Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 133
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 615
Нова година ли е, слушаме речта на президента 😀

# 616
Време е да гонят вече Евгени, айде да почнем да обиждаме 10 човека и после да се тръшкаме че просто сме искали да се "оставим на течението". Ако една жена не е щастлива за секунда и прояви някаква емоция, то тя вече се превръща в пречка за него.

# 617
Ха,ха, Ергенчо голямо оправдание направи.

# 618
Каква е тази патетична реч! Ми хващай си Валерия и си тръгвай бе!

# 619
Ехе, страхотна реч. Все едно слушам Румен Радев на Нова година. Не стига, че обиди всички предната вечер, а сега и ги нахока. Ох, отвратителен ми е вече.

# 620
Евгени ако чете коментарите за себе си сега, сигурно съжалява сто пъти,че е участвал.
Много тънкообиден, муден, зажмал...айде и аз му сипах!

# 621
Евгени продължава да не схваща какъв гаф направи с момичетата. И едва търпи Елена...
Направо я гледаше с отвращение, докато обясняваше с насмешка за разликите между нея и Валерко. Имам предвид частта - ти ме ревнуваш, прекъсваш ми срещата, а причините са уж различни. Ми, да, различни са, пич.
Даже и не вижда разликата в нюансите.

# 622
Всеки път като излезе Наум и се сещам, че да бе, верно, и той беше там....

# 623
Евгени, тея речи ги запази за TED talks 🤣

# 624
Как може да му намирате кусури на тоя мъж - Евгени?! Нищо не разбирате от мъже...

# 625
  • София
Аз, а може би и някои момичета, очаквах някакво извинение за снощното поведение, а то султанът скръцна със зъби.

# 626
Ако имаше опция да се изгони Ергенът и да дойде друг на негово място, досега момичетата да са я използвали, понеже вече е много наложително... жалко, че няма.

# 627
Каква е тази патетична реч! Ми хващай си Валерия и си тръгвай бе!
Дружно ако можехме да ги изтикаме....

# 628
  • София
Жал ми е за Елена! Мисля сиз че тя ще си ходи тази вечер. Много пък се жегна Генчо, че окачестви поведението на скъпата му Валерия като неморално..

# 629
Елена ли ще си ходи?

Ако имаше опция да се изгони Ергенът и да дойде друг на негово място, досега момичетата да са я използвали, понеже вече е много наложително... жалко, че няма.

Отдавна казвам аз, че Ергени има и тъмна страна, ама...

Общи условия

Активация на акаунт