Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 076
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 645
  • На Изток от Рая
Ах, този Евгени, голяма е лисица. Тълкува си думите на Елена както на него му е изгодно. А разликата в ситуациите е от небето до земята.

# 646
Ама и на нас не може да се угоди! 😁 Виктор бил мазен, нямал мнение и решителност, Евгени пък що ги поставял толкова рязко на мястото...

# 647
Женската природа била хаотична... та той нацелува пет момичета за има няма два епизода, ама жените били проблема. Аман.

# 648
Елена сгреши , че обиди Валерия индиректно. Първо , че Евгени ги заряза , негова е отговорността към момичетата, второ че автоматично всеки мъж , ще се застъпи за жена , която в нападната , плюс че той видимо я харесва.

# 649
Евгени, Евгени, толкова дразнещ, тънкообиден и елементарен. Като иска Валерия, да бягат към залеза и да спре да унижава останалите. Ако не мислеше с някои си части, можеше да проумее какво и защо, ама на, нали не му изнася.
Това неговото беше... сърезмеримо с "дюнер" и всички оставали бисери.
Елисавета не заслужава да бъде коментирана.

# 650
  • София
Нацелуването на пет момичета не е хаотичност, а последователност.

# 651
Ама и на нас не може да се угоди! 😁 Виктор бил мазен, нямал мнение и решителност, Евгени пък що ги поставял толкова рязко на мястото...
Той не ги поставя на място, просто защото те с право се почувстваха зле

# 652
Кой би предположил, че Виктор ще ни липсва?

# 653
Ако бях на мястото на Елена и Айлин, тутакси бих седнала до Габка и кака Ели да гледам сеира отстрани и да си карам почивката. Пък те душите се обясняват ли, обясняват, гаче ли са виновни. Направо ми дожаляха. Бе няма ли кой да каже на нашето момче - ей къде е Амстердам, емоции да искаш, че и никой няма да се сърди защо си бил в съседната кабинка.

# 654
Оффф Елена, ми не може да се изразява това момиче. Генчо въобще не я разбра. Тази вечер за пореден път се убеждавам всички колко са прости, Генчо също. Едни безумни разговори, направо трудни за слушане и гледане. Айлин обаче тази вечер се открои. Мноооого обиграна, би била идеалната любовница, мечта, която с памук ще му извади душата. Искам да видя още от нея, дотук най интересния персонаж.

# 655
А то точно обратното- по-лоша версия! 🤣

# 656
В драми и речи като тази щеше да е хубаво и момичета да имат право да връщат рози. Иначе става като харема на Генчо и те са безгласни букви.

# 657
  • Мюнхен
С две думи им каза - искам Валерия и ако имате нещо против, проблемът си е ваш.

Ми...така си е Grin Речта му е отвратителна, тия приказки за женската природа са тотални простотии, но им каза в прав текст, че си стои зад действията.

Проблемът наистина си е техен. Аз като знам, че няма да ми стане приятно, ако предпочетат друго момиче пред мен, не се забивам в такива предавания. Те са имали цял първи сезон, знаят какво да очакват и все пак са се пуснали на кастинг и са подписали договор. Рисковете на професията, мацки. Grin

Ако искат да играят дългата игра, трябва да се правят, че са над нещата. Не става с жалване колко са ограбени и обидени, нито в реала, нито в предаването.

Айлин се опитва, но не успява съвсем, защото и тя пасивно-агресивничко му показва, че има проблем с поведението му, но засега най-много се доближава.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 22:42 от Jinnafee

# 658
Евгени не разбира предимно като не му изнася - според мен е много тегав, неприятничък характер, не е като да не сме виждали такива, и не е като да не сме ги оставяли да си търсят късмета другаде.

# 659
  • Бургас
Как пък не се намери една да му каже в прав текст нещата: с поведението си обезсмисляш стоенето на всяка от нас тук, фаворитизирайки така явно, като ги "усещаш" така нещата, вземайте се и да спира цирка.

Общи условия

Активация на акаунт