КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Какви са чувствата на мъж към жена ?

Моля, който има опит с 4 пентакли във въпроси за чувства и връзки да сподели

# 241
Чувства не виждам, освен да комуникират само. 4 пентакли означава ревност и стиснатост в отношения.

# 242
Минзухар.12 и аз за ревност си мислих, но много ми е трудно с пентакли в чувствата. Може би още, че си прикрива чувствата.
Императрицата къде я изпрати ? Simple Smile))

# 243
Може би има наченки за чувства, императрицата е майката в таро.
Минзухар.12 и аз за ревност си мислих, но много ми е трудно с пентакли в чувствата.

# 244
Може би има наченки за чувства, императрицата е майката в таро.
Минзухар.12 и аз за ревност си мислих, но много ми е трудно с пентакли в чувствата.

Императрицата може да подсказва, че иска повече физически контакт или, че я припознава с майка си 😀 или, че иска тя да се грижи за него или той за нея

# 245
  • там, където ми харесва
Днес получих предложение да започвам работата , за която питах. Давам ОВ.
Хвърлих нови карти. Какво професионално развитие ще имам на тази позиция в тази фирма?
Двойка пентакли Петица чаши Умереност

# 246
Няма да има такова.

# 247
4 Пентакли-показва човек,който е скъперник на чувства,емоции,на всичко.Този,който е ял и пил на масата,но не иска да плати сметката.Тоест взима,получава,но не иска да даде същото.Тесногръдие.Някой,който се е покрил.Този,който го е страх да не изгуби досегашното си положение и репутация.Застой.Зацикляне.Този,който няма да помръдне,няма да стори нищо.Ревност и чувство за собственост с определени карти.Като цяло 4 Пентакли сковава,там няма любовни чувства.Но например в комбинация с 6 Чаши си е стабилна връзка,която няма да се разруши(поради някакви причини).Абе като цяло кофти карта за любов.
Чувствата или интереса са на някакво много ниско ниво.Или пък сега се заформят.Може би картите говорят за голяма социална разлика,единият е с много повече житейски опит,или разлика в годините и т.н.Той не се чувства дорасъл  за нея.Възможно е да търсил информация, или тайно да я е наблюдавал,или просто да е бил любопитен.Но тази енергия е първа,така че тя вече отшумява.По последната карта не мога да преценя ревнува ли я(заради комбинацията с пажа Меч) или на този етап липсва комуникация между двамата.Залагам на второто.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:57 от Анонимен

# 248
  • там, където ми харесва
По коя карта мислиш така?
По моите тълкувания двойка пентакли с умереност в комбинация е много добра - намиране на хармонична комбинация. Петицата тук не е добра карта.
За мен тук петицата описна моето състояние ,неувереност  и т. н.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 23:20 от ~lina~

# 249
По коя карта мислиш така?
По моите тълкувания двойка пентакли с умереност в комбинация е много добра - намиране на хармонична комбинация. Петицата тук не е добра карта.
За мен тук петицата описна моето състояние ,неувереност  и т. н.
Нито една карта не показва прогрес.
2 пентакли е жонглиране на две познати неща, Умереността е баланс. Нищо в тези карти не показва височина.

# 250
Здравейте!
...
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 10:01 от Sause baus!

# 251
  • София
Самоцитирам се, ако може някой да ми даде насока за дворцовите карти и големите аркани при лични въпроси. При въпроси за работа и бизнес успявам да ги навържа, но при лични отношения не разбирам за конкретен човек ли става въпрос или за емоцията, която отговаря на картата.
Благодаря предварително за отделеното време.
Здравейте, моля, за мнение по картите за тези два въпроса.
1. Има ли потенциал за създаване на семейство между двама души?

2. Мисли ли мъж за жена? (Логично, питаща е жената)

# 252
  • там, където ми харесва
Здравейте, някои от вас гледа ли на Манара. Задала съм въпрос Какво ще е развитието на отношения през лятото? Ако се включи някои разбиращ много ще се радвам😀

# 253
  • София
Скрит текст:
malina_smile само виж колко сходни карти-Крал Меч,Император,9 Пентакли-ми този мъж си има всичко,той си е самодостатъчен,никой не иска и никой не допуска до себе си.Не проявява чувства,подтиска ги,той действа единствено въз основа на здравия си разум.Много директен човек,няма лиготии,шикалкавене при него.После 10 Чаши,10 Пентакли-той вече върви по някакъв отъпкан и създаден път.Той му е важен,той му е на първо място,там е съсредочен.Дали е семейство,съвместно съжителство,род и корен,материя и финанси,не знам,но неговият свят е другаде.Е обобщаващата Колесницата само допълва вече казаното-той е поел решително в своята посока,която не е свързана с нея.
Единствено комбинацията Императорът+2 Чаши дава някаква надежда,че все пак има интерес към нея.При мен при тази комбинация един Император ми се извини.
9 Пентакли е една много особена карта в Таро.В комбинация със Смъртта със сигурност показва нещо важно,което аз не смея да коментирам,защото не съм сигурна в истиността на това,което ще кажа.
Има много знаещи и вещи момичета в темата,които вече не пишат.Ще е хубаво ,ако понякога намират време и се включват.От тях научих почти всичко,което знам и което до сега работи безпогрешно.
Пак идвам с обратна връзка 🙂
За подредбата за приятелката ми, преди няколко седмици. Имали са комуникация тези дни и просто сте безпрогрешни. Наистина човекът, за когото пита, има нова връзка от няколко месеца, 3-4 някъде. Дори да не живеят още заедно, намеренията му са сериозни към новото момиче и наистина към момента не е показал никакъв интерес за подновяване на отношенията с приятелката ми. Възхитена съм от начина, по който разчетохте картите и ви благодаря за информацията.
Хубав ден!

# 254
Понеже ме гложди любопитството, да ви питам имате ли планети в Скорпион или Асцедент Скорпион? Понеже нали Тарото е под управлението на Плутон и знака Скорпион, та би трябвало хората интересуващи се от тази материя да имат такава скорпионска енергия в наталната си карта. Бих направила анкета за по-лесно, но не знам как става номера, та затова отговаряйте, ако ви се занимава, де😊..

P.S. Възможно е Тарото да е под управлението и на знака Риби и Нептун, но не съм сигурна.

Да си кажа за мен. Зодия Везни съм, но имам 4 планети в 8 дом(две от които лични-Луна и Венера), МС ми е в Скорпион, където имам 3 планети, а Плутон ми е в съвпад със Слънцето, също така управителя на асцедента ми е в 8 дом, което според мен носи доста скорпионска окраска на наталния ми хороскоп.

Общи условия

Активация на акаунт