Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 544
  • 506
  •   1
Отговори
# 375
Много е индивидуално. Някои ходят с до 3см разкритие няколко дни и седмици. При някои започне ли си продължава постепенно до раждането. Може и скоро да е при вас. Или изтичане на води или силни контракции си означават начало, другото си е само подготовка.

Може и да се промени поведението и, но трябва да говорите за раждането. И тя да е на ясно и вие да сте наясно къде искате и какво ви е нужно за желаното място за раждане

# 376
Здравейте, момичета. Днес и аз бях на преглед. При мен обаче господинът си се чувства добре и няма намерение да излиза скоро 😄. Което за момента е добре, защото ни трябва да задържи до 14-ти. Шийката е скъсена на 50%, няма никакво разкритие и бебчо е още високо.
Иначе прегледите за разкритие са си гадни, нормално е да те е заболяло, не се притеснявай.
Аз при първата бременност “избягах” от една лекарка без да й казвам, че няма да се следя при нея, но беше още в началото. Тогава просто доктора, при който исках да се следя и раждам нямаше скорошни часове, а трябваше да потвърдим бременността. Сега съм си при една и съща от началото и така ми е по-спокойно. Живот и здраве, при нея ще си раждам.

# 377
И при мен няма и помен от разкритие. Не знам вас как ви преглеждат, но аз нищо не усещам. Изобщо не боли.
Аз днес бях в болницата. Обърнахме бебето и сега остава просто да чакаме. Утре пак ще ходя на тонове за всеки случай.
Лежах в родилна зала и успях да разгледам отделението.
На влизане тъкмо изкарваха една току-що родила жена с малкото пискунче. Бащата не знаеше на кой свят се намира. Бяха много сладка гледка.
Хем ми стана страшно, хем нямам търпение да дойде и моят ред Heart Eyes

# 378
Честито на всички родили! Да сте много здрави и щастливи ❤️💙👶.

Аз съм с 1,5см разкритие и никакви други признаци. Бебка е 3040кг в 37г.с, но ми излязоха резултатите от влаг.секрет, че имам гъбички и ми изписа Гиназол еднократно. Дали ще попречи за естествено раждане? Следящата АГ каза, че няма нужда от повтаряне на секрета, но аз се притеснявам защото ще съм без екип.

# 379
Честито на всички родили! Да сте много здрави и щастливи ❤️💙👶.

Аз съм с 1,5см разкритие и никакви други признаци. Бебка е 3040кг в 37г.с, но ми излязоха резултатите от влаг.секрет, че имам гъбички и ми изписа Гиназол еднократно. Дали ще попречи за естествено раждане? Следящата АГ каза, че няма нужда от повтаряне на секрета, но аз се притеснявам защото ще съм без екип.

И аз имах гъбички в 36 до 37ма седмица , но ми предписаха вагинални Глобули и си родих нормално  Simple Smile

Успех !!

# 380
Честито на всички родили! Да сте много здрави и щастливи ❤💙👶.

Аз имах гъбички и ми ги откриха някъде 34-та седмица. Изписаха ми антибиотик и глобули вагинално, явно подействаха, защото родих нормално ден преди контролния си преглед в 37-ма седмица и нямаше инфекция.

# 381
Аз минавам набързо да съобщя, родих спешно секцио онзи ден.Бях с ретардация и прекламсия. Малката е много дребна 1790 и е в кувьоз. Чакам я да порасне и да си я гушна.

# 382
Честита радост! Да е много здрава и бързо да наддава! Бързо възстановяване!

# 383
Честито! Бързо възстановяване на теб и колкото се може по-скоро скоро да гушнеш малката.🍀

# 384
Нашата Лилия Heart се роди 2 седмици преди термин, на 06.06, естествено, без разкъсвания и шевове Simple Smile 2850гр, 48см се роди, но май днес ще ни изпишат доста по-малко като тегло, тъй като спада всеки ден след раждането Sad слагам я на гърда от самото начало, но тъй като не съм сигурна, че суче правилно, давам и адаптираното мляко, което носят акушерките. 24 ч след раждането гърдите ми отекоха, и сега е някакъв ужас Sad малката вече определено суче, но отокът е мега болезнен, и броя часовете, до които това ще приключи ...надявам се до макс 24ч..

# 385
Честито! Да е много здрава и щастлива!

# 386
Нашето малко вързопче щастие се роди чрез спешно секцио 11 дни преди термин.
Отдавна сме си вкъщи, добре сме.
Но имаме голяма драма с кърменто, за сега не ни се получава, с вдлъбнати зърна съм, ползвам протектори но пак не става. Тя мх вече привикна към шише и АМ. Цедя с помна, но количествата са много малко.
Днес ще се свържа с консултнт по кърмене, но ми се струва че вече е прекалено късно Sad

Пожелавам бързо възстановяване на всички.

# 387
Честити бебета на всички!

payla, не мисля, че е късно. След като прочетох книгата на Хедра останах с убеждението, че с желание и упорство всичко е поправимо. Въпросът е дали искаш да кърмиш на всяка цена.

Аз да се оплача малко:
Откакто завъртяха бебето съм с ужасно неразположение. Вече изобщо не ставам за дълги разходки или дълго стоене права. Започват едни доста неприятни болки в долната част на корема и трябва на момента да седна или легна. Според док всичко е наред, та явно просто тялото ми не е свикнало на новата позиция на бебето. Обаче е ужасно изтощително да премислям всеки път дали ще ми стигнат силите да отида до някъде Grinning

# 388
Честити бебчета на всички мами и спокойно и лежерно чакане на всички чакащи майчета Heart

Payla, при мен положението е същото. Нашето момче се роди на 30.05. Засука много хубаво в болницата, ала кърма няма Scream Сега вече отказва да засуче, аз го слагам на гърда, стимулирам с помпата, всичко, което са ме посъветвали. Обаче много малко изцеждам, за жалост. С каката беше по същия начин. Не знам какво е да са ти твърди гърдите, да са под напрежение, да усещам облекчение след кърмене/цедене... Продължавам, не се отказвам, но знам че не винаги се случва, дори и дадеш максимума от себе си и гледам да не се товаря твърде много. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 389
Честити бебчета!
Мъничето бързо да пораства, за да може мама да го гушне.
Кърменето не е на всяка цена, ни все пак ви съветвам да се консултирате със специалист преди да се откажете. Няма нищо непоправимо, особено в началото. Възможно е решението да е по-просто от очакваното.
Първото ми дете се роди мъничко и му беше трудно в началото, та де налагаше по-често докато свикне и заякне. Аз бях с малък капацитет, което също е от значение, а другия важен фактор е, че трябва много вода, а аз пия на сила и въобще…. Все пак се откърмихме до 8м и половина, което го отчитам като успех. Надявам се и втория път да стане и ако мога ще избутам до годинка. Божа работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт