Бюджетен смарт часовник

• 10 953
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
А до колко верни показатели ви показват смарт часовниците, като примерно пулс, чудя се дали има смисъл изобщо да следя подобен показател на смарт часовник и до колко ще е реален

# 16
  • Deutschland
Винаги съм имала пулс около 90/100.
Когато преди месеци, една сутрин загубих съзнание, събудих се в линейката и незнам защо първо погледнах часовника. Пулсът ми беше 40.
Аз го ползвам основно да гледам колко е часа и колко крачки имам за деня.

# 17
Точно пулс май не съм видяла някой да се оплаква че не го отчитат правилно дори и по-евтини гривни и часовници. Той е оптичен сензор върху кожата, няма какво друго да засече освен пулсирането на кръвта в кръвоносните съдове там. И е малко на "има/няма" там с някакъв праг, не се иска особена обработка след самото отчитане и не е и някакъв скъп и сложен сензор. Повечето би трябвало да го отчитат прилично.
Повече се оплакват евентуално от неправилно тълкуване на движения - да не отчита правилно крачки или повторения при някакви упражнения и от сорта. Но там вече е въпрос не само на сензорите за движение по няколко направления, а и на алгоритмите които обработват това после, малко по-сложно е.
И съня евентуално може да не се тълкува добре, пак по същата причина.
При най-бюджетните устройства винаги има вероятност да не са вложили кой знае колко средства в софтуера, който всъщност прави тълкуването на данните от сензорите, че да ги покаже после да ги видим и ние.

# 18
Да побутна темата,в избор на смарт часовник съм.Предложете хубав, здрав дамски часовник до 200лв.

# 19
  • Козлодуй
Да побутна темата,в избор на смарт часовник съм.Предложете хубав, здрав дамски часовник до 200лв.
Много съм доволна от моя Армодд - https://www.armodd.bg/armodd-prime-2-rozovo-zlato/ ето такъв е Simple Smile

# 20
https://shopmobile.bg/xiaomi-watch-haylou-ls02-vodoustoychiv-cheren
Аз съм с този вече повече от година.Батерията държи 1 седмица, определено не отчита крачки при движение на ръката.Къпя се с него, "ходил" е и на море 😁
Има функции освен за сън и крачкомер, пулсомер, изгорени калории, различни функции за спорт като колоездене, бягане, бързо ходене, плуване, йога.
Има блутут и приложение, чрез което е свързан с телефона.
Аз лично съм много доволна, оправдава си цената, въпреки, че аз като си го купих беше даже на по-ниска цена от тази 🫣
haylou са доста нискобюджетни хаха и само са брандирани Xiaomi . Серията Watch 2 Active и Watch 3 са топ. Аз съм с 2 и батерията кара по 20 +  дни.

# 21
https://shopmobile.bg/xiaomi-watch-haylou-ls02-vodoustoychiv-cheren
Аз съм с този вече повече от година.Батерията държи 1 седмица, определено не отчита крачки при движение на ръката.Къпя се с него, "ходил" е и на море 😁
Има функции освен за сън и крачкомер, пулсомер, изгорени калории, различни функции за спорт като колоездене, бягане, бързо ходене, плуване, йога.
Има блутут и приложение, чрез което е свързан с телефона.
Аз лично съм много доволна, оправдава си цената, въпреки, че аз като си го купих беше даже на по-ниска цена от тази 🫣
haylou са доста нискобюджетни хаха и само са брандирани Xiaomi . Серията Watch 2 Active и Watch 3 са топ. Аз съм с 2 и батерията кара по 20 +  дни.
Да, така е.Аз го смених миналата година с 3-ката.Виждам каква е разликата, но все пак и Haylou  си вършеше работата.

# 22
  • Somewhere far away
може ли линк към този който кара по 20 + дни?

# 23
# 24
Здравейте ,купих си часовник ARMOODD RO5,но приложението което изтеглих няма български ,я уж четох че е на български.Може ли да ми препоръчате приложение на български за този модел часовник.Многа ще съм благодарна .

# 25
  • Козлодуй
Моето е на български FitCloudPro

Общи условия

Активация на акаунт