Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 967
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Момичета , някоя от вас наясно ли е с изследването за кариотип ?
Може ли коментар ?

Перфектен кариотип с 46 хромозоми без изменения, женски пол

Има някакъв коментар нищо не разбирам …

# 421
Здравейте, момичета,

Минавам, за да ви поръся с надежда и вяра и се записвам с първи в живота ми положителен тест!
След неуспешни 4 инсеминации, три стимулации и четири трансфера, петият беше щастлив! Simple Smile
ЧХГ на 11 ден след трансфер на 1 педневен ембрион - 402 mUI / mL Heart

Спокойни и светли празници!

# 422
  • София
Честито!! Радвам се, че започнаха и положителни резултати. Обнадеждавам се за следващия ми трансфер, покрай вас.

# 423
  • Бургас
Може ли коментар ?

Да, да, това е вариант на нормалното състояние. Няма проблем.

# 424
Може ли коментар ?

Да, да, това е вариант на нормалното състояние. Няма проблем.

Благодаря за отговора 🙏🏻🍀

# 425
Здравейте, момичета,

Минавам, за да ви поръся с надежда и вяра и се записвам с първи в живота ми положителен тест!
След неуспешни 4 инсеминации, три стимулации и четири трансфера, петият беше щастлив! Simple Smile

Здравейте и честито! Тихичко и пухкав финал ви желая! ❤️❤️ Днес беше и моят кръвен тест на 11 ден от трансфера. Резултата е 387,4. ❤️
Какви препоръки следвате сега, ще правите ли и още един тест?

# 426
Здравейте, момичета,

Честито❤🌷🥰 дано всичко да е наред и да се роди живо и здраво детенце. С тази хубава новина ни вдъхнахте и на нас надежда,наистина ще е велик деня🐔🐥🐣 Светли празници🌷

# 427
Здравейте дами,
Трансфера ми беше на 07.04 на две 5 дневни ембриончета.
Днес пуснах кръвен тест и резултата е 33,27
Какво мислите ?

А някакви симптоми имате ли?

Симптомите ми са все едно всеки един момент ще ми започне цикъла

Аз бях с 80 ЧХГ на 9-ти ден от ЗЕТ на 1 петдневен, в момента съм в 14 г.с., така че твоят ми изглежда супер.

И аз до деня на цикъла (технически 10-ти ден от ЗЕТ) имах 1:1 симптоми за преди цикъл, на 10-тия ден имах еднократно кафеникаво зацапване, което си помислих, че е началото на МЦ, но за щастие - беше друго. Успех! 🍀✨

# 428
Здравейте, момичета,

Здравейте и честито! Тихичко и пухкав финал ви желая! ❤️❤️ Днес беше и моят кръвен тест на 11 ден от трансфера. Резултата е 387,4. ❤️
Какви препоръки следвате сега, ще правите ли и още един тест?

Благодаря! Честито и на вас, безпроблемна бременност докрай пожелавам! 🥰 Днес направих още един тест, т.е. 1 ден по-късно, ЧХГ се е увеличило с над 50%, така че би трябвало да се удвоява на 48ч. По празниците пътуваме и трудно ще намеря лаборатория в петък. Относно препоръки - продължавам с предписаните ми лекарства от лекаря - Преднизолон кортико, Фракси 0.3 и Циклогест + витамини.

# 429
Момичета, колко време чакате след неуспешен ЗЕТ, преди да преминете към следващия опит? Док каза, че може веднага след като ми дойде цикъла да започнем пак, може и да изчакаме един цикъл.

# 430
Момичета, колко време чакате след неуспешен ЗЕТ, преди да преминете към следващия опит? Док каза, че може веднага след като ми дойде цикъла да започнем пак, може и да изчакаме един цикъл.

Може още на следващ цикъл.

# 431
Аз декември с неуспешен, Февруари стимулация, Април трансфер.. Може, зависи как се чувствате. Стискам палци.

# 432

При всеки е различно
Едни си дават почивка,други не , зависи как се чувствате вие . Аз лично не съм имала никакви почивки , правя пункция след пункция и трансфер след трансфер…
Този месец трансферът ми беше неуспешен и от всичките лекарства които приемах до теста,ако имам хубави фуликули ще съм пак на пункция .

# 433
При свеж трансфер на петдневно ембрионче на 05.05., ако се направи кръвен тест на 15.05. рано ли е? Докторката ми беше казала на 16ти или 17ти, но на 16ти ще съм извън София и няма как.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 11:26 от Baby_Girl

# 434
При свеж трансфер на петдневно ембриомче на 05.05., ако се направи кръвен тест на 15.05. рано ли е? Докторката ми беше казала на 16ти или 17ти, но на 16ти ще съм извън София и няма как.

Според мен не е рано , на мен на 9 ден на тридневен ми показа

Общи условия

Активация на акаунт