Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 891
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Ами, храня се както обикновено (повечко зеленчуци и супички, не съм голям любител на месото) терапията ми 2х1 Естрофен 2мг  и 2х1 Неофолик и през 2 дни имам Зарзио... Нищо не обичайно не правя, и всъщност съм доста спокойна, поне така смятам - филми, книжки, дори избягвам да влизам във форума, но днес вече се притесних 🥺
ПС. Пропуснах  да добавя и Циклогест 400мг 2х1 вагинално

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 08:59 от IvanovaLub

# 571
Ами, храня се както обикновено (повечко зеленчуци и супички, не съм голям любител на месото) терапията ми 2х1 Естрофен 2мг  и 2х1 Неофолик и през 2 дни имам Зарзио... Нищо не обичайно не правя, и всъщност съм доста спокойна, поне така смятам - филми, книжки, дори избягвам да влизам във форума, но днес вече се притесних 🥺
ПС. Пропуснах  да добавя и Циклогест 400мг 2х1 вагинално
Аз също първата седмица бях с много газове,но отминаха ,на същите лекарства но вместо Неофолик съм на Прегнакеър + дуфастон,акард и прегнил

# 572
Хей, момичета People Princess
Аз съм 4 ден след трансфер и място не мога да си намеря... Срам, не срам, оплаквам ви се 🤣 ама, не успявам да се наспивам грам, кукувам по нощите ( събуждам се в 3-4ч) то са едни газове, къркорене, а тази сутрин (нощ) и киселини... Никога не съм имала подобно нещо и бях изплашена 🥺Чувствам се като огнедишащ дракон.. 🦖
Дайте някакви съвети как се справяте с този кошмар (поне за мен)

Не съм имала киселини след трансфер, но по време на бременността имах, помагаше ми да пия газирана вода, след едно време сама такава пиех превантивно и кислелините спряха, може да съвпадна.
Казват че помага и кока кола, ако пиете по принцип, аз не пия и не мога да кажа.

# 573
Мишони, аз правих този месец и цените са следните: Трите биопсии ERA, EMMA, ALICE се предават от доктора в Геника, заплащате по банков път - 3200лв. Биопсията за имунология (НК клетки) ги изпратихме при д-р Калчев - 400 лв и отделно самата хистероскопия беше 1200 лв., но това зависи от клиниката, може и да е на по-добра цена. Имах и направление по каса също така, горните суми са в допълнение..  Може да ми пишете на лично ако имате въпроси по темата Simple Smile И аз съм с три неуспешни трансфера, надявам се резултатите да покажат нещо, но още не са готови.

Ако се направи ПИД на ембрионите и асистиран хетчинг, ще е сигурно че ембритата нямат генетични аномалии или затруднения с излюпването.
Тогава вече най логично ще е да се търси проблема (причина за липсата на имплантация) в матката.
Като според мен най- сигурное да се направи хистероскопия, да се огледа хубаво матката, а при нужда да се вземе директно и тъкан за допълнителни изследвания.
За съжаление всички тези изледвания не са хич евтини. Confused

Но не е логично при хубави ембриони да липсва каквато и да е имплантация цели 3 пъти.

Може ли ориентировъчна цена ?

# 574
Здравейте момичета,4 ден съм след трансфер и снощи имах една кошмарна вечер.Силни болки ниско долу в корема с разстройство и гадене.Почвам леко да се отчайвам.Успех на всички

# 575
Здравейте момичета,4 ден съм след трансфер и снощи имах една кошмарна вечер.Силни болки ниско долу в корема с разстройство и гадене.Почвам леко да се отчайвам.Успех на всички
Не се отчайвайте,всичко това може да се държи на промяната на хормоните в организма и на имплантацията все пак е чуждо тяло… успокойте се до колкото можете и търпелива си изчакайте теста

# 576
Благодаря за куража дано че с толкоз много лекарства организма на човек полудява.

# 577
Здравейте.
Да се представя и аз набързо.
През годините имам 3 неуспешни на ЕЦ и едно успешно по фонд с юнак вече на 7год.
Та започнахме нова процедура, на 17.04 ми беше трансфера на СЕТ,днес ми е 4ти ден..
Обаче нещо взех да се притеснявам, потене нощем, спазми ниско долу в дясно, чак не мога да мръдна от болка първите няколко секунди, и имам постоянно болки в яйчниците като все едно ще ми дойде цикъл.. започват да ми нахлуват кофти мисли в главата.. 😔
Иначе циклогест, естрофем, имуран, зиртек, медрол и аспирин вървят ръка за ръка с мен +зарзио през ден.

Успех на всички 💐

# 578
Дами , и четвъртият ми опит приключи с неуспех…ЧХГ то ми спада.С нови сили и надежда продължаваме напред!
Успех на  на всички!

# 579
Здравейте, някоя от вас с трансфер от началото на месеца. Минахте ли първи преглед след положителен тест, кога очаквате да чуете сърцице. Имате ли симптоми. Аз съм след преглед и докторката каза, че добре са нещата. Но днес имах от остатъка на утрогестан не е кръв, а беше мръсно бяло. Ще спра фракси то.

# 580
Здравейте, някоя от вас с трансфер от началото на месеца. Минахте ли първи преглед след положителен тест, кога очаквате да чуете сърцице. Имате ли симптоми. Аз съм след преглед и докторката каза, че добре са нещата. Но днес имах от остатъка на утрогестан не е кръв, а беше мръсно бяло. Ще спра фракси то.
Не го спирайте. Той няма отношение към зацапването, а само аспиринът. Консултирайте се с хематолог.

# 581
Не го спирайте. Той няма отношение към зацапването, а само аспиринът. Консултирайте се с хематолог.
само на фракси 0.3. Утрогестан и Естрофем съм. Без аспирин. За жалост незнам към кой хематология да се обърна, не съм от София. Перник. Казаха ми да лежа и да спра фракси то.

# 582
Аз съм доволна от доктор Тончев. Работи в МЦ Калчев, но знам, че практикува и в други болници в София. Не знам дали е добра идея да спирате Фраксипарин, дори нямате кървене. Ако имате високорискови мутации, не го спирайте.

# 583
Здравейте, момичета! Въпросът ми не знам доколко е за тук, но тази тема е по-активна от темата "Предстои ми ЗЕТ".
Та... Колко време след трансфер продължавате с естрофем, прогестерон и кръворазреждащи?

# 584
само на фракси 0.3. Утрогестан и Естрофем съм. Без аспирин. За жалост незнам към кой хематология да се обърна, не съм от София. Перник. Казаха ми да лежа и да спра фракси то.

Доктор Тончев може и онлайн консултация в Медрек

Общи условия

Активация на акаунт