Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 934
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Деси ти кога имаш термин за преглед? Как се чувстваш, имаш ли симптоми?

# 496
На 24. 04. 2023г. ще бъде първият преглед. Добре съм, чувствам напрежение в гърдите и от време на време придръпвания ниско в корема. Вие почивате ли си повече или си вършите всичко както преди? ❤️

# 497
На 24. 04. 2023г. ще бъде първият преглед. Добре съм, чувствам напрежение в гърдите и от време на време придръпвания ниско в корема. Вие почивате ли си повече или си вършите всичко както преди? ❤️

Аз си върша всичко както преди, не че имам много активности през деня. Цял ден съм в офиса. Работя във друг град и пътувам по един час със трамвай, влак и рейс. Малко ме притеснява как ще се отрази това понатам във бремеността, но ще видим.

# 498
Днес си направих,
“Пиклив” тест
На 13.04 пуснах кръвен тест който показа 33,27 на 6-ти ден след трансфер,днес на 9-ти ден би следвало пикливия тест да отчете нали?
Моя беше отрицателен.
Незнам как да реагирам 😩

Здравейте дами,
Трансфера ми беше на 07.04 на две 5 дневни ембриончета.
Днес пуснах кръвен тест и резултата е 33,27
Какво мислите ?

# 499
Днес си направих,
“Пиклив” тест
На 13.04 пуснах кръвен тест който показа 33,27 на 6-ти ден след трансфер,днес на 9-ти ден би следвало пикливия тест да отчете нали?
Моя беше отрицателен.
Незнам как да реагирам 😩

Здравейте дами,
Трансфера ми беше на 07.04 на две 5 дневни ембриончета.
Днес пуснах кръвен тест и резултата е 33,27
Какво мислите ?
[/quote Много зависи от теста и чувствителността май. Моят е с едвам забележима черта на 10 ти ден.

# 500
Зависи и дали самият тест е Ок. Виж в предната тема моят престо на близнаци. Чертата е едва видима. След кръвния направих шуър чек… с крещяща втора. Винаги  има и шанс да е било биохимична за съжаление. Тригер имаш ли слаган?

# 501
Нямам

Зависи и дали самият тест е Ок. Виж в предната тема моят престо на близнаци. Чертата е едва видима. След кръвния направих шуър чек… с крещяща втора. Винаги  има и шанс да е било биохимична за съжаление. Тригер имаш ли слаган?

# 502
Здравейте, дами! Записвам се тук, тъй като днес ми предстои първи трансфер - свеж, все още не съм се виждала с Доки за обсъждане на самия трансфер, но имам 3бр прекрасни 5дневни и 1 бр по бавничък, който евентуално ще бъде замразен! След самия трансфер ще ви дам повече инфо, а сега да премина към това, което ме вълнува... Моля, споделете какъв хранителен режим спазвате и наблягате ли на точно определени храни?

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 14:40 от IvanovaLub

# 503
Аз се храня нисковъглехидратно от години, така че промяна в режима кой знае каква нямам  и нямам представа, дали това доведе до успех от първия път, но съм чела, че този начин на хранене се отразява положително на организма особено, когато говорим за забременяване и бременност.

# 504
Здравейте и от мен.Днес 7 ден от трансфер на един бластоцист, циклогеста който слагам вагинално изтича не бял ,а някак оцветен в жълто кафяво.Изглежда,че и моя опит ще е неуспешен Cry

# 505
Здравейте и от мен.Днес 7 ден от трансфер на един бластоцист, циклогеста който слагам вагинално изтича не бял ,а някак оцветен в жълто кафяво.Изглежда,че и моя опит ще е неуспешен Cry
Слагай го ректално. Пожелавам успех! 🍀

# 506

Не се отчайвайте!Докато не видите отрицателен тест,нищо не е сигурно

# 507
Хайде вече и аз официално в списъка с чакащите, днес бях на свеж трансфер, 5 ден на 2бр. бластоцисти Animal Hatching Chick
Доки каза кръвен тест след 2 седмици, но кога най-рано бихте ме посъветвали , за да избегна мислите през това толкова дълго време...

# 508
Моят уриниран тест днес е пак с едвам забележима черта.Днес ми е 11 ден изгубих вече Надежда ,май доктора и той не е много обнадежден.ще видим утре кръвният какво ще покаже.

# 509
  • Бургас
Хайде вече и аз официално в списъка с чакащите, днес бях на свеж трансфер, 5 ден на 2бр. бластоцисти Animal Hatching Chick
Доки каза кръвен тест след 2 седмици, но кога най-рано бихте ме посъветвали , за да избегна мислите през това толкова дълго време...
Чхг най-рано на 7-8 ден според мен ще ти покаже, без да броиш деня на трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт