Плуване за деца - къде в София? (Тема 2)

• 7 783
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
От колко годишни имат лагери? И къде ходят?

# 31
  • Някъде там...
Още от предучилищна възраст имат лагери. Сандански, Белмекен, Боровец, зависи при кой треньор са. Повечето ходят на Сандански и Белмекен. Сандански е в края на юни, началото на юли. Белмекен е през пролетната ваканция и после още веднъж през август.

# 32
Здравей pkrassimira,
Виж СК Нерея, те също имат часове на Овъргаз  и не само там. Цената е далеч по поносима и правят и лагери.
Децата бяха 10 дни в септември на морето, сега ще са на Белмекен края на месеца, пролетта също бяха там.
Ние сме доволни за сега, детето ми плува от 1 година.
Ако имаш още въпроси може да ми пишеш на лично.
До колкото знам има и опция с мултиспорт.

Цитат на:  link=topic=1535187.msg48628560#msg48628560 date=1727868066
здравейте, може ли споделите колко струва плуването на вашите деца и къде.

В момента детето ми плува 6 пъти седмично в басейна на Овъргаз, към клуб Олимп, с мулти спорт и ми искат 360 лв доплащане на месец, предварително заплатени, тоест ако детето ми отсъства - независимо по каква причина - горя с таксата и цената на 1 посещение е 15 лв

# 33
Здравейте, бихте ли могли да ми препоръчате уроци по плуване/школа/треньор за дете на 5.5 години в басейна на парк Възраждане, в басейна на 30-то училище или нещо наблизо. Търся уроци за абсолютно начинаещо дете, важно е за мен учителят да има добър подход, да не стресира децата, да е спокоен и търпелив. Искам детето да се научи да плува и да го прави с удоволствие, нямам амбиции да готвя състезател.

# 34
Добра ли е школата на Мадара ?

# 35
  • пустинята Гоби
Става, но на моите деца не им харесва. Малко е на конвейр. Не пречи да се пробва.

# 36
  • София
Търся по-топъл басейн за дъщеря ми, която е на 13 г. Тя може да плува, идеята е да поддържа форма. В големите басейни й е студено, тялото й се охлажда много бързо. За това търся топъл басейн някъде около центъра.

# 37
  • Някъде там...
Всички басейни за плуване са с по-хладна вода, тъй като по-високата температура е опасна за интензувно плуващите, натоварва сърцето. Обикновено е около 28 градуса температурата на водата.
Потърсете в някой хотел евентуално. Или басейни, в които плуват предимно малки деца.
Silver City Pool&Fit - 30 градуса, до Парадайз. 90 СУ също е 30 градуса. Басейн Свети Георги.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:20 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт