КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
С асцендент Скорпион съм аз. 🙂

# 256
Слънчев знак скорпион съм аз

# 257
Аз съм Плутонианка - Слънцето ми е в 8 дом и Плутон е в напрегнати аспекти с личните Луна и Слънце

# 258
Здравейте момичета. Искам да помоля някоя от вас да се свърже с мен на съобщение, ако може да ми направи гледане за два въпроса 🙏.

# 259
Здравейте момичета. Искам да помоля някоя от вас да се свърже с мен на съобщение, ако може да ми направи гледане за два въпроса 🙏.
Също и с мен, ако е възможно... Simple Smile
Предварително благодаря!

# 260
Търсим съвет
Какво да направи Х, за да ѝ провърви в любовта?

# 261
Според мен картите директно казват, че трябва да прояви повече активност - да излиза с приятели, да започне нови начинания, хобита, курсове, кръжоци по интереси. Изобщо повече социален живот и повече възможности за срещи с нови хора.

Търсим съвет

# 262
Според мен картите директно казват, че трябва да прояви повече активност - да излиза с приятели, да започне нови начинания, хобита, курсове, кръжоци по интереси. Изобщо повече социален живот и повече възможности за срещи с нови хора.

Търсим съвет

Да съгласна съм за активността, не можех обаче точно да я насоча какво да прави практически.
Интересно е че има само жезли и прогресията е обратна - Рицар, Паж, Асо

# 263
Скрит текст:

Търсим съвет

Да съгласна съм за активността, не можех обаче точно да я насоча какво да прави практически.
Според мен буквално картите казват "Задействай се (Рицар жезли), потърси нови хоризонти (Паж жезли) и започни нещо ново (Асо жезли)."

# 264
Скрит текст:

Търсим съвет

Според мен буквално картите казват "Задействай се (Рицар жезли), потърси нови хоризонти (Паж жезли) и започни нещо ново (Асо жезли)."
Дали да не се насочи самата тя към спорт? Да спортува, да се фокусира върху себе си - тялото си?!
Няма никакви други хора по картите

# 265
Дали да не се насочи самата тя към спорт? Да спортува, да се фокусира върху себе си - тялото си?!
Принципно жезлите символизират движение, така че и като спорт може да се чете. Но си мисля, че тук Асо на жезли предполага по-широк спектър от дейности.

Рицарят жезли е и добър приятел, така че може да се огледа и в приятелския си кръг дали няма да намери следваща любов.

# 266
Принципно жезлите символизират движение, така че и като спорт може да се чете. Но си мисля, че тук Асо на жезли предполага по-широк спектър от дейности.

Рицарят жезли е и добър приятел, така че може да се огледа и в приятелския си кръг дали няма да намери следваща любов.

За приятел аз възприемам Рицар Пентакли

# 267
За приятел аз възприемам Рицар Пентакли
Аз знам, че Рицар жезли е картата, която символизира добър приятел.

# 268
Здравейте,
Моля всички, които могат да помогнат

Пита се защо детенцето заеква ( започнало е от един момент, но е много малко на 3 години, непрекъснато говори, не говори на бебешки, прави логически свързани изречение, просто на първата сричка почва да забива , после говори без проблем, после пак)
На защо излезе Рицар Жезли
Чудя се дали не е от прекомерно желание, мисълта да изпреварва говора, както и все още бедния речник
На как да се помогне излезе 6 жезли

# 269
Twinklestar, не искам да си позволявам да тълкувам по здравни въпроси, но пък искам да споделя, че кръщелницата ми също има(ше) проблем със заекването. Тя го правеше и продължава все още да го прави в редки случаи, точно защото бърза изключително много при говорене. Това заекване обаче поне при нея звучи по различен начин от традиционното заекване, което познаваме повечето хора. При нея звучеше подобно на все едно не й достига въздуха, за да изкаже думата.

Логопед помогна изключително много и подобрението при нея е огромно. Вярвам, че насочването към специалист е решението да се помогне в такива ситуации. Тази 6 жезли даже прилича все едно човекът влиза в стая с по-възрастни и мъдри хора - все едно в лекарски кабинет влиза.

Общи условия

Активация на акаунт