Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 040
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 065
За Теодора диджейката-стоматолог (не съм горда, че помня 😃)
По-скоро превъзбудената Весела. По-пухкава беше.

# 1 066
Възможно е да има върната роза в този сезон, защото пуснаха цял епизод без изгонване. Вероятно е било, за да се навакса от бъдещ епизод, в който излизат две момичета, вместо само едно.

Иска ми се в името на автентичността и тази година да има върната роза. Нищо лично против Евгени, просто ще е доста по-достоверно ако някоя мома реши, че това не е нейния човек.

# 1 067
Въпросът е защо в този формат трябва да има унижение на участничките?
Защото предаването е замислено уж като риалити формат, където да изпъкнат истинските черти на участниците в реални ситуации, нормално, 25 жени - скубане на коси за един мъж и т.н., но всъщност е един жалък режисиран фарс. Миналият сезон беше по-атрактивен. Дори не мога да изгледам по цял епизод вече.

# 1 068
Хаххаха КРЕТЕНЪТ много добре замества името на предаването. Много добро попадение 😃😃

# 1 069
♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛, аз искрено ти отговарям. Най-важното нещо тук е, че изобщо не можем да говорим за отношения, защото се познават съвсем повърхностно и никак не мога да повярвам, че на някой в това предаване му пука чак толкова за другия, познават се от месец, а може и толкова да няма. Аз не бих се натискала на мъж, който виждам, че няма интерес към мен, и да бих предпочела да го играя храст, когато не виждам взаимност насреща, вместо да изливам злоба върху предпочетената жена. Не знам вие дали не виждате с каква неприязън гледа Елена, съчувствам му, защото е длъжен да ги търпи, в реалния живот едно блокиране навсякъде би свършило работа, тук не може, а и явно го натискат кои да държи в шоуто. И тук е моментът, в който една жена с гордост би се оттеглила, вместо да се унижава изисквайки реципрочност от непознат мъж. Обяснения искам от годеника ми само и определено не съм му искала в началото на връзката, за една жена е достатъчно и само да наблюдава действия, не да слуша празни думи.

# 1 070
  • Разпиляна във въображението
Е, стига де, Дяволче! Не си чул никакви подмятания от Елена към Валерия? Наистина трябва да прегледам епизодите отново, защото само чувам как Валерия коментира държанието на останалите към нея, просто го констатира, но обиди не съм. Елена бълваше отново и отново. По-скоро тя се е фиксирала здраво върху Валерия, а не чак толкова обратното.

# 1 071
  • София
Скрит текст:

Разбира се, доста от нещата в това предаване, включително концепцията да се състезаваш за вниманието на един мъж с още 20+ жени си е доста унизителна, та изначално са си хвърлили достойноството момите, след като са се навили. И все пак, някои в тази ситуация ще изплуват, други ще се удавят. Във всеки един контекст има достоен начин да подходиш, и за радост (но и както се оказа - нещастие) на момите, той всъщнсот не зависи от Евгени - достойнството им е само и единствено в техните ръце.

Така е. Но както важи за момите, важи и за ергена. И той има по-достойни начини да отиграе, че сега му се е паднало 20 жени да го искат. Не да капризничи като ощипана госпожица

Със сигурност от него дипломат няма да стане. Или депутат. Дали е обида или комплимент - всеки да реши за себе си.

# 1 072
Браво, Дяволо, страхотен разбор. Изказа и моето мнение.

# 1 073
♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛, аз искрено ти отговарям. Най-важното нещо тук е, че изобщо не можем да говорим за отношения, защото се познават съвсем повърхностно и никак не мога да повярвам, че на някой в това предаване му пука чак толкова за другия, познават се от месец, а може и толкова да няма. Аз не бих се натискала на мъж, който виждам, че няма интерес към мен, и да бих предпочела да го играя храст, когато не виждам взаимност насреща, вместо да изливам злоба върху предпочетената жена. Не знам вие дали не виждате с каква неприязън гледа Елена, съчувствам му, защото е длъжен да ги търпи, в реалния живот едно блокиране навсякъде би свършило работа, тук не може, а и явно го натискат кои да държи в шоуто. И тук е моментът, в който една жена с гордост би се оттеглила, вместо да се унижава изисквайки реципрочност от непознат мъж. Обяснения искам от годеника ми само и определено не съм му искала в началото на връзката, за една жена е достатъчно и само да наблюдава действия, не да слуша празни думи.
Много добре казано. Но, за да има гледаемост това предаване, явно си има сериозна удитория.
ПП: Скоро бяхме на почивка в едно затънтено селце и си говорихме със старите хора. Питахме ги дали гледат изобщо телевизия и един дядо каза: "Ау, откакто го дават този Момък (т.е. Ергенът) нищо не гледам чедо, нищо не му разбирам..."

# 1 074
Валерия се притеснява от другите нацелувани. За Елена изобщо не ѝ пука.
Елена от своя страна доста е фиксирала. Снощи като каза “тежи ми, че не мога да се смиря с тази ситуация” си помислих, че е защото доста омраза натрупа към Валерия. Трудно се смирява човек, който мрази.

# 1 075
Цитат на: Илит link=topic=1535081.msg46185403#msg46185403 date=167956968

Внимание, разсъждение на база [b
спойлер[/b]:
Скрит текст:
Но пък тогава как е на финала?

Ето от промото за утре резултати от битката в слуз (каквото и да означават те).

Наистина е жалко, че договорите им не позволяват да връщат розите, когато си решат.

Предположение по спойлера
Скрит текст:
мисля, че резултатът е времето, което всяка от тях е издържала в играта и така като гледам от написаното първа е Айлин

# 1 076
На мен ми стана много тъпо от последвалата реакция на Елена . За пореден път осъзнах защо жените сме по- слабия пол. Това да смачкаш себе си, за да си удобен на друг само от жени съм го виждала.
Никак не харесвам Елена, но ми стана тъжно за нея.
И си затвърдих за пореден път защо не харесвам ниски мъже Grinning

Евала ! По-добре нямаше да успея да го изрека. 100 / 100 !

# 1 077
Нарцисът Ергени като му правят комплименти и му играят по свирката, вади най-голямата си усмивка, а при критики има поглед на препикано мушкато.

Не трябваше да бъде съдена Валерия (макар че тя с него си е един дол дренки), а липсата на всякакъв такт, усещане и уважение към участничките в ергенчото.

# 1 078
Плюс едно дет се вика.
Не съм фен хич на зодиите, но от един скорпион не го очаквах.

# 1 079
Смирението е свързано с чувството за справедливост, според мен. Да се смириш е обвързано с приемането на външни, независещи от теб обстоятелства.

Омразата обикновено е пасивна агресия и хич не й пречи нито смирението, нито примирението.

Валерия се притеснява от другите нацелувани. За Елена изобщо не ѝ пука.
Елена от своя страна доста е фиксирала. Снощи като каза “тежи ми, че не мога да се смиря с тази ситуация” си помислих, че е защото доста омраза натрупа към Валерия. Трудно се смирява човек, който мрази.

Общи условия

Активация на акаунт