Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 509
  • 506
  •   1
Отговори
# 180
Честито Наталия! Бързо възстановяване.

# 181
  • София
Честито Наталия Simple Smile
Започнахме с покупките. Взехме кошара, корито със стойка,шишета, колан за след раждане и няколко дрешки. Ще ползвам неща , които съм запазила от първото си дете. Някои съм подарила, че мислих,че няма да се реша за второ. Но ето, ето че скоро влизам в 9 месец. Вече ми е доста тежко и вечер се събуждам често.

# 182
Честито, Наталия!!! Ти си силна!!! Бъдете много здрави и нека  само хубавото предстои! Желая ти бързо възстановяване! Прегръдки!

# 183
Честито на първата мама в нашата групичка.
Леко възстановяване на мама и бебе и безброй щасливи моменти.

# 184
Честито! Колко хубаво, имаме си бебе в групата. Започваме с момче, ноо ако всичко е ок може да завършим с момиче 😊. Да сме живи и здрави. Колкото до кошарата, не чакайте до последно взимайте, че поне 2 седмици сме я държали нашата в стая с отворен прозорец и още има лека миризма на лепило.

# 185
Честит да е Борислав, Наталия! Много здраве, късмет, любов и щастие да има! Бързо преминаване през реанимация и леко възстановяване на теб и преминаване към веселата част на гушкане и любов! И честито ни първо бебче в групата!
Един въпрос, femme fatalle, защо ти махнаха серклажа в 34 седмица, не е ли рано? Питам, защото и аз съм зашита и вероятно непосредствено преди секциото ще ми свали конците доктора, утре ще го питам като ида на преглед. Обичайно обаче се сваля малко преди раждането, затова ми е странно.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 23:24 от Danita 14

# 186
Наталия, честито! Бързо възстановяване и да се прибирате вкъщи при батковците Heart Eyes

# 187
Честито първо бебче! Да расте здраво и щастливо!

# 188
Честито бебе! И съм много щастлива, че нещата се развиха благополучно за вас, въпреки всички трудности! Бъдете щастливи в голямото ви семейство!

Чакам още дрешки и неща, поръчани онлайн. Нямам търпение всичко да пристигне и да започвам да пера и оправям!

Всяка вечер като си легна и не знам сънувам ли, страхувам ли се, но цяла нощ се чудя да не родя ей така изведнъж.... Нещо съм напрегната....

# 189
Спокойно,аз вече 3та вечер подред раждам  на сън 😅

# 190
Наталия, честито бебе! Бъдете здрави, леко и бързо възстановяване и скоро вкъщи, заедно с останалата част от отбора за нови и по-цветни щастливи моменти Heart

По темата с покупките, май сме готови на 98%, остават дребни неща май. Чантата за родилното още не съм я приготвила, толкова нямам енергия, че всичко трупам в едната част на стаята и прилича повече на склад, отколкото на място, което ще посрещне новородено.  Това малко ме напряга и май е време да се взема в ръце и да започна да подреждам.

Спряхте ли се на помпа за кърма? Все още съм в чуденка как да постъпя - да инвестираме веднага в електрическа Медела, или да изчакам да видя как ще потръгнат нещата и да си взема ръчна... Thinking

# 191
Момичета имате ли някакъв списък за болницата по който да се водите?

# 192

Мисля, че почти всяка болница си има такъв списък.

Аз за себе си нахвърлих някакви неща, от които не знам колко ще взема, но са ми подсказка.

# 193
Питайте направо в болницата за списък.
Аз намерих някакъв на сайта на нашата. На 30.05. сме на посещение в родилното и се вълнувам. Казват, че е малко страшно, ако има раждащи жени и се чуват викове Grinning На ММ сигурно ще му стане лошо.
Аз се надявам да има свободна зала, за да мога да хвърля един поглед. Надявам се и бебка да се е обърнала до тогава, за да обсъдим и план за действие като дойде момента. Хич не ми се иска секцио, ама като си знам късмета.... Grinning Все на мен се падат странните случаи и ситуации.

# 194

Мисля, че почти всяка болница си има такъв списък.

Аз за себе си нахвърлих някакви неща, от които не знам колко ще взема, но са ми подсказка.

Ако има майки от Бургас на 15ти ще мога да дам списък от Бургасмед

Общи условия

Активация на акаунт