Пъзели 53

• 25 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз тренирам Joy час и 32 мин. но качеството не ми хареса. Заприлича ми на едни животни на Блек сий, но все пак това е Джъмбо, повечето части влизат дет нямат работа, доволна съм обаче, можеше и по-зле. Направи ми впечатление по едно време, че се подпирам с едната ръка, вместо да я използвам за редене. Трябва да се поправя Joy

# 646
Честит Великден и от мен! Поздрав с едни зайчета на Cobble hill:

От два дни чакат по-хубава светлина, а тя все не идва...
Напоследък време за писане нямам, но ви чета с удоволствие.

Успех на всички на състезанието! Simple Smile

# 647
  • София
Честит Великден и от мен!
Между козунаците, яйцата, агнешкото и най-вече военното положение вкъщи (двамата ми сина са решили да приложат всички бойни хватки помежду си). Успях да наредя тази красота. Много съм очарована от съотношението на цена-качество на марката. Първият от нея ми е, но няма да е последния.
Остават ми още няколко пъзела купени, за да изпробвам марките и почвам да редя, тези които ще ги запазя и в колекция.
Gold Puzzle от 500 части - Фантазии.

# 648
О, забравих да си призная - толкова неща (пъзели само) поръчах от озон, че като сметнах се оказа, че съм спестила 150 лв...  Ама в моите любими имаше хубави намаления... Wink Heart EyesHug

# 649
  • София, България
О, забравих да си призная - толкова неща (пъзели само) поръчах от озон, че като сметнах се оказа, че съм спестила 150 лв...  Ама в моите любими имаше хубави намаления... Wink Heart EyesHug

Така се почва и докато се усетиш си се запасила с пъзели за обсадата на Ленинград Joy

# 650
Явно вече съм на следващата фаза, защото осъзнах, че няма къде да ги прибирам... JoyJoyJoy
Важното е да не се предавам -  на мястото на всеки нареден вкъщи да влизат по няколко нови..  Wink

# 651
Готова съм с Анатолиан, много ми хареса

# 652
От мен два пъзела Schmidt

Приготвила съм едни котки на Cobble hill, но май няма да са днес.

# 653
  • София
Ами аз четох в условията, че 5 минути преди да бъдем излъчени на живо имаме време да слушаме някакви указания и да разопаковане пъзела, както и да сортираме части. След като изтекат тези пет минути казват старт и се почва реденето. Всичко ми е за първи път и се притеснявам да не се излагам.
може да видиш от предните състезания клипчетата. Всички ги има в Facebook
https://www.facebook.com/Ozone.bg/videos/609473437493562

Добре,че пишете за състезанието, защото за пореден път се сетих, че не съм си написала мейла в поръчката. Писах им в чата и ме добавиха. Иначе пъзела днес е доставен в Книжарницата на НДК Simple Smile

# 654
  • София
И моя пъзел имам ама че е в Студентски град и ще мина да го взема, но трябва да имам и поръчка и искам с едно ходене Simple Smile

# 655
Bluebird - The 30 days fax

Много любим Хундертвасер, чисто удоволствие беше реденето.

# 656
# 657
  • София
А на мен след оня пясък явно всичко ми харесва, ама до степен ентусиазъм Grinning И този Eurographics ме изкефи страшно много Simple Smile Мона Лиза, почти ти завиждам, че ти предстои (добре, че не повтарям, щеше да го почакаш)

Аз никакви проби не съм правила, трябва да видим тези дни каква установка ще измислим за неделя Simple Smile Чакам пратка от Озон утре, може и на мен да ми донесат черен плик. Бухтич, много благодаря за резюмето!

# 658
  • Варна
Black Sea 2000 Красива България

# 659
Добро утро!

Zozoville, Carrot, 1000 части
Heye

Общи условия

Активация на акаунт