Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 138
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 480
От тия всички една ли няма да каже как наистина се е почувствала на коктейла? Аман от мазнене.
Не бил казал лека нощ.

# 481
Евгени е голям льохман!

# 482
Костюмът на Евгени е нелеп- кой ли е останал без завеси и покривчица за маса?🤣
ПлАмена гледа като леля Пенка на пейката пред блока. И също тъй клюкари. Защо съди Джия? Нали е великодушен, мъдър човек, есеист?!

# 483
Ох, докато Евгени си изкаже безмисленото изречение направо заспах.

# 484
Валерия сериозно ли говори за поведението на другите 🤦‍♀️ и най-накрая да видим Ирина с Евгени.

# 485
Валерия защо така се чуди на кой да висне като закачалка, в предния кадър се обляга на Айлин, сега пък се навряла в Габи. Уж е много отворена ,а  всяка нейна пора излъчва неувереност и търси на кой да се облегне.

# 486
Ох, докато Евгени си изкаже безмисленото изречение направо заспах.
То да беше само сега... от ден първи е едно и също. Никакъв дар слово няма този човек.

# 487
Е , можеше да дадат малко повече от разговора с Ирина.

# 488
Съгласна съм с Валерия относно това, че, който е приятел с всички, не е приятел с никого. Това относно Джия.

# 489
Валерия сериозно ли говори за поведението на другите 🤦‍♀️ и най-накрая да видим Ирина с Евгени.

Да, много видяхме Grinning
"Здрасти, как си"
"Добре"

# 490
Хареса ми как реагира Евгени, като гледаше Ивелина, докато му снасяше информация... Хич не умее да чете реакции девойката.

# 491
Оф, докога трябва да гледаме Габриела и нейните простотии. Тя все едно е наета за страничен коментатор.

# 492
Може би почват вече да развиват Ирина като образ.

Тия перушиняци дано поне ги перат като им ги разменят.

Пам на мен днес ми харесва в лица и прическа, роклята - не.

# 493
Дано тя отпадне скоро, че да видим Елисавет, с кого ще си клюкари. Май само Валерия остава.

# 494
Защо всички се чувстват длъжни да запознаят Евгени с кокошкарските си истории,сега пък Габи ще му казва какво става Grinning

Общи условия

Активация на акаунт