Постоянно ни искат пари

• 10 769
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
Е и не да е... той като е мека Мария и си дава авторката не може да го спре. Виждаме, че каквото и да става накрая все си получават исканото.  Ако спрат да им дават пари много лесно ще насъскат мекушавият глупак да я разкара защото тя спира кранчето с парите.
Каквото и да предприеме - мача е свирен. Тя няма как да спечели.

# 76
Сериозно ли жена с дете си сключила брак с мъж, който хем има репродуктивни проблеми, хем има дояща го рода. Поне за детето си не помисли ли, че някой ден може да дели твоите имоти и пари с брата и сестрата на мъжа ти?
Как можех да знам, че има репродуктивни проблеми?
За сключване на брак не се изисква спермограма заедно с медицинското?

# 77
Защо не го питаш директно- втори опит да разбера?

# 78
  • София
Лъвица, на какво е солидарен длъжник според теб? Аз не разбрах какво имаш предвид. Той ще е солидарен длъжник, ако е подписал нещо. Ако наследи дългове, може да откаже наследството.

За наследени дългове говоря, да. Може да откаже наследство, но този като го слушам, като нищо ще приеме да им изплаща дълговете. Я родата ще го натисне, я ще го подлъзне, и той ще приеме наследството, а те ще си измият ръцете.

# 79
Сериозно ли жена с дете си сключила брак с мъж, който хем има репродуктивни проблеми, хем има дояща го рода. Поне за детето си не помисли ли, че някой ден може да дели твоите имоти и пари с брата и сестрата на мъжа ти?

Ти ли настояваш да имате общо дете, или той?

# 80
Питах го.
Каза, че ще си намери по-платена работа за да не страда детето от такива "непредвидени ситуации" както нарече исканията на майка си.
Тоест, той е готов да работи като родопски катър, само и само да може да отговори на техните щения.

# 81
  • София

Все пак, ти имаш дете и в такъв случай то би трябвало да е приоритет. Да правиш бебе не е задължителен подписът.

# 82

Може би и преди са процедирали с него така и е било нормално,
но сега с оформено семейство и с бонус репродуктивен проблем, мисля да затворя дарителския фонд, каквото ще да става.

Вероятно можеш поне отчасти да си обясниш какво се е случило с предишния му брак.
Като теглиш чертата - ти издържаш него, предоставяйки жилище и дохода си, а той издържа тях - изплащайки кредита и допълнителните помощи. Достатъчни са в живота 2-3 такива разбиращи и търпеливи жени като теб да си оправи човек борчовете и родителите.
Мъчно ми е да ги пиша тези неща, защото звучиш влюбена, защитаваща, разбрана, но ти е тежко положението и е добре да помислиш над ситуацията сега, преди да предприемете други сериозни стъпки. Не знам как да напиша нещо, свързано с проблемите с мъжкия фактор, без да прозвучи грозно, и не искам да засегна никого с такива трудности, но може би точно и конкретно в твоята ситуация това ти печели малко време да помислиш какво искаш.

# 83
Питах го.
Каза, че ще си намери по-платена работа за да не страда детето от такива "непредвидени ситуации" както нарече исканията на майка си.
Тоест, той е готов да работи като родопски катър, само и само да може да отговори на техните щения.

Ето....той не само че няма намерение да се промени, но не ти го е и казал. Ти няма да го промениш.

Той ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА  да дава и дава и така до безкрай! Имаш проблем. ТИ! С НЕГО!

# 84
Сега разбрах, че ти въпрос нямаш. С какво очакваш да ти помогнем?

Питах го.

# 85
Никакви пари да не им дава повече, още по-малко пък ти да им даваш, изобщо не си длъжна. Да ги отсвири. Ако ли не може и постоянно ги носи на гърба си, аз лично бих преосмислила опитите за дете, особено и при наличие на мъжки фактор. Ти си млада жена, имаш собствен дом. А той какво има - кредит, нахални роднини и проблем с плодовитостта. Накрая да не излезе така, че ти да платиш цялото инвитро, а той да си дава всички пари на роднините. После помисли, дори да стане инвитро, какви колосални разходи предстоят след раждането. Накрая излиза, че си го приютила в дома си, издържаш го, платила си, за да му родиш дете заради неговия мъжки фактор...Защо?

# 86
Най-странното на всички подобни теми е как мъжът винаги е златен, а виновни са някакви други хора.

# 87
Коментарът ти е грозен. В частност- това за плодовитостта.
Никакви пари да не им дава повече, още по-малко пък ти да им даваш, изобщо не си длъжна. Да ги отсвири. Ако ли не може и постоянно ги носи на гърба си, аз лично бих преосмислила опитите за дете, особено и при наличие на мъжки фактор. Ти си млада жена, имаш собствен дом. А той какво има - кредит, нахални роднини и проблем с плодовитостта.

# 88
Коментарът ти е грозен. В частност- това за плодовитостта.
Никакви пари да не им дава повече, още по-малко пък ти да им даваш, изобщо не си длъжна. Да ги отсвири. Ако ли не може и постоянно ги носи на гърба си, аз лично бих преосмислила опитите за дете, особено и при наличие на мъжки фактор. Ти си млада жена, имаш собствен дом. А той какво има - кредит, нахални роднини и проблем с плодовитостта.

Кое му е грозното? Като имаш репродуктивни проблеми гледаш да си заделил някой лев за процедури.
Като тръгваш да правиш дете, не си хвърляш и последните пари на вечно доящите ти роднини.

# 89
  • София
Питах го.

Значи тръгнал да търси друга работа за да покрива техните нужди, не твоите. Ти пък си тръгнала към тежки и скъпи процедури, за да компенисираш проблема на човек, който е на тотален финансов минус и няма гръбначен стълб. Какво още се очаква от теб?

ПП: Това за работата ще го повярвам, ако го видя. Но мога да се обзаложа, че парите, които достигат до теб, няма да се променят.

Общи условия

Активация на акаунт