Плуване за деца - къде в София? (Тема 2)

• 7 787
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде там...
Овъргаз арена в Българско школо.

# 16
  • София
Там е с доплащане, да се има предвид.То на повечето места е с доплащане.

# 17
Здравейте!Знаете ли кои басейни работят с Мултиспорт кидс?Информацията в Интернет е много противоречива,някой пишат че работят,но всъщност се оказва,че не е така.

Инерджи фитнес на ул Солун, Борово работят с такива карти. И което е най-хубаво - басейнът е със солена вода!

# 18
  • София

Доплащането не е ли за треньорите?
Ако се плува свободно има ли доплащане?

# 19
  • Някъде там...

Доплащането не е ли за треньорите?
Ако се плува свободно има ли доплащане?
За свободно плуване няма доплащане. Няма и ако се плува при техен треньор. Доплаща се за външни треньори.

# 20
  • София
Здравейте! Знаете ли басейн или клуб който да има собствен транспорт? Да взимат децата след училище или от вкъщи и после да ги върнат.

# 21
Здравейте, бих искала да запиша детето на плуване, момче на три годинки, басейн Спартак дали е удачен вариант..?

# 22
  • София
здравейте, може ли споделите колко струва плуването на вашите деца и къде.

В момента детето ми плува 6 пъти седмично в басейна на Овъргаз, към клуб Олимп, с мулти спорт и ми искат 360 лв доплащане на месец, предварително заплатени, тоест ако детето ми отсъства - независимо по каква причина - горя с таксата и цената на 1 посещение е 15 лв

# 23
  • Някъде там...
В София е доста скъпо в сравнение с други градове.
Иначе примерно тук може да видиш цените на Спринт: https://www.pluvenclubsprint.com/?page_id=12

# 24
  • София
В София е доста скъпо в сравнение с други градове.
Иначе примерно тук може да видиш цените на Спринт: https://www.pluvenclubsprint.com/?page_id=12

благодаря, явно цените вървят в този порядък

# 25
С треньор от Олимп, външен за басейн Кристал, плащаме 170 лв. за всеки 8 посещения. 360 лв. за почти ежедневно плуване ми се виждат даже малко.

# 26
  • София
С треньор от Олимп, външен за басейн Кристал, плащаме 170 лв. за всеки 8 посещения. 360 лв. за почти ежедневно плуване ми се виждат даже малко.

уточнявам, че това е с мулти спорт, без мулти е 480 лв на месец, и това не зависимо дали дето е здраво и ходи, или е болно и не може да посещава басейна.

# 27
  • София
Здравейте,
А кой треньор от Олимп бихте могли да ми препоръчате?

# 28
  • Някъде там...
Вижте им разписанието на сайта. И си преценете на кой басейн и в кои дни имате възможност. Оттам започнете Simple Smile

# 29
  • София
Здравейте,
А кой треньор от Олимп бихте могли да ми препоръчате?

Всички треньори на Олимп са добри, момчетата работят по една и съща тренировъчна програма.  Децата наистина се научават да плуват, имат добра техника, като станат малко по големи ходят и по лагери. Покрай тренировките, дъщеря ми намери страхотни приятелчета и това допълнително стимулира любовта й към спортуването

Общи условия

Активация на акаунт