Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 692
  • 506
  •   1
Отговори
# 195
Момичета имате ли някакъв списък за болницата по който да се водите?

Мисля, че почти всяка болница си има такъв списък.

Аз за себе си нахвърлих някакви неща, от които не знам колко ще взема, но са ми подсказка.

Ако има майки от Бургас на 15ти ще мога да дам списък от Бургасмед

За какво са еднократните пелени за възрастни

# 196
За да не се цапа болничното бельо ,а ако има нещо да е на еднократната пелена.

# 197
Момичета имате ли някакъв списък за болницата по който да се водите?

Мисля, че почти всяка болница си има такъв списък.

Аз за себе си нахвърлих някакви неща, от които не знам колко ще взема, но са ми подсказка.

Ако има майки от Бургас на 15ти ще мога да дам списък от Бургасмед

За какво са еднократните пелени за възрастни

Също така са полезни и за колата при прибиране, за вкъщи за диван/легло при по-обилно кървене. Дори за постелка на повивалника на бебето 🤷🏻♀

# 198
Особено за повивалника на бебето, докато хванеш цаката как да сменяш без да опикава всичко! Simple Smile

# 199
Момичета вие продължавате ли да качвате кг в 9- ти месец ,имате ли застой в кг ?

# 200
Аз зациклих на едни и същи килограми  (и добре, че съм качила много)

# 201
Момичета вие продължавате ли да качвате кг в 9- ти месец ,имате ли застой в кг ?
Засега си стоя на моите, плюс 11 съм дотука. Хапвам доста откакто влязох в 8ми ама явно тя консумира калориите. Хваща ли ви страх вече от раждането, аз започвам да се притеснявам доста, никога не съм била в болница за нищо, имам и страх от игли и тоя катетър, направо не знам

# 202
Засега си стоя на моите, плюс 11 съм дотука. Хапвам доста откакто влязох в 8ми ама явно тя консумира калориите. Хваща ли ви страх вече от раждането, аз започвам да се притеснявам доста, никога не съм била в болница за нищо, имам и страх от игли и тоя катетър, направо не знам
И аз това се чудех ,хапвам си , моите си седят на 12 кг от 2 седмици не съм мръднала .то хубаво нали ама все пак това бебе тр да расте 😀
И аз съм така ужасена ….само си повтарям че не трябва да се паникьосвам и дано не се . На мен и клизмата не ми звучи приятно 😀😀😀 виж с иглите нямам проблеми

# 203
За сега държа положението с кг. 12 +. От няколко седмици съм с по-голям апетит и съответно хапвам, но съм в движение постоянно, та явно това е от значение също да задържа килограмите.
Страха нормално да го има, дали първа, втора или следваща бременност идва ли момента въпросите и притесненията са доста. Помня с първата беше пак така, но дойде ли момента някак заради хормоните ли, мисълта започва да работи на друго ниво, тревогите намаляват и ти се иска само да избуташ всичко до щастливия  край. 😁 Надявам се и сега да бъде така.

# 204
Брех! Същото забелязах и аз! От 2-3 седмици нямам промяна в кг.

# 205
  • София
Здравейте, да забелязвате подуване на устните. Моите изглеждат все едно съм с ботокс.

# 206
Здравейте, да забелязвате подуване на устните. Моите изглеждат все едно съм с ботокс.
Аз съм с хиалурон, който почти не се забелязва вече, но към 7 месец почнах да задържам много течности и устните ми се подуха значително..

# 207
И аз не забелязвам промяна в устните.

Мен Б ме удари в краката - на единия ми крак горе в ляво до интима ми се появиха адски много капиляри, направо изглежда че някой ме е пречукал с чук (яко синини). Много неприятна гледка, дори сякаш ме наболява. Показах на АГ, каза че е от хормоните. По принцип съм предразположена към вени и капиляри. Най ме притеснява, че вероятно след раждане живот и здраве ще си останат, а площа където са излезнали е доста голяма.

# 208
И аз не забелязвам промяна в устните.

Мен Б ме удари в краката - на единия ми крак горе в ляво до интима ми се появиха адски много капиляри, направо изглежда че някой ме е пречукал с чук (яко синини). Много неприятна гледка, дори сякаш ме наболява. Показах на АГ, каза че е от хормоните. По принцип съм предразположена към вени и капиляри. Най ме притеснява, че вероятно след раждане живот и здраве ще си останат, а площа където са излезнали е доста голяма.

И аз имам такива капиляри, даже и надолу по краката, по едно време бяха подути и боляха. При предишната бременност също имах, след като родих се по заличиха и почти не се забелязваха. Дали сега ще е така незнам, но се надявам.

# 209
На мен носа ми е като домат, голям и червен ииии запушен …. Горе долу от 5 -ти месец

Общи условия

Активация на акаунт