КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 736
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Може ли да помогнете с едно тълкуване? На въпрос "Как ме вижда Х?" се падат 7 чаши, колелото и 4 чаши. Става въпрос за интимни отношения.

# 271
Как Ви вижда като човек ако е въпроса
По 7 чаши или имаща много избор или живееща в илюзии, по Колелото на съдбата повтаряте едно и също или сте му по съдба (но картите от двете страни не са положителни) по 4 чаши- стисната, не се раздавате, може да бъде стисната в чувствата си, в показването им, може и ревнива.

# 272
Twinklestar,като майка на дете,което имаше такъв проблем-логопед!Колкото по-рано ,толкова по-добре.
Иначе по Рицар Жезли-от бързина,прибързване,точно действията изпреварват ума.
По 6 Жезли-тъй като олицетворява човек,който е горд и иска всички да му се радват и възхищават,бих заложила,че в помощ на детето би било да се държат така с него,че да не накърняват достойнството му и самочувствието му.Да не се чувства виновно,че нещо не му е наред.Да са деликатни със забележките например относно говора му.

# 273
По 7 чаши или имаща много избор или живееща в илюзии, по Колелото на съдбата повтаряте едно и също или сте му по съдба (но картите от двете страни не са положителни) по 4 чаши- стисната, не се раздавате, може да бъде стисната в чувствата си, в показването им, може и ревнива.

Живееща илюзии в смисъл вятърничева ли и като цяло тази комбинация положителна ли е или.... 😄

# 274

Живееща илюзии в смисъл вятърничева ли и като цяло тази комбинация положителна ли е или.... 😄

Вятърничава може да се каже, но би било не точно. 7 чаши ( в зависимост от колодата, която не ни показвате Simple Smile) е избор, във всяка чаша има нещо различно, и стоиш си пред чашите и се чудиш. Та може да Ви възприема и като нерешителна.
Комбинация от трите карти за мен не е положителна. Но имайте предвид, че при картите всичко е в момента.

**mariya**

Сърдечно благодаря

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:44 от Twinklestar

# 275
  • София
Момичета имам нужда от помощ за тези карти. Как ще се развият отношенията между мъж и жена, питаща е жената. Има ли потенциал за развитие във връзка?
Момичето иска да знае дали изобщо има смисъл да продължи комуникацията си с него.

# 276
Въобще останаха ли карти от колодата ?! 🥲

# 277
  • София
Да, цели 60 броя 😉

# 278
malina_smile, дайте повече информация за позициите на картите.

# 279
  • София
innans, въпросите са следните:
1) Какъв урок носи на момичето появата на мъжа в този момент?
2) Да бъде ли тя по-инициативна за среща?
3) Има ли потенциал за развитие във връзка на тази комуникация?
4) Има ли интерес той към нея?
5) Какви са намеренията му към нея?
6) Как ще се развият нещата между тях?

# 280
5+6 мислил е доста по въпроса с 2 мечове и паж мечове и е решил, че почва нещо ново по Глупака отношенията им ще приключат по Смъртта и започва нов цикъл по Света

# 281
  • София
Т.е. няма смисъл да се занимава, ако правилно разбирам?
Преди година са писали, тя е имала желание за развитие, което според мен се вижна в звездата и асото чаши, но той е бил доста колеблив и са спрели комуникацията. През това време е правил опити два-три пъти  да я поднови, но отново доста плахо. До сега, когато се появява с гръм и трясък (точно като рицар жезли по време на ретрограден Меркурий), но в момента тя се колебае дали изобщо да се занимава.

# 282
innans, въпросите са следните:
1) Какъв урок носи на момичето появата на мъжа в този момент?
2) Да бъде ли тя по-инициативна за среща?
3) Има ли потенциал за развитие във връзка на тази комуникация?
4) Има ли интерес той към нея?
5) Какви са намеренията му към нея?
6) Как ще се развият нещата между тях?

1. Урокът е да проявява търпение и зрялост по Умереността и да разпознава кога зад фасадата на един Крал жезли всъщност се крие Паж жезли.

2. Според мен по Звездата тук говорим по-скоро за мечти за любов по Асо чаши и страст по Рицар жезли. Звездата като първа карта ми говори, че тя самата не е наясно със ситуацията и по-скоро рисува някакви сценарии в главата си, които може да се окажат в разрез с действителността. А Рицар жезли като последна карта ми говори за прибързаност. Нека се фокусира върху Умереността, която е една от най-съществените карти, ако не и най-съществената, в този разклад и изчака търпеливо да прецени ситуацията.

3. Дори по Асо мечове и 10 пентакли да се даде заявка за развитие и стабилност, то това просто няма да е истина. 5 мечове индикира предателство и е доста тежка енергия. Нека не си прави прибързани излюзии за нещо сериозно.

4. По 9 пентакли интересът му е концентриран в него самия и неговото добруване. Намира го за справедливо да взема решения в своя полза. Луната в тази колода на мен ми говори за неяснота какво се крие в бъдещето. Този човек не поема рискове и играе само на сигурно и само в своя полза. Философията му е такава. Слънцето по-долу говори и за егоизъм.

5. Тук емоции няма. 2 мечове е много идентична на Справедливостта. Човекът е в енергията на Паж мечове и вероятно бързо ще се отметне и тръгне по нов път по Глупака. Може и да й каже нещо, от което да не й стане приятно.

6. По Слънцето ще се осветли нещо, което ще доведе до промяна по Смъртта и затваряне на цикъла по Света. И с всичките тези мечови карти, Глупака, Звездата, Луната....не са добри енергиите. Картите по-скоро я съветват да не се занимава.

И в допълнение - така зададени въпросите не са ок и водят повече до объркване, отколкото до нещо друго. Първите три според мен са излишни да се включват в един разклад. Аз бих ги подредила 1) Какво мисли за жената/Как я възприема? 2) Какви са чувствата и емоциите му към нея? 3) Какви са намеренията му към нея? При хубави карти на тези три въпроса, допълнителен въпрос 4) Какъв е потенциалът на тези взаимоотношения според Висшите сили? и 5) Какво Висшите сили биха посъветвали питащата?

Не питайте за урок в разклад с други въпроси, ако картите не индикират кармичност на връзката. Излишно е и води до объркване според мен.

# 283
  • София
innasn, много благодаря за подробния анализ и отделеното време! 🌺
Ще имам предвид съветите Ви за бъдещи подредби.

# 284
Иска ми се да повдигна един друг въпрос, върху който напоследък разсъждавам и бих искала да чуя и мнението на съфорумците тук.

Гледайки много и различни таро разклади и таролози - наши и чужбински, забелязвам, че немалка част от тях възпримат първата женска/мъжка фигура като сигнификатор съответно на жената/мъжа, които са герои в разклада.

Сега, доколкото аз разбирам, това е подход, възприет от гадаенето с Ленорман. Не съм детайлно запозната с тези гадателски карти и ползването им и съответно ми е малко объркано. Предполагам обаче, че подходът има резон или поне аз съм забелязвала такъв в четения, които са ми резонирали.

Вие какво мислите за този подход и прилагате ли го?

Общи условия

Активация на акаунт