Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 934
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Индивидуално си е. Дори при различни бременности на една и съща жена, ЧХГто  може да върви различно. Важното е да се удвоява и ембрито да се развива както трябва.

При мене най после започна подготовката за ЗЕТ. В петък съм на преглед и ако всичко е нормално се надявам скоро да се запиша сред чакащите.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:49 от geizer

# 406
Надявам се да е успешно 🍀

# 407
Момичета, случвало ли ви се е да имате еротични сънища докато чакате резултат след трансфер? Снощи имах такъв хубав сън, не го помня точно, помня, че беше много възбуждащо и се събудих после, а бях на косъм от финала Simple Smile Тия хормони са голяма работа.
Днес пък докато хапвах изведнъж ми стана толкова жега, цялата се препотих, едни топли вълни, сигурно от прогестерона.
Да, също и след положителния резултат 🙂

# 408
Момичета, днес пуснах кръвен тест на девети ден. ЧХГ 1.0. Не мога да се свържа с лекаря си и не знам какво да мисля. Какво мислите вие?

# 409
Момичета, днес пуснах кръвен тест на девети ден. ЧХГ 1.0. Не мога да се свържа с лекаря си и не знам какво да мисля. Какво мислите вие?

Девети ден не е ли рано за тест? Аз съм 8ми ден, на 5ти ми беше трансфера на петдневно ембрионче. И знам, че ЧХГ започва да се увеличава след 9ти ден. Може би трябва да повторите на 11ти или 12ти ден. Но най-добре лекаря ще каже.

П.с.: На мен ми е едно спокойно и въобще за теста не мисля, не очаквах такова спокойствие от себе след 1ви трансфер.

# 410
Ако това ЧХГ е след трансфер на 5дневен, за съжаление е отрицателен резултат.

# 411
Беше ми казано да направя теста на десети ден, но понеже утре няма да работят лабораториите го направих днес на девети ден.
Говорих с лекаря си, категорично резултата е отрицателен. Каза да спирам всички лекарства и да преценя дали на следващия цикъл да започнем отново. Имам замразени още три бластоциста. Няма да казвам как се чувствам сега и колко ми се плаче.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 13:27 от viliv_79

# 412
Здравейте дами,
Трансфера ми беше на 07.04 на две 5 дневни ембриончета.
Днес пуснах кръвен тест и резултата е 33,27
Какво мислите ?

# 413
Според мен е направо супер ❤️💛🧡

# 414
Здравейте дами,
Какво мислите ?

А някакви симптоми имате ли?

# 415
Беше ми казано да направя теста на десети ден, но понеже утре няма да работят лабораториите го направих днес на девети ден.
Говорих с лекаря си, категорично резултата е отрицателен. Каза да спирам всички лекарства и да преценя дали на следващия цикъл да започнем отново. Имам замразени още три бластоциста. Няма да казвам как се чувствам сега и колко ми се плаче.

Много съжалявам и разбирам на пълно как се чувстваш. Не се отчайвай и не се отказвай. С нови сили и само позитивно настроение и дано следващия път се получи.

# 416
Здравейте дами,
Какво мислите ?

За толкова кратък период след трансфера ми звучи супер резултатът! Стискам палци да продължи да расте!:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 417
Здравейте дами,
Какво мислите ?

А някакви симптоми имате ли?

Симптомите ми са все едно всеки един момент ще ми започне цикъла

# 418
Момичета , някоя от вас наясно ли е с изследването за кариотип ?
Може ли коментар ?

# 419
  • Бургас
Момичета , някоя от вас наясно ли е с изследването за кариотип ?
Може ли коментар ?

Перфектен кариотип с 46 хромозоми без изменения, женски пол

Общи условия

Активация на акаунт