Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 897
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 095
Много тъп ход от страна на Елена и да му наговори такива неща 🙄
Евгени беше прав, че нейното спонтанност, а почти същото на Валерия не.
А за извинението майко.. пълна  тъпотия бих казала.
Обаче много пъти се дискутира, че това на Валерия си беше постановка, позволена от продукцията Grinning

# 1 096
Ами и аз да изкоментирам вчерашния епизод, който си беше мъка за гледане. Гената не е за коментар просто, вече не вярвам, че и се държи така по сценарий на продукцията. Толкова си може просто. Този поглед и поведение не могат да се изиграят. И момите си вкараха по един автогол с всички обяснения - нито е мъж, който има капацитета да ги изслуша, нито са в достатъчно близки взаимоотношения, за да могат да имат твърда позиция, от която да си кажат какво ги е наранило. Ама пък за личен кеф - нямаше ли една жена, която да го направи на две стотинки и да го гледа как мига на парцали.

Доста ми дожаля за Елена, тотално се е вкарала във филма и той гледа да и стъпи още няколко пъти хубаво на главата. Дори да не ми е тотална любимка, пак си казвам, че тя не заслужава такова чудо в къщата си.

Искам само да попитам - Елисавета е толкова къркана, че не може да говори, или има нещо друго, понеже почти нищо не разбирам от това, което казва. То не че това, което казва, има стойност да бъде чуто.

Габриела също копае в дълбокото, въпреки че си мислех, че няма кой знае накъде повече. Промото за следващия епизод е изключително гнусно - Пам може да има проблеми с килограмите, но никой няма право да я гаври така. Това си е чист тормоз.

Ще ми се да имаше някоя истински отракана мадама в това предаване, която да не цепи басма и може спокойно да изкаже мнението си, ако ще да я изпидуркат по бързата процедура. Щеше да добие повече популярност и плюсове от целия харем в предаването, барабар със султана.
Имаше - Мони. Ама я "изпидуркаха" бързо-бързо.

Ох, да, жалко че не я задържаха още малко и тя да си каже за вчерашната  случка.

# 1 097
  • Вестерос
И така да е, тъпо от страна на Елена

# 1 098
Много тъп ход от страна на Елена и да му наговори такива неща 🙄
Евгени беше прав, че нейното спонтанност, а почти същото на Валерия не.
А за извинението майко.. пълна  тъпотия бих казала.
Обаче много пъти се дискутира, че това на Валерия си беше постановка, позволена от продукцията Grinning
Е, как да не е като камерата тичаше след нея, докато тя хвърляше уж небрежно и спонтанно дрехи по коридора и си избираше тоалет...
А на кого се оказа, че е откраднала идеята?

# 1 099
  • София
Мони две думи не можа да върже с Генчо.

# 1 100
  • Варна
Пък може да е вързала и затова да са я "изпидуркали" . А на нас ни показаха изрязани кадри как си хвърлят белтъци с Генчо като в индийски сериал.

# 1 101
Аз реално вярвам, че проблемът на Елена е с Валерия. Затова и обвини нея. Дали защото много харесва Евгени или защото много мрази Валерия - не знам. За съжаление се е объркала канализирайки енергията си срещу Валерия,  не е в нея проблема. Проблемът е в Евгени и в това как отхвърля Елена въпреки чудовните ѝ напъни. Айде да видим довечера като прояви тя “спонтанност” и го нацелува дали всичко ще си дойде на мястото. Аз сериозно се съмнявам. Елена трябва са се смири с идеята, че Евгени винаги ще харесва Валерия повече. И това не е заради Валерия, а заради Евгени. Не е честно, но просто е факт.

# 1 102
Някои по-незрели мъже наричат точно това "любов". Целувки, свалки, после моногамен секс за някакъв период - за много хора с това се изчерпва една връзка. Мисля, че Евгени толкова си може. Самият той не разбира какво толкова искат тези момичета от него и се чуди защо не се борят повече, след като си играе ролята и си казва думичките. А истината е прозаична - защото той не е показал нищо, с което да ги привлече и мотивира. Но няма как да го разбере, а и не го прави нарочно.

А ако някое от момичетата беше по-отракано и го беше поставило на място, за съжаление вероятно сега щяхме да я коментираме, че не знае къде се намира и сама се е набутала в такова шоу...

# 1 103
Не й е било нужно, и аз не бих се насилвала с жален поглед да чакам роза от този или да му се лигавя на нечленоразделната реч.
Мони си изигра картите много добре, вярвам, че ако тя беше там на онзи откраднат коктейл, нещата нямаше да седят по същия начин.

# 1 104
  • София
То това, което не са ни показали, е необятно. Всеки може да си фантазира във всяка посока какво точно е.

Пък може да е вързала и затова да са я "изпидуркали" . А на нас ни показаха изрязани кадри как си хвърлят белтъци с Генчо като в индийски сериал.

# 1 105
Изскачащия от храстите водещ, за да си каже репликата от шест думички, снощи ме докара до неконтролируем смях. И после пак скочи там, брутално! Поразително ниво на хореография. А разтърсващата музика в целия снощен епизод беше покъртително неадекватна. Очаквах всеки момент от ъгъла да се зададе конницата на Сюлейман Великолепни  или поне Али Ръза да се яви и да се самоубие ритуално пред строя каки.

За останалото - гледаме отношения по сценарий. И Гената и каките действат според идеите на сценаристите. Смятам, че целия скандал около неканената Валерия, проваления коктейл, нападателната Елена и после извиняващата се и каеща се Елена е по идея на екипа, организиран от тях и режисиран от тях. Смятам, че униженията за участничките са отвъд границата на приемливото. Явно тази вечер ще бъде унижавана Пам - следват си миналогодишната логика с цел гледаемост - масата кълве на сеир. Не вЕрвам на нищо от това, което ни показват, сори. Продукцията бре, сменете сценаристите. Антон е дъно.

Абсолютно съм съгласна с написаното и затова по-назад споделих, че за мен предаването има сериозен сексистки уклон. Наистина момичетата вече са подложени на унижение принципно от сценария и конкретно, от поведението на Ергенчето, което е напълно неприемливо. Още по-малко за национален ефир.

# 1 106
Е, как да не е като камерата тичаше след нея, докато тя хвърляше уж небрежно и спонтанно дрехи по коридора и си избираше тоалет...
А на кого се оказа, че е откраднала идеята?

На изгоненото накрая на епизода момиче с яркочервената коса - Лия.

Мони извади достатъчно позитиви от участието си, без сюжетът при нея да минава през отхвърлени чувства от страна на ергена.

# 1 107
Че то самото предаване не е ли изначално сексистко? Независимо от поведението на Ергенът, 20 жени се борят за вниманието на един мъж! Форматът е такъв сексистки, пък после се сърдят някои.

# 1 108
А в промото за днес Шопов как им хвърли поканата на масата! Smile

# 1 109
Ако Мони беше останала, щяхме да гледаме мнооого по-различен сезон от тази помия в момента. Тя с Евгени няма работа, обаче как хубаво поставяше на място и Габриела, и Валерия... Сега никой не го може, Пламена циври, Елена се извинява...плужешка работа.

Общи условия

Активация на акаунт