КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 478
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Тези карти са на близка така че може да дам ОВ скоро надявам се
1.как е настроен мъж към нея
2. Какви са чувствата му към нея
3.Как я възприема
4.Какви са намеренията му
5. Ще осъществи ли скоро контакт

Те не са във връзка, още са на етап сваляне, имат само една среща и някакси не им се случват бързо нещата, а се влачат през няколко дни с контакт, жената все още не е преживяла последната си връзка и не ѝ се иска да се влага много, а пък мъжът е скоро разведен и тя нещо не му вярва, че е готов за сериозни отношения
Та с тези подробности не знам как да тълкувам тези иначе приятно изглеждащи карти.
Настроен е като Слънце към нея - иска да го огрее може би 😂, а за контакт с тези 8 жезли мисля че ще ѝ пише скоро.
Ще се радвам, който иска да се включи с мнение.

Минавам да кажа, че тези хубави карти не са се проявили Simple Smile тоест мъжът не търси жената както би трябвало по 8 жезли 🤷🏻♀

# 481
Минавам да кажа, че тези хубави карти не са се проявили Simple Smile тоест мъжът не търси жената както би трябвало по 8 жезли 🤷🏻♀
Хм, според мен ще има действие. Тази 8 жезли не знам по какъв друг начин можем да я тълкуваме. Може би липсата на конкретика в срока влияе на очакването.

# 482
Хм, според мен ще има действие. Тази 8 жезли не знам по какъв друг начин можем да я тълкуваме. Може би липсата на конкретика в срока влияе на очакването.
Срокът беше зададен за деня на питането 🫤

# 483
Заради Слънцето е.Много често то е напразни илюзии,въпреки всички красиви неща за него,които пише в книгите.И още веднъж затвърждавам мнението си,че една карта не е достатъчна за точен отговор.Другото,което знам е,че когато има Крал или Кралица Чаши,за да има действие,им трябва поне един меч.Имаме огън и вода(Чаши и Жезли)-ще се изгаси преди да пламне.
3.Как я възприема

Те не са във връзка, още са на етап сваляне, имат само една среща и някакси не им се случват бързо нещата, а се влачат през няколко дни с контакт, жената все още не е преживяла последната си връзка и не ѝ се иска да се влага много, а пък мъжът е скоро разведен и тя нещо не му вярва, че е готов за сериозни отношения
Та с тези подробности не знам как да тълкувам тези иначе приятно изглеждащи карти.
Настроен е като Слънце към нея - иска да го огрее може би 😂, а за контакт с тези 8 жезли мисля че ще ѝ пише скоро.

# 484
joro933, моля те, дай малко повече информация за тълкуването ти на картите на Минзухар. Малко се изненадах от тълкуването ти за трети човек и ще е полезно да го доразвиеш.
Благодаря! Simple Smile

Така го почувствах като цяло. Нека да се обоснова:
1. Висшата жрица за мене в този случай като голяма аркана, е ситуация в която трябва да се направи избор между двама човека. Раздвоение. Ситуацията е, че човека е раздвоен.
2. Паж чаши в този смислов ред, тъй като се гледа за мъж, показва жена - млада. Тази жена го подкукуросва.
3. 9-та пентакли показва, че мъжът е по живота, защото му харесва две жени - едва ли не да се карат за него. Той няма намерение да избира, но ще трябва.

Това мисля аз, така го усещам. Може и да греша. Понякога така ми идва в главата като говор. Като не ми идва не мога да гледам на никого.

# 485
Заради Слънцето е.Много често то е напразни илюзии,въпреки всички красиви неща за него,които пише в книгите.И още веднъж затвърждавам мнението си,че една карта не е достатъчна за точен отговор.Другото,което знам е,че когато има Крал или Кралица Чаши,за да има действие,им трябва поне един меч.Имаме огън и вода(Чаши и Жезли)-ще се изгаси преди да пламне.
3.Как я възприема

Полезно
Но нали за действие търсим жезли (огън) ?

# 486
joro933 Висшата Жрица не е избор между две неща,двама човека,две ситуации и т.н.Никога не е била.При определени комбинации може и да е,но тук не е така.Семейно ориентиран човек също не виждам,няма нито една семейна карта,за което говориш в предния си пост.
Изобщо видя ли Висшата Жрица на първа позиция,оставям "гледането" за друг път.Тя знае всичко,но мълчи,защото не е дошло времето да разберем.Същото правя и с  Глупака на първи позиция.Често с него Таро ни прави на глупаци,шегува се с нас.Това знам още от първите теми тук и за мен работи.Изобщо ,ако намерите време,изчетете всичко от първата тема до тук.Изключително полезни и верни неща ще научите.Дори на курсовете по Таро не съм получавала толкова адекватна информация,колкото от старите момичета,които много съжалявам,че не пишат вече,но и ги разбирам защо.
Twinklestar не е задължително да са жезли,за да има действия.И затова казвам,че с една карта няма как да сме сигурни,когато питаме за да или не.8 Жезли е бърза комуникация,но също може да бъде изгарящо желание,или краен предел на емоцията,бързо пламва,но и бързо изгасва,а често след силен Голям Аркан не е нищо.Така се учим,като си коментираме развитието тук.Благодаря ти,Twinklestar,беше много полезна тази обратна връзка!

