КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Аз започнах вече да тегля в каква енергия се намира човекът , за когото се пита спрямо питащия и тогава да си строя расклада, ако въобще това е близко до това, което питаш Simple Smile

# 286
  • София
На мен това със сигнификаторите ми е трудно, особено като не познавам човека, както беше в подредбата, за която питах и изобщо не се сетих да свържа първата изтеглена карта (Крал на Жезлите) с мъжа. По-скоро тръгнах в посока какво символизира този крал - питащата да се научи да е по-уверена в себе си и т.н., което май не е много в правилната посока предвид това, което вие написахте след това. Изобщо, както и преди време писах, дворцови карти излязат ли, са ми много сложни за четене - човек ли е или насока по конкретната боя.

# 287
Още по-сложно става, когато излезнат няколко

# 288
Забелязала съм, че при мен доста често дворцовите карти си излизат за хората в ситуацията. Че и на астрологичен знак го докарват, не само на качества.
Най-вече се ръководя от въпроса, а също задавам въпроси на човека. Смятам, че това помага и на него да погледне ситуацията от различен ъгъл и сам да стигне до някои изводи/идеи, които преди това са оставали скрити за него.
Тук доста често чета за истории, за които даже няма нужда от Таро, за да се види какво им е естеството. Но предполагам, че човек когато е воден от желание, често се вкарва в някакви илюзии сам и става подвластен на тях, а не на реалността.

# 289
1. Какво се случва в момента между Х и У
2. Как Х оценява У като личност
3.Какво мисли в момента Х за У
4. Какви емоции (не чувства) извикват спомени, постове, снимки на У в Х
5. Обича ли Х като партньор У
6.Какво е готов да направи Х за У
7. Ще има ли действия от страна на Х
8. Какво решение е взел Х спрямо У

+ съвет за У
Последният ред са допълнителни карти към всяка от 2 ред

# 290
Twinklestar, тук без допълнителна информация стрелям малко в тъмното.

Между тези хора е имало някакви отношения или поне емоции. Възможно е дори да са били в брак или поне в съжителство. В момента обаче, по Звездата, има някакво разстояние между тях. И то единият е останал разочарован, обърнал е гръб и излива стомните с емоциите си. 4 мечове само потвърждава прекъсването в отношенията. Самата карта показва, че съществува и някаква неяснота. В комбинация със Справедливостта отдолу вероятно има някакъв въпрос за решаване между тях и още не са достигнали до решение.

Тук вината за ситуацията се носи предимно от единия партньор и това вероятно е мъжката фигура по Крал чаши. Този Крал чаши в комбинация с 9 чаши ми говори за проявен егоизъм и задоволяване само на собствените нужди. Човекът явно се е проявил в по-лековата енергия. Може да е ходил твърде много по заведения, да си е пийвал повече, жени и т.н. Отдолу Страшния съд и 3 мечове като допълнение на този Крал чаши и 9 чаши може да се прояви и че е имало и изневяра.

Тук Страшния съд по-скоро се проява като крах отколкото като възраждане. Човекът Х вижда, че сърцето на У е разбито. Въпеки това по 8 пентакли той иска да работи за взаимоотношенията им. Цени У за ролята й/му в тези отношения и има желание това да продължи. Тук има нужда да се въздаде справедливост. Ако се върнем на хипотезата за изневярата, то тук има развод. Ако не са женени, то има какво да делят или да се разберат за нещо. Това по 9 жезли е голям товар, има и страх, и умора от ситуацията. X смята, че У иска да приключи ситуацията бързо по 7 жезли, да затвори вратата към случилото се и се опитва да прояви сила, да овладее себе си, да бъде ot top на случващото се, за да го приключи по-бързо. Но дори и това няма да е окончателно приключване, защото след 7 жезли има още път да се върви.

Съветът е да поработи върху решението на ситуацията и да си вземе поуки от нея. Виж как човекът работи над врата. В 9 жезли също имаме една такава свободностояща врата. Картите казват на Х да поработи над товара на тази 9 жезли. Да преосмисли какво е натежало, какво поражда страхове и неяснота и кое е това, което генерира умората. Трябва да ги идентифицира, преосмисли обективно по Справедливостта и адресира по подходящ начин. Тогава и само тогава ще постигне прогрес и израстване. И чак тогава е възможно да има възраждане по Страшния съд.

Скрит текст:
1. Какво се случва в момента между Х и У
2. Как Х оценява У като личност
3.Какво мисли в момента Х за У
4. Какви емоции (не чувства) извикват спомени, постове, снимки на У в Х
5. Обича ли Х като партньор У
6.Какво е готов да направи Х за У
7. Ще има ли действия от страна на Х
8. Какво решение е взел Х спрямо У

+ съвет за У
Последният ред са допълнителни карти към всяка от 2 ред

# 291
Innasn благодаря
Те са имали да кажем страстен романс, после мъжът е спрял инициативата без да каже защо (класика), но също и непрекъснато следи жената в соц мрежи( което е супер дразнещо както знаем 😅) и като цяло на нея доста ѝ тежи цялата ситуация и иска да го накара да влязат в диалог, но в същото време ту иска да го чака ту вече ѝ писва и мисли да го отреже отвсякъде.

