Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 983
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Какви са тези три вида биопсия бихте ли споделили

Аз съм след първи неуспешен опит и сега направихме имунологична, имплантационен прозорец и микробиологична май така бяха.

# 466

Аз съм след първи неуспешен опит и сега направихме имунологична, имплантационен прозорец и микробиологична май така бяха.

Под неуспешен опит се разбира един свеж и един замразен трансфер или?

# 467

Под неуспешен опит се разбира един свеж и един замразен трансфер или?

Само свеж замразен предстои след биопсиите ако са наред

# 468
Много често съм срещала подобни истории, как жени забременяват спонтанно, а пък при асистирани методи не се получава. Смятам че тук идва ролята и на психиката и нагласата, когато най- малко очакваш се получава..

Таничка ЧЕСТИТО! Много се радвам за положителния резултат, само нагоре ти пожелавам да расте ЧХТто Simple Smile  Кой опит ти е това?

При мен теста е 0.10.. за трети път без никаква имплантация нямам завишени нк клетки не можем.. перфектни ембриони и не можем да разберем какъв е проблема
...Много съжалявам и ви разбирам напълно.Аз имам над 20 трансфера от 2013 година до сега и всичките са с резултат 0.Сменила съм 4 доктора и никой няма обяснение.Правили сме всички изследвания по няколко пъти.Имунологични,генетични 3 те вида биопсия, лапароскопия хистероскопий Пид на ембриона.Пробвали сме хиляди варианти с различни лепила с естрофем без естрофем с фраксипарин с инжекций прогестерон и всеки път резултата е 0.Вадим много яйцеклетки стават перфектни ембриони и пак нищо.Днес ми е 9 ти ден след трансфер на последните ми останали ембриони,нямам вече надежда но реших да ги използвам и тях.най -странното е че забременях нормално между трансферите и имам момиченце на 5 години а при трансферите не се хващат.

# 469
  • Бургас

Таничка ЧЕСТИТО! Много се радвам за положителния резултат, само нагоре ти пожелавам да расте ЧХТто Simple Smile  Кой опит ти е това?
Благодаря ти, 4ти опит Simple Smile

# 470
Здравейте, момичета. Имам един въпрос. Някоя от вас приемала ли е Бромокриптин (поради висок пролактин) и след положителен тест за бременност, приема преустановява ли се? Понеже ендокриноложката има свободен час чак следващият месец, благодаря!

# 471
Здравейте, момичета. Имам един въпрос. Някоя от вас приемала ли е Бромокриптин (поради висок пролактин) и след положителен тест за бременност, приема преустановява ли се? Понеже ендокриноложката има свободен час чак следващият месец, благодаря!

Аз приемах достинекс поради високия пролактин, но след трансфера ми казаха да не пия повече. Същото ми го каза и моя ендокринолог.

# 472

Аз приемах достинекс поради високия пролактин, но след трансфера ми казаха да не пия повече. Същото ми го каза и моя ендокринолог.
Много ви благодаря! Аз също го спрях на своя глава и се притесних да не объркам нещо.. 😔

# 473
Момичета , какви са ви били стойностите на пролактина ?
Излседвали ли сте макропролактин ?
Моя пролактин също беше висок , но бях при др Начев в майчин дом и той изследва макропролактина , който всъщност е важен при забременяване ….

# 474
Моя пролактин от начало беше 60 при горна граница 20. Имам и микроадином 6мм на хипофизата. Но като почнах със стимулация вече ми беше низък.  Ендокринолога ми каза че в бременост е нормално отново да стане много високо, но не пречи на микроаденома зъщото е много мал.

# 475
Моят пролактин беше 26 при горна граница 20 ... След приема на Бромокриптин по 1/2тб. се нормализира.

# 476
Моят беше 755 при горна граница - 500 …. И заради това посетих др Начев за да изследваме макропролактина и каза , че всичко е ок .

# 477
Включвам се и аз на 5дневен бластоцит ЗЕТ днес съм 5 ден и имам много силни болки в корема и много подут, също и главоболие. Трябва ли да се притеснявам за болката и дали мога да пия но шпа?

# 478
Включвам се и аз на 5дневен бластоцит ЗЕТ днес съм 5 ден и имам много силни болки в корема и много подут, също и главоболие. Трябва ли да се притеснявам за болката и дали мога да пия но шпа?

Препоръчително е да пиете но шпа. На мен ми бяха изписали 3х1

# 479
Как си с дефекацията тези дни?
Иначе да-но-шпа спокойно можеш да си пиеш!
Късмет 🍀

Общи условия

Активация на акаунт