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 10:40 от Анонимен

# 487
**mariya** благодаря и сз, включвай се по често

joro933 без никаква мисъл да те обидя, тук всички се учим, но има базови значения за картите, от които няма как да търсим под вола теле - пример с Висшата жрица - тя никога не е избор, избор са всички 2ки да кажем
Каквото и който и да ти говори както казваш има някаква база, на която всички се опираме иначе просто няма да има никакъв смисъл тълкуването - а вече проявленията на картите  може да са множество

# 488
Паж чаши е съобщения, новина,комуникация от емоционално естествено, към любимата тайна жена която е Жрицата, или да събира информация за нея. И може би човекът сега се е оттеглил по 9п за да събере именно информацията за нея. 😊

# 489
**mariya** благодаря и сз, включвай се по често

joro933 без никаква мисъл да те обидя, тук всички се учим, но има базови значения за картите, от които няма как да търсим под вола теле - пример с Висшата жрица - тя никога не е избор, избор са всички 2ки да кажем
Каквото и който и да ти говори както казваш има някаква база, на която всички се опираме иначе просто няма да има никакъв смисъл тълкуването - а вече проявленията на картите  може да са множество

Не се обиждам. Хубаво е човек да научи нещо ново винаги. Simple Smile

Висшата жрица крие под одеждите си свещената книга "Тора", в която се
съдържа скрито знание. Когато ни се падне в гледане, картата ни подтиква
да се съпровождаме от интуицията си, защото има скрити пред очите ни неща, които все още не може да ги видим или разберем. Това и е простото значение.

За пажовете знам, че е нещо ново ще се зароди или започне или е на път да започне.
Примерно Паж Мечове - нов начин на мисловно или на интелектуално ниво. Паж пентакли например е нов финансов път, който скоро ще ни се предостави. Това знам аз, но съм отворен да науча и нещо ново.

Ако следвам дадената логика, то:
Жрицата -  Интуицията и скритото пред очите ни.
Паж чаши - Нов емоционален път ще бъде предоставен.
9-ка Пентакли: Например, човек, който не се интересува от финансите си и си живее живота и му се наслаждава.

Подклепям и мнението на Минзухар, и на всички останали тук.
Благодаря ви за информацията и се надявам заедно да се учим. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 13:28 от Анонимен

# 490
mariya, и аз съм срещала информация, че Висшата жрица казва, че не ни е дадено да разберем нещо. Също знам, че излезе ли тази карта в подредба, то подредбата се прекъсва и не се продължава. Един вид дотук тази информация може да ти се даде, повече не може. Същото се отнася и за други карти, но не съм сигурна кои. Мисля, че Луната беше една от тях, но не съм напълно сигурна. Никога не съм срещала структурирана и изчерпателна информация в тази посока.

# 491
Аз имам едно питане.
Въпросът тук е: М има ли здравословни проблеми.

Картите са:
3-ка мечове на първа позиция, втората е Крал на Жезлите и трета позиция Отшелника.

Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение. Simple Smile

# 492
Аз имам едно питане.

Картите са:
3-ка мечове на първа позиция, втората е Крал на Жезлите и трета позиция Отшелника.

Ти май искаш да си болен ? Стига дълбал бе човек, нищо ти няма
Въпроса е некоректно зададен и картите са много, вадиш една за проблем и една за решение ако човекът нямат тежка медицинска история

# 493
Ще допълня че тарото няма да ни реши здравословните проблеми а и не е хубаво да се гледа за здраве..

# 494
Аз имам едно питане.

Картите са:

Ти май искаш да си болен ? Стига дълбал бе човек, нищо ти няма
Въпроса е некоректно зададен и картите са много, вадиш една за проблем и една за решение ако човекът нямат тежка медицинска история

Не са за мене тези карти. Интересно ми е да науча нещо повече. Доколкото човекът който зададе въпросът, има проблеми с краката и си прилага лечение. Добър познат е и искаше да разбере, дали ще се получат нещата.

Минзухар, не е за решава здравословни проблеми, просто ей така ми стана интересно, когато ме попитаха дали може. Като на шега, се съгласих. Човекът си се лекува, просто искаше да види, дали и картите ще покажат.

Общи условия

Активация на акаунт