# 292

Момичета имам си нова колода. 🥰😁
Как ще премине срещата между Х и У?
Какво мислите, пояснителната след Глупакът е 10ч.

# 293
От един поглед и без да се задълбочавам, имам два варианта, като клоня повече към втория. 1) Ще загърбиш всчико старо и ще започнеш ново начало с този човек, ако се явява нов човек в живота ти. 2) Тази среща няма да се повтори.

Момичета имам си нова колода. 🥰😁
Как ще премине срещата между Х и У?
Какво мислите, пояснителната след Глупакът е 10ч.

# 294
Здравейте , може ли някой да даде мнение за тази подредба? Въпроса е , какви са чувствата на момиче към момче? В момента са разделени.

# 295
Какво може да очаква в близките дни жена от мъж?
Жената е прекратила отношенията неочаквано

# 296
1. Ако тя е внезапно е напуснала теми взаимоотношения заради някакви негови грешки в отношението си кпрямо нея, то може да очаква да получи някакво известие, може и извинение, въпреки че нямаме Паж чаши.

2. Ако е нямало укоримо поведение на мъжа спрямо жената, заради което тя да е прекъснала връзката, то нищо да не очаква. Човекът заминава друга любов да търси или вече има нов любовен интерес.

# 297
1. Ако тя е внезапно е напуснала теми взаимоотношения заради някакви негови грешки в отношението си кпрямо нея, то може да очаква да получи някакво известие, може и извинение, въпреки че нямаме Паж чаши.

2. Ако е нямало укоримо поведение на мъжа спрямо жената, заради което тя да е прекъснала връзката, то нищо да не очаква. Човекът заминава друга любов да търси или вече има нов любовен интерес.

Разгърнах малко с един въпрос една карта
В каква енергия се намира човекът за когото се пита спрямо питащата - Луната (това обяснява внезапното ѝ разтрогване на отношенията им може би?)
После Как се чувства - Паж мечове ( имаме мисли при чувства, лошо, но се връзва с объркването му по Луната?)
Какво мисли - 5 мечове - пирова победа
Какви са намеренията му към нея - Императрицата (излиза втори път при същия въпрос за тези хора) тук попитах дали има друг съществен романтичен интерес (за да видя дали Императрицата е питащата или друга жена) и излезнаха 7 чаши - което за мен класически обяснява, че в момента има много избор и нищо сериозно 😀
И последно Какви ще са неговите действия излезе Крал Жезли , тук имаме връзка с Рицар Жезли, но пък Кралете като цяло не действат и не съм сигурна дали ще има действие - хем е огън хем е крал
На въпроса за чувства изтеглих допълнителна 10 чаши, която винаги излиза, при тях, но те не са било семейство, имам чувството че той я възприема като близък, роден човек, може и дори да иска да са семейство, защото колкото пъти сме хвърляли карти винаги винаги излиза, или при чувства, или какво иска от нея и тн
innasn ? 😅

# 298
Здравейте! Нямам карти, но моля ако някой има желание да погледне по въпрос, който ме вълнува- ще се продаде ли скоро имот, който обявихме? Благодаря предварително!

# 299
Цитат
В каква енергия се намира човекът за когото се пита спрямо питащата - Луната (това обяснява внезапното ѝ разтрогване на отношенията им може би?)
Тук според мен се говори как се чувства в момента, постфактум нейното внезапно напускане на отношенията. Той, човекът, може да си е мислел, че всичко е ок и да е останал като попарен и в неизвестност защо е постъпила така. Тук ни липсват някакви факти от историята, за да можем да тълкуваме по-конкретно.

Цитат
После Как се чувства - Паж мечове ( имаме мисли при чувства, лошо, но се връзва с объркването му по Луната?)
Какво мисли - 5 мечове - пирова победа
Подразнен е по Паж мечове, изобщо в случая картата показва негатив. Може да изпитва нужда да се скара с нея, да й изкаже някакви по-остри думи. Според мен 5 мечове идеално допълва Паж мечове в този случай. Аз тази карта я виждам като предателство. Човекът си мисли, че тя го е оставила по средата на битката, че е избягала и че го е подвела.

Цитат
Какви са намеренията му към нея - Императрицата (излиза втори път при същия въпрос за тези хора) тук попитах дали има друг съществен романтичен интерес (за да видя дали Императрицата е питащата или друга жена) и излезнаха 7 чаши - което за мен класически обяснява, че в момента има много избор и нищо сериозно 😀
Човекът явно иска стабилно развитие на отношенията им, вижда я като потенциален стабилен партньор, но в същото време се чувства предаден. Според мен именно заради това се оглежда за други възможности по 7 чаши, което видяхме и в предишната подредба. И 10 чаши, която допълва Паж мечове - човекът чувства има, но на този етап не ги иска, дразни им се, ядосва се, че са там.

Цитат
И последно Какви ще са неговите действия излезе Крал Жезли , тук имаме връзка с Рицар Жезли, но пък Кралете като цяло не действат и не съм сигурна дали ще има действие - хем е огън хем е крал.
Има желание, има страст, но просто стои и я гледа. Те картите така са си застанали. Иска му се, ама само наблюдава без да действа.

Общи условия

Активация на акаунт