Пъзели 53

• 25 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София, България
Промоцията официално е обявена до 1 май, а със сигурност и след това ще е.

# 631
Сега на състезанието в събота , само по трима човека ли се класират за финал ?

# 632
Със сигурност повече от трима, зависи от общия брой участници в конкретния час на квалификацията. Между 7-10 души.

# 633
Отново си избрах труден пъзел за редене за време. Редих го сигурно 3 часа Joy, но пък е много красив
Educa 500 части - Good fortune Dragon

# 634
О, Весе, няма да са толкова много.
На финал отиват 28-30 човека обикновено. Като почнат квалификациите ще казват по колко ще взимат от група, защото е пропорционално на участниците, но мисля можем да кажем средно по 6 човека от група. От някои ще са повече, от други по-малко.

# 635
Моята черна кутия за неделя пристигна

Заедно с още един кашон

Тони, нали знаеш, че имаш една Educa в мен? Аз редя един Анатолиан, 1500 части, но доста по-добър от предния Анатолиан. Дано успея да го приключа днес.
Иначе нямам друг от 500 части за да се пробвам за състезанието, каквото стане - такова.
Я кажете, камерата с лаптоп ли насочвате или с телефон? Още не съм го измислила как да го направя

# 636
  • София
Йоана аз имам доста по 500 части искаш ли да ти дам нещо Simple Smile
Аз ще съм с компютъра не вземе да звънне телефона нещо и да прекъсне.
Аз си чакам още кутията за събота и имам и поръчка и заедно ще ходя да си го взема.

# 637
  • София, България
Йоанка, не проследих дали го реди, но в мен сега е Свят от конци, ако искаш да тренираш за състезанието.

# 638
Ами аз четох в условията, че 5 минути преди да бъдем излъчени на живо имаме време да слушаме някакви указания и да разопаковане пъзела, както и да сортираме части. След като изтекат тези пет минути казват старт и се почва реденето. Всичко ми е за първи път и се притеснявам да не се излагам.

# 639
Butterfly, спокойно, и на мен ми е за първи път Grinning Вчера тествах как и къде ще сложа лаптопа. Имам една по-висока маса, на която ще го сложа. Като насоча камерата към масата, аз почти няма да се виждам. Редя на масата в хола, седнала на дивана

# 640
  • Варна
Не, пеперудке, не можеш да отваряш пакета преди да е осъществена връзка на живо.
"Участниците* нямат право да разпечатват пакета до началото на състезанието;
Когато всички участници са във виртуалната стая, след сигнал от квесторите, всеки има 5 минути, за да разпечата пакета и да се подготви за редене"

# 641
Значи съм запомнила правилно имаме 5 минути да се оправим, но не съм разбрала останалата част. Аз днес ще тествам лаптопа , защото не искам да се виждам изобщо , освен ръцете ми и ще видим как точно ще се случи този номер .

# 642
До няколко дни ще получите мейл за тестовата вечер, когато може да пробвате устройства, връзка и каквото желаете.
След това ще получите мейл с линк за самото състезание.
Логвате се 15 минути преди това, тоест ако сте в 9:30 в 9:15 трябва да сте готови и да се включите (обикновено се налага да изчакате няколко минути докато ви пуснат в стаята, не се притеснявайте, просто изчаквате).
Аз лично използвам лаптоп, не е нужно да се виждате вие, трябва да се вижда мястото където се реди пъзелът.
Ползвала съм и телефон, но ми е по-неудобно защото исках да използвам задната камера, а така не виждам екрана. Може да използвате и предната камера разбира се, просто се вижда по-кофти от нея. Между другото когато сте влезли мисля, че няма да се разпадне връзката ако звънне телефонът. Почти сигурна съм, че съм го проверявала защото и аз се притеснявах.
Като се логнете 15 минути преди обявения час вече ще ви кажат всичко. Но като цяло в един момент ще ви позволят да махнете черното фолио и тогава ще видите пъзела. Само гледате, нищо повече не се отваря. Имате няколко минути да го разгледате и да си изберете стратегия. После дават старт и вече тогава отваряте пъзела и почвате да редите.

# 643
Много благодаря Бухтичка за подробното описание и за внесената яснота !

# 644
Подарих на майка ми за Коледа Коледната трапеза на Black Sea. Тя си купи килимче и сортери, за да го реди. Наредила е някаква част, но очевидно от Коледа досега върви бавно Laughing
Сега отидохме и го видях, малееее, някакъв ужас за нервите ми е това да има пъзел пред мен и да не го редя Joy Просто ме сърбят ръцете, ужасно е, сложих аз няколко части, не се разминах без, но беше ужасно трудно да спра Neutral Face

Koala House Party
1000 части
Eeboo

Дано не се бъркам, че беше на Мона Лиза, много благодаря за възможността, чуден пъзел е, много приятен, сам се нареди Heart Eyes
Ще го дам на Самърчето и после ако няма други желаещи тук да го праща.

Общи условия

Активация на акаунт