Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Дами,  моля за помощ ❤️💐🌺
След трансфер ми дадоха Зарзио през 2 дни, но не помня да са ми казвали час за поставяне 🤔
Има ли значение кога ще си поставя дозата?

# 556
Дами,  моля за помощ ❤💐🌺
След трансфер ми дадоха Зарзио през 2 дни, но не помня да са ми казвали час за поставяне 🤔
Здравейте,
Аз бях със зарзио през ден,не са ми казали точен час,аз гледах сутрин да си ко слагам

# 557
Ако се направи ПИД на ембрионите и асистиран хетчинг, ще е сигурно че ембритата нямат генетични аномалии или затруднения с излюпването.
Тогава вече най логично ще е да се търси проблема (причина за липсата на имплантация) в матката.
Като според мен най- сигурное да се направи хистероскопия, да се огледа хубаво матката, а при нужда да се вземе директно и тъкан за допълнителни изследвания.
За съжаление всички тези изледвания не са хич евтини. Confused

Но не е логично при хубави ембриони да липсва каквато и да е имплантация цели 3 пъти.

Може ли ориентировъчна цена ?

Аз не съм в Бг и не мога да кажа как вървят цените, но сигурно има момичета които ще могат да те ориентират.
Знам обаче че в различните клиники цените варират, и е най добре да питаш в клиниката където правиш опитите.

# 558
Дами,  моля за помощ ❤💐🌺

Зарзио се слага горе долу по едно и също време. Питах в манипулационната в деня на трансфера.

# 559
Някой правил ли е фертилити тест и да сподели мнение и опит

Аз правих преди около половин година в Геника. Какво по-точно ви интересува?

Интересува ме дали това изследване ще ми помогне по няккъв начин... това че нямаме за 3ти път имплантация.. заслужава ли си да се пусне споделете вашия опит
Изследването може да покаже скрита инфекция, която пречи на имплантация поради постоянно възпаление в матката и тн. При мен се откри най-"безобидната" - Гарднерела, за която докторът ми назначи кратък курс с антибиотик. При трансферът след това обаче нямаше имплантация. Първият положителен резултат, който постигнахме, се случи след направена хистероскопия (макар че нямаше нищо притеснително, ако изключим една съвсем малка полипоидна структира, която не се разбра каква точно е била), и след трансфер на естествен цикъл без никакви лекарства. Аз лично отчитам факта и че за първи път от години бях готова за почивка и не ми се занимаваше повече с доктори и тн. и към този момент се бях отказала - при нас всичко беше под знаменателя "неизяснени причини за стерилитет". Психиката наистина оказва голяма роля.

# 560
За фертилити теста има ли значение на кой ден от месечния цикъл се дава пробата?

# 561
За фертилити теста има ли значение на кой ден от месечния цикъл се дава пробата?
Не си спомням за деня, но е важно да се уцели някой съсирек, така ми обясниха. С менструална чашка сдще събира най-лесно, а и трябва да се внимава да не се зацапа пробата, всичко трябва да е стерилно.

# 562
На мен не са ми искали съсирек.
Взех си специално контейнерче от Геника с разтвор, защото се падаше да събирам събота и неделя. Пробата стоеше в хладилник.

# 563
Момичета моят опит пак приключи спаднало е чхг от 133 на 73.Така имах надежда този път за пръв път видях стойност различна от 0.Нямам обяснение вече какво става

# 564
Здравейте,

Вчера бях на преглед 20 ден сред трансфер 850,1 в събота съм пак, на 10 ден ми беше 120,1 не нараства много добре мисля,но все пак се надявам в събота да се е покачил още и да го видим

# 565
  • София
Kateto M Да се изчака прегледа най-добре. Събота почти е тук и ще чакам да споделите новината. Simple Smile Стискам палци да се развива добре! Heart Exl

# 566
Здравейте моят трансфер ориключи днес с отрицателен тест.
Имам 2 неуспешни инсеминаций и 2 инвитропроцедури в Щерев.
Някой може ли да ме посъветва дали да търся друг лекар или да продължавам.
Зависи какво доверие имате към вашия лекар. Аз лично след втория неуспех в Афродита реших, че е време да потърся друг специалист. Насочих се към Надежда и не съжалявам. Важното е преди трансфер да сте направили възможно най-много изследвания, за да знаете, че средата е чиста, съветвам също пид на ембриончетата, взимане на биопсии, поставяне на pbmc при необходимост и не на последно място консултация с имунолог. Успех, каквото и да решите! Flowers Four Leaf Clover

# 567
Здравейте,момичета!Извинявам се,ако въпроса ми не е по темата,но съм много притеснена!Кандидатствахме по фонда и ни одобриха.Получехме заповедта с дата 14.02.2023г.Доктора ми каза да ида същия месец на 3 ден от цикъла .На прегледа се разбра ,че имам задържан фоликул.Изписаха ми да пия противозачатъчни Ясмин! На 26 Март бях пак на преглед нямаше задържан фоликул,но прогестерона беше леко завишен.Изписаха ми да пия два дена преднизолон кортико и след това да ида пак за изследване…. и пак същата работа с завишения прогестерон.Айде пак още 21 ден пих противозачатъчни ,но този път Регулон!Сега чакам цикъла да ми дойде и се притеснявам пак за прогестерона!Ако пак е завишен ще пропусна и този месец стимулация ,а това чакане и отлагане ме натъжава много! Въпроса ми е :на какво може да се дължи това завишаване на прогестерона??Благодаря предварително на отзовалите се!

# 568
Хей, момичета People Princess
Аз съм 4 ден след трансфер и място не мога да си намеря... Срам, не срам, оплаквам ви се 🤣 ама, не успявам да се наспивам грам, кукувам по нощите ( събуждам се в 3-4ч) то са едни газове, къркорене, а тази сутрин (нощ) и киселини... Никога не съм имала подобно нещо и бях изплашена 🥺Чувствам се като огнедишащ дракон.. 🦖
Дайте някакви съвети как се справяте с този кошмар (поне за мен)

# 569
Не съм имала киселини или газове след трансфер и не съм срещала такъв страничен ефект, макар че не знам какви лекарства приемате. Да не е от нещо, което сте яла? Иначе неспането е от стреса и нетърпението. Така изкарах цялата бременност. А сега, като детето се роди пък бдя многократно нощем дали е наред. Стандартни неща за майчниството 😅

Общи условия

Активация на акаунт