изпъква в пъти над интелекта над останалите. По мое мнение Елена не е свръх капацитет и е помпозна на моменти, обаче определено е по-културна, принципна и приятна за разговор, отколкото голяма част от участничките.

Оприличаването на хората на животни е способ, който се ползва в литературата от векове - зооморфизъм. Това е част от изразните средства, не по-различно от епитетите "нахалница, наглярка и др." Затова бТВ не цензурираха Елена за описването на поведението на Валерия като "глиганско".

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 10:15 от Linda*kiss

# 351
Поздравления на Пам, ако е отслабнала, също и за ходенето на фитнес Grinning

# 352
# 353
Остава впечатлението, че дразнението към Елена е по-скоро завист за това че изпъква в пъти над интелекта над останалите. По мое мнение Елена не е свръх капацитет и е помпозна на моменти, обаче определено е по-културна, принципна и приятна за разговор, отколкото голяма част от участничките.

Оприличаването на хората на животни е способ, който се ползва в литературата от векове - зооморфизъм. Това е част от изразните средства, не по-различно от епитетите "нахалница, наглярка и др." Затова бТВ не цензурираха Елена за описването на поведението на Валерия като "глиганско".

Над чии по-точно интелект? Та тя не говори правилно дори книжовен български език, останалите езици ги оставям от състрадание настрани. Иска да е много cool, но не й се получава. И с този маниер на учителка към Евгени, когото изпитва или поучава всеки път все едно е на дъската в клас. С безизразната си физиономия и все по-гадни и жаргонни коментари... Но явно си има публика, да е жива и здрава, нека е happy на прост български език!

# 354
Нямам време да го изгледам цялото, но ми направи впечатление, че изглежда по-млада. Явно така са ги гримирали и обличали.

# 355
Нямам време да го изгледам цялото, но ми направи впечатление, че изглежда по-млада. Явно така са ги гримирали и обличали.
Изгледах и аз няколко секунди, симпатична е Милица тук. Пипнала е някои неща по себе си, но определено със семпла визия и без да плаче изглежда доста по-свежа. Там я правеха наистина на лелка. Гледах я с Мони при Цитиридис и там също беше в пъти по-приятна за гледане, отколкото в предаването.Hands V
ПП: Може ли линк към нещо с Пам към днешна дата?

# 356
ПП: Може ли линк към нещо с Пам към днешна дата?
От вчера

И от преди два дни
Скрит текст:

# 357
Ясно е, че няма сценарий. Има приказка и тя е "Пепеляшка" Grinning

На проваления коктейл момите умело бяха вкараха в ролята на злобните и завистливи сестри на Пепеляшка, която се появява и с неземната си красота и обаяние им отмъква мечтания объркан принц изпод носа.
Благодаря за темата 🌹Още ви гоня😅
Ама тук два пъти чета Пепелянка вместо Пепеляшка🤯 Ще ходя на очен🤣🤣

# 358
Ще се повторя. Хубави са си момичетата, но не ги докарваха добре. А най-вече много им идва стресът по време на предаването и са някакви унили, без настроение, няма как и на вида им да не се отрази. Плюс тенденциозни някакви гадории с грим, коси и дрехи.
Знам, че сами са се натискали да влязат, но ми се иска да ги третират по-добре. Да имат някакви забавления, да ги оставят да се наспиват, да им правят интересни игри. Малко по-звездно отношение към тях да има, защото и за зрителите ще е по-приятно.

# 359
Миналата година ергенът и участничките изскачаха отвсякъде - подкасти, лайфове, тв участия. Тази година са много по-обрани и може да е нова политика на продукцията да контролират публичния образ. Най-много ме учудва Евгени защо го няма никъде.
Миналата година бяха интересни, сегашните никой не ги ще. А Евгени сигурно е минал инкогнито след тоя резил или е някъде по чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт