Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 864
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 455
Представете си Валерия да беше спечелила тази опция. Щеше цялата вечер тя да е с него и само да се мляскат. Правилно са подбрали каква игра да дадат за тази награда.

# 1 456
Оф, сега Пам пак ще реве.

# 1 457
Елена е много красива тази вечер. За първи път от началото на предаването ми харесва толкова на външен вид.

# 1 458
  • Мюнхен
Момичета, някой да ми резюмира набързо защо Пам определя с кого се среща Евгени. Досега гледах финала на "Вина" и направо прескочих цялата простотия с играта по-рано. Пам е спечелила и каква ѝ е наградата - да определя какво става на коктейла? Много бързо ги развъртат срещите или просто монтажът е странен този епизод.

Някой ми изтри по-ранното мнение за това, че Елена се държи като подметка, ама се оправдаваше пред Евгени точно като ученичка...била се извинила, била се вдъхновила от Евгени да израства като личност... абе, моме, баш този ли взе за муза?

П.С: Микаела изглежда великолепно просто. Червена коса, златиста рокля, хубава фигура. Наистина като статуетка, браво!

# 1 459
Що се учудват, че се нарушават правилата, като такива изобщо не съществуват.

# 1 460
Микаела е бижу! Много е красива, има много тънко чувство за хумор. Обаче, не знам, направо го превъзхожда Ергенчо. Боряна само мляс мляс + крака. Елисавета си е Елисавета, груба и злобна.

# 1 461
Те докато седнат и Пам води следващата - особено момичетата, които не с абонамент за Евгени, няма да им стане въобще приятно, че така на конвейр минават.

# 1 462
Елисавета е просто потресаваща. За съжаление има много народ като нея и дружката й.

# 1 463
Само Елена получи неограничено време от Пам, другите на конвейер.
Горкият Евгени, как успява да се пренастрои от дама на дама.
Ооооф, Пааам!

# 1 464
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много слаб характер е Пам, пълен пораженец, мрън, мрън, мрън като латерна само се оплаква и това е.

# 1 465
Пам на луда ли се прави? Не можала да си довърши списъка.

# 1 466
Елисавета ми прилича на Саманта от Сексът и градът. Дори на поведение го докарва, много намахана го раздава.

Много слаб характер е Пам, пълен пораженец, мрън, мрън, мрън като латерна само се оплаква и това е.

Тя за това е пълна. Хич да не ми излиза с хипотиреодизма. Милиони жени са с хипотиреоидизъм. Правилна диета и воала, няма да е дебела, но истината е, че няма воля.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:39 от Janelle

# 1 467
Елисавета е просто потресаваща. За съжаление има много народ като нея и дружката й.
Изразява се като разтропана труженичка.

# 1 468
Пам на луда ли се прави? Не можала да си довърши списъка.
Ама това е звездният ѝ миг!

# 1 469
  • # супернатурална #
Есесистката: "Манталитетът на Габи е срещу Ирина" Някой чел ли е ЕСЕ от нея? Може ли кратък цитат, няма да понеса повече.

Общи условия

Активация на акаунт