КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 641
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте.
Нямам карти Таро и питам дали ще се намери някой да ми нареди Таро по един въпрос.
Не е любовен, а свързан с продан. И ще дам обратна връзка послед.

# 331
Здравейте момичета!
Нещо ме налегна параноята.Rolling Eyes Зачетох се за предстоящия критичен период, последван от коридора на затъмненията, в който се активизират разни тао квадратури и опозиции между транзитните Марс, Плутон, Юпитер, Луната....все тежки енергии...Пише, че до 2 юни не е препоръчително пътуването, а на мен и семейството ми предстои такова на 26.05 и 28.05. и взех да се тревожа. Знам, че не ок така, но...Мислех да си хвърля карти, но имайки предвид как ме тресе отвътре няма да е препоръчително, защото ще покаже по скоро сигурно страховете ми отколкото реалните положения. Та да ви питам, ако на някой му се занимава да ми хвърли една триада с въпрос - Всичко наред ли ще е по време на почивката ни между 26.05 и 28.05 и по време на пътуванията до там и обратното? Малко объркан стана въпроса, то и такова ми е сега...може да си промените въпроса по ваше усмотрение...ако ви се занимава, де...
Благодаря предварително!

# 332
Силфида излишно се напрягаш, ако в хороскопа си нямаш нещо фрапантно досега си преживяла много други затъмнения Simple Smile Ретро Мерк е вече свършил, предстои Ретро Венера ама тя все пак е благодетелка не се шашкай пътувай си, а ако нещо има да става то и без пътуване ще си стане Simple Smile

Към останалите искам да попитам какъв отговор е Звездата ? Когато питаме с Да и Не

# 333
  • Sofia
Здравейте момичета!
Нещо ме налегна параноята.Rolling Eyes Зачетох се за предстоящия критичен период, последван от коридора на затъмненията, в който се активизират разни тао квадратури и опозиции между транзитните Марс, Плутон, Юпитер, Луната....все тежки енергии...Пише, че до 2 юни не е препоръчително пътуването, а на мен и семейството ми предстои такова на 26.05 и 28.05. и взех да се тревожа. Знам, че не ок така, но...Мислех да си хвърля карти, но имайки предвид как ме тресе отвътре няма да е препоръчително, защото ще покаже по скоро сигурно страховете ми отколкото реалните положения. Та да ви питам, ако на някой му се занимава да ми хвърли една триада с въпрос - Всичко наред ли ще е по време на почивката ни между 26.05 и 28.05 и по време на пътуванията до там и обратното? Малко объркан стана въпроса, то и такова ми е сега...може да си промените въпроса по ваше усмотрение...ако ви се занимава, де...
Благодаря предварително!
Аз изтеглих 3 карти като попитах как ще протече пътуването ти.
Според мен всичко ще бъде повече от прекрасно, хармонично, ще се наслаждавате на компанията си, ще има нови идеи и като цяло страхотно изживяване! Simple Smile
Силфида излишно се напрягаш, ако в хороскопа си нямаш нещо фрапантно досега си преживяла много други затъмнения Simple Smile Ретро Мерк е вече свършил, предстои Ретро Венера ама тя все пак е благодетелка не се шашкай пътувай си, а ако нещо има да става то и без пътуване ще си стане Simple Smile

Към останалите искам да попитам какъв отговор е Звездата ? Когато питаме с Да и Не
Когото се тегли за да/не въпрос, звездата е ДА Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 00:47 от Scarlett83

# 334
Twinklestar,що се касае за Звездата-ако питаш някой мисли ли за теб,желае ли те и т.н.,то отговорът е "да".Но ако очакваш действия,тя е по-скоро "не.Може би някъде напред в бъдещето,но не сега.Звездата е мечтана,желана,но далечна и студена.И все пак тя е надежда"!.Аз лично не мога да гадая по една карта.Винаги всичко зависи от съседните.Ето,една Звезда с Магьосника си е "да,ще стане".Със 7 Пентакли нещото става,но не така,както ти се иска,връщаш се в началото.

# 335
Twinklestar,що се касае за Звездата-ако питаш някой мисли ли за теб,желае ли те и т.н.,то отговорът е "да".Но ако очакваш действия,тя е по-скоро "не.Може би някъде напред в бъдещето,но не сега.Звездата е мечтана,желана,но далечна и студена.И все пак тя е надежда"!.Аз лично не мога да гадая по една карта.Винаги всичко зависи от съседните.Ето,една Звезда с Магьосника си е "да,ще стане".Със 7 Пентакли нещото става,но не така,както ти се иска,връщаш се в началото.
Много полезно, благодаря!

# 336
Много ти благодаря Scarlett83 Hug
Успокоих се. Blush Heart
Twinklestar, права си, без да имам наталните предпоставки за това, къде се бутам и аз не знам Blush Самотревогите, които си сътворявам понякога, замъгляват преценката ми за нещата.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 09:47 от Силфида

# 337
Както казах почнах да тегля нещо като Сигнификатор за този дето питаме та поне да видим какъв вятър духа 😀 и понеже се паднаха интересни карти да видим какво мислим всички
5 жезли е как е настроен човека спрямо питащия
Смъртта е как я възприема
Ред чувства
Ред намерения - тук 9 пентакли не ми се нрави , въобще почнах да не харесвам 9ките за лични отношения тъй като те са ми доста самодостатъчни
Ред действия
Искам да кажете за последния ред дали е възможно нещо покрай работата на човек да е повод за жест - да кажем с нещо от работата да се похвали или да покаже нещо такова

# 338
Попитах картите дали момчето, които харесвам ива чувства към едно момиче и излязоха картите:

десятка мечове, паж мечове, двойка мечове
дяволът, крал мечове, осмица жезли отдолу..Не е добре това, нали? 🙁

Попитам и дали иска да е с нея и излязоха:
крал жезли, звездата, висшата жрица и седмица жезли..
Никога не са излизали такива хубави карти като съм питала за мен, натъжих се много Sad

# 339
Попитах картите дали момчето, които харесвам ива чувства към едно момиче и излязоха картите:

Никога не са излизали такива хубави карти като съм питала за мен, натъжих се много Sad

Май сте съвсем в началото с познаването на картите Simple Smile

# 340

Май сте съвсем в началото с познаването на картите Simple Smile
Да! Може ли тогава помощ в тълкуването на излезналите карти?

# 341
Топли топли 🤩

# 342
Да са ти честити и все да ти познават. ❤️

# 343
Да са ти честити и все да ти познават. ❤
БлагоДаря 🫶🏻
Slavic са уникални , наистина хората са се постарали.
Другите са този див див запад и има изключително интересни интерпретации на някои карти, и са разделили боите по цвят, но са буквално огромни и лош избор за хартия.

# 344
Честити карти Twinklestar Hug
Нека винаги да те водят към истината!
Красота са Slavic, а другите за първи път ги виждам.

Общи условия

Активация на акаунт