Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Редно е да се направят някои изследвания, но и смяна на МЦ Щерев.
Успех!

# 541
Съжалявам за неуспеха, надявам се следващия да бъде успешен.
При кой доктор в Щерев сте? Какви изследвания сте правили до момента, открит ли е проблем?

Здравейте моят трансфер ориключи днес с отрицателен тест.
Имам 2 неуспешни инсеминаций и 2 инвитропроцедури в Щерев.
Някой може ли да ме посъветва дали да търся друг лекар или да продължавам.

# 542
Здравейте,
Може ли да попитам как ви се струва ЧХГ 1002 на 13-ти ден от трансфер на два 5-дневни ембриона? Не мога да се ориентирам дали е като за 1 или 2 ембриончета. Blush

# 543
Без да си изчкате прегледа не може да се каже със сигурност.

# 544
Съжалявам за неуспеха, надявам се следващия да бъде успешен.
При кой доктор в Щерев сте? Какви изследвания сте правили до момента, открит ли е проблем?

При проф.Тимева сме.
Водим се с диагноза НЕИЗЯСНЕН СТЕРИЛИТЕТ.
До сега не е казала че има някакъв проблем всичко винаги е било наред и ембриончетата  стигат до 5ти ден с много добро качество.
И искам да попитам ако д-р не каже да се направи изследване на ембрионите може ли сами да поискаме да ги изледват.

# 545
Успех!
Цитат на: NadezhdaML
link=topic=1535227.msg46308471#msg46308471 date=1681898760
Какви изследвания могат да се направят понеже докторката не е казала нищо до сега
Успех!

# 546
Здравейте! Вчера пуснах чхг на 8 ден след трансфер 135мл на замразен 5 дневен бластоцит. Как мислите резултата добър ли е, защото пише само висок, тъй като не е правен в България.

# 547
Здравейте! Вчера пуснах чхг на 8 ден след трансфер 135мл на замразен 5 дневен бластоцит. Как мислите резултата добър ли, защото пише само висок, тъй като не е правен в България.

Супер е !

# 548
Толкова много се радвам, благодаря! Желая на всички момичета такъв успех. Стискам палци!🤗

Здравейте! Вчера пуснах чхг на 8 ден след трансфер 135мл на замразен 5 дневен бластоцит. Как мислите резултата добър ли, защото пише само висок, тъй като не е правен в България.

Супер е !

# 549
  • София
Успех!
Цитат на: NadezhdaML
link=topic=1535227.msg46308471#msg46308471 date=1681898760
Какви изследвания могат да се направят понеже докторката не е казала нищо до сега
Успех!

Генетични, биопсии, изследване на ембриони. Лекар трябва да прецени какво и кога, но според мен и вие трябва да си настоявате. Ако не - следваща клиника.

Честито за положителните резултати! Страхотни новини! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverRelaxed

# 550
Някой правил ли е фертилити тест и да сподели мнение и опит

Аз правих преди около половин година в Геника. Какво по-точно ви интересува?
Ще пита и аз... За колко време излиза резултат, цената е доста солена...

За около две седмици излиза резултатът. Според мен е полезно изследване, ако има липса на имплантации и не е установен друг проблем, тъй като се взима менструална кръв и изследва директно материала от матката. Хистероскопията също е полезна според мен практика при липси на имплантации.

# 551
Аз тогава пуснах и фертилити тест, и фемофлор плюс, защото едното изследване не изключва другото. Находките от менструалната кръв не винаги ги има във вагиналната и цервикалната микрофлора. Има тема за фертилити теста във форума.
Хистероскопията за мен лично е задължителна. Но това е моя опит. Преди инвитрото моят доктор държеше задължително на хистероскопия, но аз съм имала  неуспешни бременности.

# 552
Някой правил ли е фертилити тест и да сподели мнение и опит

Аз правих преди около половин година в Геника. Какво по-точно ви интересува?

Интересува ме дали това изследване ще ми помогне по няккъв начин... това че нямаме за 3ти път имплантация.. заслужава ли си да се пусне споделете вашия опит

# 553
Ако се направи ПИД на ембрионите и асистиран хетчинг, ще е сигурно че ембритата нямат генетични аномалии или затруднения с излюпването.
Тогава вече най логично ще е да се търси проблема (причина за липсата на имплантация) в матката.
Като според мен най- сигурное да се направи хистероскопия, да се огледа хубаво матката, а при нужда да се вземе директно и тъкан за допълнителни изследвания.
За съжаление всички тези изледвания не са хич евтини. Confused

Но не е логично при хубави ембриони да липсва каквато и да е имплантация цели 3 пъти.

# 554
Ако се направи ПИД на ембрионите и асистиран хетчинг, ще е сигурно че ембритата нямат генетични аномалии или затруднения с излюпването.
Тогава вече най логично ще е да се търси проблема (причина за липсата на имплантация) в матката.
Като според мен най- сигурное да се направи хистероскопия, да се огледа хубаво матката, а при нужда да се вземе директно и тъкан за допълнителни изследвания.
За съжаление всички тези изледвания не са хич евтини. Confused

Но не е логично при хубави ембриони да липсва каквато и да е имплантация цели 3 пъти.

Може ли ориентировъчна цена ?

Общи условия

Активация на акаунт