Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 511
  • 506
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, и нашето момиченце се роди преди седмица Simple Smile
Искам да попитам относно педиатъра. Вярно ли е,че вече няма домашно посещение като се роди  бебето.
Не ми се иска бебе на няколко дни да го водя при личната.

# 406
Нашия педиатър дойде вкъщи на втория ден от изписването. Прегледа я и даде основни насоки 🍀

# 407
Здравейте, и нашето момиченце се роди преди седмица Simple Smile
Искам да попитам относно педиатъра. Вярно ли е,че вече няма домашно посещение като се роди  бебето.
Не ми се иска бебе на няколко дни да го водя при личната.
Честито! Да ви е жива и здрава! Зависи от педиатъра за прегледа. На мен едната ми каза че трябва да отидем с колата да я вземем от болницата и да я докараме вкъщи да види бебето и после да си я върнем. Други две ми казаха че не правят домашни посещения, защото имали много бебета и нямали време.

# 408
Ние живеем в малък град и нашата педиатърка я взехме от кабинета , дойде вкъщи и я закарахме обратно.
Тя ме попита дали искам аз да отида с бебето или тя да дойде вкъщи.

# 409
Нашата педиатърка до сега винаги е идвала при нас на адрес, този път ни извика след няколко дни в поликлиниката. И аз чух за такава практика и се учудих, а се оказа, че и нашата вече така прави.

# 410
Нашата педиатърка до сега винаги е идвала при нас на адрес, този път ни извика след няколко дни в поликлиниката. И аз чух за такава практика и се учудих, а се оказа, че и нашата вече така прави.

Може ли да споделиш коя е  ? Аз си търся педиатър.. пиши ми в феса моля те

# 411
Юнските мами имат ли група във Фейсбук. Ако да как мога да се присъединя?

# 412
Честито пак на двете нови мами с пухкави бебчета!
Аз ходих на тонове последно във Вторник и по всичко изглеждаше, че едва ли не всеки момент ще се ражда господинът, но той си упорства и си седи вътре 😄. Премерихме го 3250, което според мен е добре, предвид факта, че баткото се роди 2700…
Всички около нас постоянно подпитват какво става и е супер изнервящо. И ние искаме да гушкаме бебе вече, ама не зависи от нас! Имам още 5 дни до термин и силно се надявам да не чакаме до тогава, пък камо ли и отгоре…

# 413
Ох и аз днес бях на тонове. Терминът ми беше вчера, но госпожицата не иска да излиза. Утре ме викат отново на тонове и  ехограф и предполагам, че ще ме приемат. Имам съвсем малко разкритие и вероятно ще ме индуцират.

# 414
Аз имам две седмици още, обаче нямам търпение вече Grinning Искам вече да си гушкам бебата.

# 415
Момичета, днес се роди нашата принцеса.
Габриела, 49см, 3кг.,🩷

# 416
Честито на новите мамчета! Ние днес се върнахме от болницата, че пак бяхме приети, защото на малкия хемоглобина му беше много нисък и трябваше да му правят кръвопреливане. Сега сме си вкъщи и се гушкаме. Тежи 3915 и е 52 см

# 417
Оо момичета, последния месец  много важен за тоновете да се следят често, аз бях с ретардация и ме приеха на 1.06 всеки ден по няколко пъти ми пускаха записи и всичко беше ок до 06.06 следобед когато се оказаха лоши тоновете и след обстоен преглед ме вкараха по спешност за секцио, такъв голям шок не бях изпитвала и не го пожелавам на никой. Малката ми принцеса вече 10 дни е в кувьоз и чакам да наддава кг за да си я приберем.

# 418
Здравейте. При изписване на бебето наистина ли е задължително да се отиде с кошче за новородено за кола, а не на ръка да се отнесе до колата (понеже кошчето/столчето не се сваля).. Благодаря ви Simple Smile

# 419
Момичета, на вас кога ви слезна кърмата? И има някоя ,на която да са и изписали някакви хапчета за кръвно. Явно аз го вдигнах като ме приеха и сега ми дават допегит . Казват, че с него мога да кърмя, но незнам.

Общи условия

Активация на акаунт