Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №3

• 46 915
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Наистина ли е толкова проста без извинение тая Цвета???

# 121
Наистина ли е толкова проста без извинение тая Цвета???

Искрено се надявам да не е.

# 122
  • Другата България
Що си мислиш, че точат лиги? То е потрисащо гол човек да ми приготвя храната, ако ще и 12 пак да има.
Същото смятам и аз.
Аман от прехласване по Станислав, нищо особено не е.

# 123
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оооо, супер гадно е това, когото и да било да ти сервира съблечен.
Станислав има огромно его, но не е това предаването и мястото да
си показва тялото. Очаквам умения, а не епилирани гърди, продуцентите
спите ли? Кой си помисли, че тази идея е добра? Не е, показва пълно творческо
безсилие и липса на оригинални идеи.

# 124
Мисля си, че Кристиян ще спечели сезона, като на финал ще е срещу Станислав. Виктор много обича нахакани, със самочувствие, което е с покритие. Очаквам скоро да си ходят Мацоев, Мартин, Виктор и Цанко. Другите ще добутат до черни куртки и там жените първи ще отпаднат.

# 125
Цвети е като македонец! Какво е това,нещо българско.От къде е,ми някъде от България.Тракийското съкровище,къде е намерено? На територията на България.Българско е!

# 126
  • Пловдив
Май ще ги размести ....
Непознах,но пък много им отива оранжевият цвят на всички

# 127
И на мен ми се привижда финал между Станислав и Кристиян.

# 128
  • София

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 00:26 от Mari_Mar

# 129
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз си признавам, че повече време гледам другия формат,
но всеки път като уцеля Цвети и сменям скоропостижно.
Това момиче отначало ми беше симпатично заради младостта си
и бях склонна да и давам някави извинения. Но не, тя просто е вече
натоварващо невежа, без никакъв изказ, маниери, поведение, за общата
култура и по-скоро липсата и няма и дума да отварям. Ми не ми харесва
от екрана да гледам/слушам нон стоп простотии на диалект.
Продуцентите още веднъж - това не е втора Гичка. Колкото и да търсите и
във всеки сезон след нея да се опитвате да ни пробутвате заместители
не става. Предаване уж за готвачи, пък държите  и бутате напред такива
девойки, не си вдигате рейтинга така, не се усетихте вече.

# 130
  • Другата България
Какво стана? Не отпадна никой ли?

# 131
Незнам кой ще спечели, ама който и да е със сигурност няма да е най- добрият кулинар. Още от предния сезон предаването стремглаво върви надолу и надолу.🙈
 Време е в БГ риалитата да си сменят психолозите и сценаристите, че във всичките едни и същи бездарни типажи гледаме без никакво развитие. Изтъркаха се ужасно много. Оффф ааааа как ми се гледа нещо не толкова пошло и предсказуемо.🥺 И ако може без типажа " празноглава кифла" , "отвратителна скандалджийка- злобарка" ," напомпан псевдо- красавец" и  " очеваден връзкар".  Стига толкова.😡

П.П. Дори мога да им дам идея. Като виждат , че не вървят добре нещата да направят един All stars. Така ние ще погледаме добри участници , а на тях рейтинга може и да им се вдигне. Особено , ако участват стойностни играчи.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 23:13 от Joy 05

# 132
  • София
Станислав не се е съблякъл гол по собствено желание, а по решение на сценаристите и не виждам защо го обвинявате него.

Що се касае до Цвети, факта, че се прие нейния амуз бюш (стига действително тя да го е измислила и направила), значи има нещо в нея. Имам известни съмнения, че май Мацоев стои зад идеята, ама сценаристите друго ни показаха.

Като стана дума за Мацоев не ми стана ясно, защо беше на гости  при леля си и защо майка му, баба му и дядо му ги нямаше, а само ги споменаваха.

# 133
Гичка беше класа над всичките си заместителки. Естествено и идваше, нямаше толкова много простотия, нямаше толкова много натягане. Жената умееше да готви, беше семпла, обикновена и внасяше свежест и комедия. Тук с Цвети се заложи на твърде много простотия и тя доминира. В някои от предните сезони пък не помня коя твърде много се натягаше на шефа.

# 134
Видя се - не може да пече риба, на всеки, който е готвил нещо на скара е ясно, че продуктът се слага напречно на ребрата на скарата. В повечето случаи, според мен, й дават помощна работа. В кухнята на сините, Асен й обясняваше нещо, а на синхрона Цветка гордо заяви, че без "нас червените", сините нямало да се справят.
Ей такива ми работи, с тази ми Цветка.
Сега ще я пуснат в Черешки, може и в следващия Ерген да я изпратят. Продуцентите мислят, че се смеем на такива малоумщини.

Общи условия

Активация на акаунт