Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 881
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета! Въпросът ми не знам доколко е за тук, но тази тема е по-активна от темата "Предстои ми ЗЕТ".
Та... Колко време след трансфер продължавате с естрофем, прогестерон и кръворазреждащи?
Може е до 12г.с да продължи

# 586
След ЗЕТ естрофем се спира по схема от репродуктивния, моят го спира след пулс.
Утрогестан след 12г.с постепенно по схема.
Кръворазреждащи на база следене на кръвопоток и изследвания може да не се спрат и след раждането. Всеки случай е сам за себе си.

# 587
В понеделник ще ми е трансфера в Кипър с донорски Я. И лекарствата, които са ми назначени ще ми стигнат дотогава. Исках да знам ориентировъчно колко още като количество ще ми е нужно. Е, вероятно всичко ще ми обяснят там...
Благодаря ви за отговорите 😊

# 588
В понеделник ще ми е трансфера в Кипър с донорски Я. И лекарствата, които са ми назначени ще ми стигнат дотогава. Исках да знам ориентировъчно колко още като количество ще ми е нужно. Е, вероятно всичко ще ми обяснят там...
Благодаря ви за отговорите 😊
Yvka, има вариант да се вземат лекарства за месец, може и за повече. При положителен резултат може да се вземат и оттук по групите, чрез Турмед, всякак.

# 589
Здравейте,
Знам ,че въпросът ми не е за тази тема и се извинявам ,но все пак да попитам някоя от Вас дали е правила Пакет имунология репродуктивен скрининг панел(б-ца Надежда),и ако може да кажете в какво се състои,кръв венозна ли се взима ,за колко време става изследването и дали има значение дали е по мреме на Ц или трябва да е в чист период?

# 590
Здравейте,
Знам ,че въпросът ми не е за тази тема и се извинявам ,но все пак да попитам някоя от Вас дали е правила Пакет имунология репродуктивен скрининг панел(б-ца Надежда),и ако може да кажете в какво се състои,кръв венозна ли се взима ,за колко време става изследването и дали има значение дали е по мреме на Ц или трябва да е в чист период?

Взима се венозна кръв и резултата е готов за около 3 4 дни. Няма значение на кой ден от МЦ. Аз прави в четвъртък и ми каза, че ще е готов във вторник вечерта. Явно заради уикенда повече време ще отнеме. Иначе в какво се състои не мога да ти кажа, понеже абсолютно нищо не разбирам. Жените ми обясниха в кабинета, но пак не ми стана ясно. Знам само, че се изследват НК клетките в периферията. Има и още показатели мисля. Даже бях питала в темата на Надежда.

# 591
Минавам да се отчета:
ЗЕТ на 12.04 на 2 бластоциста, на 22.04 чхг 214 🤞
Не мога още да повярвам на очите си ☺

# 592
Минавам да се отчета:

Йееееее /викам силноо/ ❤️❤️❤️❤️
Браво, Девилче 🤗😘❤️
Леко да е и всичко да е наред до края 🤗
Прегръщам те силно 😘

# 593
Здравейте,

Взима се венозна кръв и резултата е готов за около 3 4 дни. Няма значение на кой ден от МЦ. Аз прави в четвъртък и ми каза, че ще е готов във вторник вечерта. Явно заради уикенда повече време ще отнеме. Иначе в какво се състои не мога да ти кажа, понеже абсолютно нищо не разбирам. Жените ми обясниха в кабинета, но пак не ми стана ясно. Знам само, че се изследват НК клетките в периферията. Има и още показатели мисля. Даже бях питала в темата на Надежда.
Много Ви благодаря!

# 594
Късмет Девилче! Леко до термин!

# 595
Честито Девилчеее! И успех до финал 🍀

# 596
  • Бургас
Честито Девилче, много готинооооо!

# 597
Честито! Ех, че хубава новина, хайде да си ни на късмет!  Така се радвам Hug Heart😊

# 598
Минавам да се отчета:
Йеееееее, колко се радвам за теб 😍😍😍
Честито, миличка и до пухкав финал! Дано да повлечеш крак 🙏 Резервирам си от твоя прашец! 🥰

# 599
Честито Девилче, много хубава новина! Само лесно и леко да ти е от тук нататък!

Общи условия

Активация на акаунт