КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
innasn този път нямаме несъгласие
Въпросите са зададени с времево условие в момента, а ситуацията е съвсем прясна, буквално дни. Жената се чувства добре от това решение, тъй като се е усещала нещо като 6 пентакли 😀- само е давала, а нищо не е получавала и след много голям реверанс от време към него нещо да направи е решила сама да се оттегли.
Ама той явно ще продължи да си е пасивен.

# 301
А той бил ли е наясно, че ситуацията е или той ще положи усилие,или тя ще си тръгне? Като написа внезапно напускане и го разбрах все едно за него това развитие е било като гръм от ясно небе.

Иначе, да. Няма действия тук. Поне не на този етап. Но той и се изживява като жертва. Самият факт, че тя е Императрица, а той само Крал жезли,  говори, че в неговите очи тя е човекът, който води парада в текущата ситуация.

Въпросите са зададени с времево условие в момента, а ситуацията е съвсем прясна, буквално дни. Жената се чувства добре от това решение, тъй като се е усещала нещо като 6 пентакли 😀- само е давала, а нищо не е получавала и след много голям реверанс от време към него нещо да направи е решила сама да се оттегли.

# 302
А той бил ли е наясно, че ситуацията е или той ще положи усилие,или тя ще си тръгне? Като написа внезапно напускане и го разбрах все едно за него това развитие е било като гръм от ясно небе.

Иначе, да. Няма действия тук. Поне не на този етап. Но той и се изживява като жертва. Самият факт, че тя е Императрица, а той само Крал жезли,  говори, че в неговите очи тя е човекът, който води парада в текущата ситуация.

Не не е бил наясно, не е имало разговор по въпроса, според мен той се представя  за Крал, а всъщност действа като Паж и нея това я е дразнило, най-вече неговото стоене на прага така да се каже. Но се замислих дали няма някакво огледално поведение, ти така и аз така. То няма как да кажем и колко поведението на жената е правилно, но все пак й казах, че след като е отрязала да не се връща повече назад да се тормози и тн
Аз на първата тройка помислих, че той ще претърпи трансформация по Смъттта и ще стане Крал чаши и ще тръгне по нея по Рицар Жезли и то с караница (макар че караница дават да е Рицар Мечове)

# 303
Не виждам той как ще се транформира, ако няма яснота кое трябва да трансформира. Заради това по-клоня към тълкуването, че ще се отдаде на живот и ще търси нова изгора.

Иначе, да. Няма действия тук. Поне не на този етап. Но той и се изживява като жертва. Самият факт, че тя е Императрица, а той само Крал жезли,  говори, че в неговите очи тя е човекът, който води парада в текущата ситуация.

Не не е бил наясно, не е имало разговор по въпроса, според мен той се представя  за Крал, а всъщност действа като Паж и нея това я е дразнило, най-вече неговото стоене на прага така да се каже. Но се замислих дали няма някакво огледално поведение, ти така и аз така. То няма как да кажем и колко поведението на жената е правилно, но все пак й казах, че след като е отрязала да не се връща повече назад да се тормози и тн
Аз на първата тройка помислих, че той ще претърпи трансформация по Смъттта и ще стане Крал чаши и ще тръгне по нея по Рицар Жезли и то с караница (макар че караница дават да е Рицар Мечове)

# 304
И все пак има Императрица

# 305
Отново един от онези магически таро мигове 😊😯..изтеглих карта за деня от горната колода и не знам защо реших да изтегля една карта и от долната колода..все се падаше 10 жезли за карта на деня. Изумително🙂

# 306
Силфида, енергиите работят! Аз така имах дълъг период, в който всеки ден ми изскачаше една и съща карта, докато не се материализира в реалността.

Сама по себе си 10 жезли е тежка енергия, но пък картите на дъното показват, че я напускаш и започва нов период. Отделно от това, днес излизаме от ретрограден Меркурий и картите и това може да показват.

