Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 082
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 630
Евгени толкова го харесвах,а той за 2 епизода се оср@ така както Виктор не успя за цял сезон

# 631
  • София
Как може да му намирате кусури на тоя мъж - Евгени?! Нищо не разбирате от мъже...

Като Елвис от Бодрум е днеска.

# 632
Валерия, Габриелата и бодигардът й не спряха цяла вечер да злословят и да обиждат останалите момичета настървени като хиени и в същото време изкарват Валерия жертва.. Няма такава наглост! А тоя льольо и женчо обяснява как имал пълно доверие на една плиткоумница, големият интелектуалец.. Елена ще се оправдава за простотията и байганьовщината му като на изпит.. Пълен отврат

# 633
Ох Ергени е тотална гавра с участнички и зрители! Нещастник пълен! Бегай бе, скапан хобит!

# 634
С две думи им каза - искам Валерия и ако имате нещо против, проблемът си е ваш.

# 635
Хахах, Ергени как си вдигна веждите, докато Елена му обяснява колко е разочарована от коктейла и че ги е зарязал... ми май не му пука особено и се чуди как да и разбере сложното бърборене.
Той чуваше това https://www.instagram.com/p/CqAZ7AKg9Kv/?hl=bg

# 636
Ако нямаше неустойки сигурно поне половината щяха да си заминат.

# 637
Много е зле Евгени. Държи се противно.
Няма да си ходи Елена.

# 638
  • Валенсия
Заставал зад думите си.
Tам бил с ясното съзнание какво търси.
Женската природа била хаотична.
Ха-ха-ха.
А мъжката 'щото е много последователна.
П*тьо.

# 639
  • here and now
Как може да му намирате кусури на тоя мъж - Евгени?! Нищо не разбирате от мъже...

Като Елвис от Бодрум е днеска.

В първия момент помислих, че коментираш Айлин... LaughingLaughingLaughing

# 640
Евгени толкова го харесвах,а той за 2 епизода се оср@ така както Виктор не успя за цял сезон
Вярно,бе! А аз се чудя кво ми мирише от известно време-той Генчо се изпуснал...

# 641
Тоя човек явно не разбира, че трябва да има някакво елементарно уважение когато група хора са се събрали заради него, без никакво значение дали ги харесва или не.  Все едно по средата на концерт да стане и да забегне нанякъде и да остави хората да седят и да го чакат.

# 642
Такива пасивно-агресивни, обидчиви и заядливи мъже, са ми най-неприятната порода.

Абсолютно! Зодия рак...

# 643
  • София
Елена е много хубава днес, както и Джия.
Но не разбирам целия този хейт за горканчо. Има си позиция, защитава си я. Просто не знам какво ще се случи, да бутне някой Валерия. Даже не знам какво ще гледаме още 2м.

# 644
Ясно,че имат договори как да се държат,но се надявам на тази реч всички да са му теглили по една яка псувня, пък те така или иначе сценаристите ще го изрежат при монтажа Joy

Общи условия

Активация на акаунт