Термин Юни 2023 - Тема 3

• 49 439
  • 506
  •   1
Отговори
# 150
Аз излязох в 45-дневния преди раждане, но не ми е давал никакви документи. Изследванията до момента той ги има в досието ми. Не съм пускала Васерман и другите. Предполагам, че на следващия преглед ще се случат нещата.

# 151
На мен ми каза че ми важат тези от 11.22 и да няма да пускам пак хепатит , сифилис и тн . Термина ми е 10.06

# 152
Моите са от 30.11., а терминът ми е 15.06/ но малката върви с няколко дни напред/. Дано да важат, но за всеки случай ще питам.
        Иначе да се похваля - днес бях на преглед и с малката всичко е наред. В 33г.с. +1 сме  и тежим 2 150г. , кръвотоци и всичко е наред. Simple Smile
       Но  и АГ-то , при който се следя на частно днес ми казва да съм спирала инжекциите около 2-3 седмици преди термин:thinking:/ аз искам нормално раждане/ и явно се презастраховат !!! Другото е , на третата ФМ ми казаха до края да съм на инжекции и съм по-склонна да се доверя на тях . Най-много да съм ги спряла 2-3 дни преди датата.
      Направо не ми го побира главата - трима лекари и тримата с различно мнение по въпроса Rage
      Оплаках ви се малко Sad

# 153
Не съм достатъчно запозната, но съм чела че инжекциите са до края. Аспирина се спира по-рано...

# 154
Момичета аз споделям, защото съм в болницата. Инжекциите клексан или фраксипарин се бият до края, както с близнаците и сега ми казаха, че след раждането отново около 10 дена ще трябва да ги бия. Моя мъник е в 33+3 нещо неможа да го измерят. Първо ми казаха 2250,а после 2170.Майчета малко се плаша, защото още една седмица и ще ме срежат,а се притеснявам за малчо колко кг ще е к дали ще се адаптира бързо.

# 155
Наталия, на мен ми се вижда достатъчно голям. Стискам палци да се адаптира бързо и да ви пратят вкъщи в пълен състав Heart

Нашата бебка от вчера не е спряла да рита, бута, прави салта. Ще ме побърка това дете.

# 156
Здравейте момичета, надявам се всички да сте добре. Относно изследванията на мен ми пуснаха само ПКК, другите явно няма нужда да се повтарят....нищо не ми казаха.... Всяка седмица ходя на тонове, които са добри, но на ултразвук не са ме преглеждали от почти месец и нянам представа, колко е пораснал бебчо, което ме притеснява.  Имам и един въпрос към тези,  които ще раждат секцио - ще си купувате ли стягащ колан за след раждането и обсъждалилисте го с АГ?

# 157
Здравейте, момичета! Има ли разлика в заплащането на 45 дневния болничен, другите 2 болнични, които се издават след него и самото майчинство? Опитах се да намеря информация, но не се ориентирам ☺

# 158
Аз след първото секцио носих стягащ колан и сега също мисля да го ползвам. Не съм го обсъждала със сегашния си доктор. Предния каза, че няма проблем да слагам.

Здравейте момичета, надявам се всички да сте добре. Относно изследванията на мен ми пуснаха само ПКК, другите явно няма нужда да се повтарят....нищо не ми казаха.... Всяка седмица ходя на тонове, които са добри, но на ултразвук не са ме преглеждали от почти месец и нянам представа, колко е пораснал бебчо, което ме притеснява.  Имам и един въпрос към тези,  които ще раждат секцио - ще си купувате ли стягащ колан за след раждането и обсъждалилисте го с АГ?

# 159
Здравейте, момичета. Някоя може ли да ми помогне - какъв размер за чорапите за новородено 😄
Нямам никакъв спомен от дъщеря ми. Гледам по сайтовете най-малките, които има са 13/14. Това ли е размерът за новородено?

# 160
Здравейте, при Вас да има ли по-засилено течение? Аз имам на епизоди по-засилено от вчера, все едно изведнъж изтича, почти бистро и не знам нормално ли е. Миналата седмица ми махнаха серклажа.. 34+5 съм.

# 161
Аз да попирам вие с какви препарати почиствате в банята да не ви мирише. Всички са супер миризливи и немога да чистя защото е ужас.

# 162
Аз чистя с доместос универсален тази миризма ми понася. Само мивката използвам  по-силен и от него много мирише ,но за кратко...

# 163
Аз да попирам вие с какви препарати почиствате в банята да не ви мирише. Всички са супер миризливи и немога да чистя защото е ужас.

С професионални препарати Sanitec. Малко по-скъпи са, но са много икономични. Аромата им няма нищо общо с такъв на препарат, какъвто например остава след доместос и подобни. Конкретно този за тоалетна мирише на амарети. 😊

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 15:32 от Alexa111

# 164
Супер, ще го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт