Плуване за деца - къде в София? (Тема 2)

• 10 836
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
От колко годишни имат лагери? И къде ходят?

# 31
  • Някъде там...
Още от предучилищна възраст имат лагери. Сандански, Белмекен, Боровец, зависи при кой треньор са. Повечето ходят на Сандански и Белмекен. Сандански е в края на юни, началото на юли. Белмекен е през пролетната ваканция и после още веднъж през август.

# 32
Здравей pkrassimira,
Виж СК Нерея, те също имат часове на Овъргаз  и не само там. Цената е далеч по поносима и правят и лагери.
Децата бяха 10 дни в септември на морето, сега ще са на Белмекен края на месеца, пролетта също бяха там.
Ние сме доволни за сега, детето ми плува от 1 година.
Ако имаш още въпроси може да ми пишеш на лично.
До колкото знам има и опция с мултиспорт.

Цитат на:  link=topic=1535187.msg48628560#msg48628560 date=1727868066
здравейте, може ли споделите колко струва плуването на вашите деца и къде.

В момента детето ми плува 6 пъти седмично в басейна на Овъргаз, към клуб Олимп, с мулти спорт и ми искат 360 лв доплащане на месец, предварително заплатени, тоест ако детето ми отсъства - независимо по каква причина - горя с таксата и цената на 1 посещение е 15 лв

# 33
Здравейте, бихте ли могли да ми препоръчате уроци по плуване/школа/треньор за дете на 5.5 години в басейна на парк Възраждане, в басейна на 30-то училище или нещо наблизо. Търся уроци за абсолютно начинаещо дете, важно е за мен учителят да има добър подход, да не стресира децата, да е спокоен и търпелив. Искам детето да се научи да плува и да го прави с удоволствие, нямам амбиции да готвя състезател.

# 34
Добра ли е школата на Мадара ?

# 35
  • пустинята Гоби
Става, но на моите деца не им харесва. Малко е на конвейр. Не пречи да се пробва.

# 36
  • София
Търся по-топъл басейн за дъщеря ми, която е на 13 г. Тя може да плува, идеята е да поддържа форма. В големите басейни й е студено, тялото й се охлажда много бързо. За това търся топъл басейн някъде около центъра.

# 37
  • Някъде там...
Всички басейни за плуване са с по-хладна вода, тъй като по-високата температура е опасна за интензувно плуващите, натоварва сърцето. Обикновено е около 28 градуса температурата на водата.
Потърсете в някой хотел евентуално. Или басейни, в които плуват предимно малки деца.
Silver City Pool&Fit - 30 градуса, до Парадайз. 90 СУ също е 30 градуса. Басейн Свети Георги.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:20 от Жабче

# 38
  • Варна-София
Здравейте, търся басейн с опция за групови тренировки с треньор за дете на 12 г. Посещавахме известно време този на 88СУ, но хигиената в санитарните помещения става все по зле.... Издирвам подходящо място в относителна близост до Красна поляна, за да ходи синът ми сам. Благодаря!

# 39
  • София
Здравейте! Виждам, че темата не е много активна, но се надявам да се включат хора с наблюдение от тренировките в басейн Възраждане.
Искам да запиша детето си там като се колебая между клубовете Спринт и Олимп. Имате ли наблюдения как протичат уроците с тях? Детето е на 8 години и е ходило на уроци около година, но искам да сменя мястото.

# 40
  • София
Може ли някой да даде отзив за плуването в Частно международно училище "Свeти Георги"?

# 41
  • София
Може ли някой да даде отзив за плуването в Частно международно училище "Свeти Георги"?
Там има треньор Тони Михайлов, ако не бъркам, някой го беше похвалил много във ФБ, та му писах, но цената ми се видя висока.
Здравейте, търся басейн с опция за групови тренировки с треньор за дете на 12 г. Посещавахме известно време този на 88СУ, но хигиената в санитарните помещения става все по зле.... Издирвам подходящо място в относителна близост до Красна поляна, за да ходи синът ми сам. Благодаря!
Плувен комплекс „Възраждане“ – ж.к. Зона Б-5 - идеята е на ИИ.

# 42
  • София
20евро е на посещение до колкото знам. За по-малко не съм намерила, а в крайни квартали не ми е удобно.

# 43
  • София
20евро е на посещение до колкото знам. За по-малко не съм намерила, а в крайни квартали не ми е удобно.
Зависи от местожителството. Синът ми ходеше в "крайния" квартал Мусагеница, но той е голям.

# 44
  • София
Възможно, детето е малко на 7г. и няма как да я пускам сама.
Питам иначе за хора с опит, които детето им е ходило там.

Общи условия

Активация на акаунт