Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 167
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 600
През цялото време Евгени си го представям с едно такова над главата

# 601
На Айлин роклята е все едно перде- хипер прозрачна, а отдолу само едни прашки.Ужас.

# 602
Такива пасивно-агресивни, обидчиви и заядливи мъже, са ми най-неприятната порода.

# 603
Елена направи лапсуси от напрежение. Смятам, че перфектно разбира значението на думите. Но Ергени я гледаше така сякаш не би я докоснал с пръчка.

Елисавета прекали. Тя самата е с доста едър кокал и подозирам, че проектира върху Пам личните си комплекси. Пам си е дебела, но не разбирам с какво е провокирала всичко това.

# 604
  • София
“Казва ти, че всъщност всичко е наред, а пък всъщност погледът и казва друго”. Гена, брат, ти за първи път ли общуваш с жени?

# 605
Айде строяват харема.

# 606
  • Мюнхен
Ами добре се аргументира Евгени - каква справедливост, тук играят емоциите и то основно неговите. Такава е играта, негов е изборът.

Точно така си е. Той и затова каза хубави неща за Габриела - не защото вярва в тях, а защото е съгласен, че нямат право да му държат сметка. В реалния живот е така - не ходиш да обясняваш на мъж колко си обидена и възмутена, че обръща внимание на друго момиче. Най-малкото е липса на себеуважение. Не виждам защо в предаването трябва да е различно. Той олеква обаче с това целуване на всяка Grin

Момичетата също олекват, защото изкараха от девет кладенеца вода, само и само да не му кажат, че се чувстват обидени ЛИЧНО от него, че ТОЙ им е обърнал гръб. Много ги е страх от обезрозяването явно.

Елисавета вън. Много е досадна с това намилане.

# 607
На Айлин роклята пак е супер прозрачна.

# 608
Неприязънта на Ергени към Елена не ми позволява да повярвам, че след Х епизоди ще я метне на рамо. Но сега когато и Айлин, и Ирина, и тепърва може би и още хора му покажат, че са се разочаровали предната вечер, ще поомекне към другите може би.

Все още имам чувството, че всички са му адски неприятни тази вечер, той е ужасно напрегнат и мрънка. Не го виня за вродения му темперамент, но епизодът е тегав.

Речникът на Айлин, побиращ се на листче като на Валерия писмото, ме доуби.

Елисавета не искам да я коментирам, противее ми яко тая вечер.

Сега и церемония по никое време в средата на излъчването 🤣

# 609
  • варненка от София
Айлин от доста време сякаш не е мила косата си, така са я барнали тоя вечер, а роклята.... тих ужас

# 610
Валерия вече има роза?

# 611
Една сестра ще се отърве от цирка 😀

# 612
Ох Гена, колко е зле тоз човек!!! Гена, какъв космополит си ти като ти липсва елементарен усет за хората насреща? Приличаш на расъл в гората като поведение към и общуване с другия, а не на артист от голямата сцена, който все пак би трябвало, в срещите си с много и най-различни хора, да се е поошлайфал! Дребен, властен, самовлюбен, ограничен смешник...пфу!

# 613
  • here and now
Интересно ми е дали на бай Елисавет плащат специален хонорар за да прави грозни и злобни коментари за останалите?!?
Ако не, то тази жена си прави много лоша реклама за в бъдеще... Кой би се сприятелил, най-малкото, а какво остава за по-близки чувства, с такава злобна и негативна жена?
Няма хонорар, ако се постарае - още един ден на курортче.

# 614
Кога сме чули мъж да си признае, че се е оср..л, че сега ли! Емоцията го водела..., хаха. Не знаех, че на оная работа може и така да се каже, хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт