Ако тепърва учите значенията на картите, фокусирайте се да работите само с Райдър-Уейт и се придържайте към традиционните значения. Всички останали интерпретации и колоди ги въведете по-късно, за да не се обърквате излишно.
Twinklestar, според мен тук по Страшния съд и 2 жезли, един от двамата го осенява някаква революционна (в кръга на шегата) идея и се чуди да скача ли напред с главата или не. Не мисля, че в тази подредба Страшния съд се проявява като възраждане на отношенията генерално.
Ако към момента нямат комуникация, тя ще се възстанови по 8 жезли и Страшния съд. Ще има движение, но то ще се изрази повече в разговори, чатове. По Крал жезли вероятно тази стъпка ще я предприеме мъжът в тези отношения, защото неговото желание излиза по-силно с появата на тази карта.
Но по 10 чаши, така изобразена, и в комбинация с Крал жезли, за мен тук тези отношения са повече секс отколкото нещо друго. Ще има емоции, но те ще са повече, провокирани от желание, отколкото от реални романтични чувства.
Преобладават и жезловите карти, които са страст, страст, много страст с тази 8 жезли. Каквото и да стане, скоро ще е. Също някой може да е в огнените стихии - Овен, Лъв, Стрелец (слънчева зодия или асцендент).
Поради тази моя първоначална асоциация се придържам към тълкуването ми за сексуални страсти, които вероятно ще донесат някакъв вид емоционална засоволеност на един от двамата, но не мисля, че в материалния свят ще се случи нещо повече от комуникация.
Също и Влюбените, които ми се бяха появили и преди дни по въпроса за интимните отношения. 

...