# 307
Innasn, права си за всичко, иначе да, виж дори тази карта се представя с Меркурий

# 308
Да става директен по-бързо, че какви ги сътвори и то точно в последните дни 😀
Аз днес изтеглих ЗВЕЗДАТА и освен, че се нося като фея друго не мога да кажа 😂

# 309
Сега се замислих, че при мен дневните карти понякога, да не кажа мн. често, се проявяват на следващия ден. Но явно е нормално, виж че и на теб също нещо подобно се е случвало
Силфида, енергиите работят! Аз така имах дълъг период, в който всеки ден ми изскачаше една и съща карта, докато не се материализира в реалността.

Сама по себе си 10 жезли е тежка енергия, но пък картите на дъното показват, че я напускаш и започва нов период. Отделно от това, днес излизаме от ретрограден Меркурий и картите и това може да показват.

# 310
Сега се замислих, че при мен дневните карти понякога, да не кажа мн. често, се проявяват на следващия ден. Но явно е нормално, виж че и на теб също нещо подобно се е случвало
При мен излизаше дворцова карта Крал чаши и аз го отдадох на това, че един такъв човек мисли за мен и така някак навлиза в енергетиката ми.

Още повече, че като цяло имам напрегнати отношения с човека и сметнах за резонно енергиите да са по-бурни и да дават отражение и в дневните ми карти.

# 311
  • София
Ще срещне ли Х нова любов?
Как бихте разчели тези карти?

# 312
malina_smile, според мен тези карти не дават конкретен отговор да/не. Аз бих ги разтълкувала така...

Х е много колеблив човек по 2 жезли и 2 пентакли. По 2 жезли се колебае в желанията си и посоката, която да поеме в една или друга ситуация, по 2 пентакли е колеблив/а в изборите, които прави в материалния свят. Човек без решение и тази несигурност вероятно е видима и за околните. Предвид въпроса, вероятно няма решение какво точно търси в любовта и може би излъчва неясни сигнали към потенциалните партньори, които среща.

Това, което картите казват е, че за да намери нова любов, на първо място трябва да влезе в енергията на първи голям аркан. Магьосника се характеризира с увереност и воля да случва нещата, а не да чака те да му/й се случат. Х трябва да поработи над себе си, за да може привлича нови възможности за потенциален партньор.

Няколко допълнителни бележки от моя страна. 1) задавай някакъв период при задаване на въпроси за нещо, което се очаква да се случи. Аз обичайно задавам до края на месеца или един месец напред. Според мен максимумът е 3 месеца, но пак ми се вижда твъъъъърде разтегнат този период. 2) Таро обичайно се използва за предсказване на бъдещето и това е общото разбиране за картите. Таро обаче показва енергии и потенциални възможности, които могат да варират според промените в енергиите. А енергията се променя постоянно. Предвид това аз бих развила въпроса ти малко повече: какво трябва да направи Х, за да срещне нов партньор, как да го разпознае, какъв би бил потенциалът на евентуалните им отношения според Висшите сили.

Скрит текст:
Ще срещне ли Х нова любов?
Как бихте разчели тези карти?

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 10:11 от innasn

# 313
  • София
innasn, благодаря за насоките и тълкуването.
Въпросът е за човек, който усилено работи със себе си отдавна, развива се и в последните седмици е направил няколко практики в тази посока, които смятаме, че са раздвижи доста енергията. Точно това е причината да пожелае да изтегля картите в момента. Преди известно време питахме за това какво трябва да направи и излезе точно да поработи в посока увереност и решителност и смятам, че доста поработи в тази посока. Не е колеблив човек, напротив, знае точно какво търси в потенциален партньор и не би влязъл във връзка само,  за да е във връзка.
Мен двете двойки ме озадачиха, тук съм чела, че които и да са двойки не са стабилна основа, а накрая излиза Магът, който пък е първия голям аркан и би предположил ново начало.

Зададох втори въпрос - ще започне ли връзка до август, излязоха тези карти

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 23:08 от malina_smile

# 314
malina_smile, може би има нужда от още работа и утвърждаване на постигнатото до момента.

Относно новите карти, мисля, че ще има напредък и подем, но ще се върне назад. Виж как са се наредили 6, 7, 6.

Възможно е и да се появи някой човек от миналото, но ми се вижда малко вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт