Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №3

• 46 919
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Нямам много време да гледам този сезон.

Цвети е добро, уважително и позитивно момиче, но типично на съвремието, където няма нужда да се полагат усилия в училище щом са нужни бройки ученици за заплати.
Завърта се и кръговрата от семейство - учители, първите си мислят, че някой друг вместо тях е длъжен да възпитава, вторите си пазят хляба и не се напрягат в реални оценки.
Явно и продукцията са преценили, че е интересен подобен типаж.

КристиАн има много добра зрителна памет и е добър в презентации, но не ми е достатъчно смел да се обозначи пред другите, все още.

Хареса ми гостуването на Мацоев, макар и подобен Брадър да не  одобрявам, чак по къщите да се обикаля. Симпатично и похвално, че леля му посрещна гостите, в днешно време е рядкост близост между роднини.

# 136
  • София
Цветка я държат заради врачанските лафчета, които разчупват иначе напрегнатата атмосфера. Това инфантилно поведение, на дете 1ви-2ри клас е някакъв търсен ефект и явно е печелившо. Не я гонят, бутат я с булдозера и шефа й се кефи на мах. Четейки коментари във фб, се вижда че има мнооого фенове и им е любимка. Умственият й капацитет е без коментар, кулинарния-също. Лансират я, защото
била млада и трябвало да се научи... И ако наистина стига до черните куртки, феновете й ще бъдат в екстаз..
Всички подобни предавания ги манипулират, но тук контрата остава в шефа, защото той един единствен преценява кое как е и реже главите, не е като в Мастършеф.
Мисля ,че Виолета ще спечели, най-обрана е, добре се справя, има и забележки, но те по скоро са за да не се набива на очи, все пак няма безгрешни...А и при нея има израстване, което също се отчита. Да видим...

# 137
  • София
Hell's Kitchen (28.03.2023) - част 1 и 2

Част - 2

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 06:05 от Mari_Mar

# 138
То, хубаво искаме да се махне Наталия , но и без това жените са малко, но като се има предвид че тя и Цветелина правят шоуто, Виолета е далеч от тия двечките. Аз още съм на мнението си че Виолета ще стигне до черните куртки.

Въобще няма значение колко са жените - ако не стават, да си тръгват. Само не ми е ясно Наталия какво шоу прави - всеки път като си отвори устата и се изнервям…

# 139
Станислав не се е съблякъл гол по собствено желание, а по решение на сценаристите и не виждам защо го обвинявате него.

И къде видя да обвиняваме Станислав? Всички обвиняваме тези от продукцията, че си въобразили че такива неща се харесват.

Мисля ,че Виолета ще спечели, най-обрана е, добре се справя, има и забележки, но те по скоро са за да не се набива на очи, все пак няма безгрешни...А и при нея има израстване, което също се отчита. Да видим...
Не би трябвало да спечели Виолета, въобще не е толкова добра, колкото се опитват да я изкарат, а и не вярвам да чак толкова да се закопаят от продукцията.

# 140
  • София
Колкото се опитват да изкарат всеки един, тези които са добри и от ресторанти Мишлен, ги изкарват че не могат едни поширани яйца да направят...Как може човек да си направи изводите? Субективно е цялото предаване, обективното е невидимо за очите...

# 141
  • София
Аз превъртях голия Станислав. Не ми е приятна тази гавра с храната. Цвети ме оставя всеки път без думи - ракийка, кючек, дискотеки, липса за всякакъв интерес към училището. И все още не разбирам защо Наталия е в предаването. Ако не преписва от някой или не ѝ подсказват, нищо няма да направи.

# 142
Не мога да твърдя, че Цвети е добро момиче - с такава злоба се изказа за един от новодошлите, как ще се заяжда с него, когато й се отдаде възможност. И то защото й е казал нещо на кастинга. Каза го няколко пъти. Не помня вече кой беше. Това не е е доброта.
Не мисля, че някой е крив за тоталната й необразованост. Причината да преминава от клас в клас определено се дължи на "пробойните" в образователната система, но и на това, че тя обича да готви (добре за специалността си). Надявам се, че с тези знания, дори и да отиде на бал, няма да получи диплома за средно образование, а само сертификати за готвач.
Нищо положително няма в това девойче, още повече, че е надъхвана от популярни личности, че е "свежа", "добра" и "забавна", което е абсолютна заблуда. Видяхме как се отнесоха към шегата на "колектива" за годежа й с Мацоев, мимиката на Мацоев беше красноречива.
Много лоша услуга прави предаването на всички, а най-вече на зрителя. Не харесвам да се лансира простотията.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:15 от Анонимен

# 143
За Кристиан се изказа. Казал ѝ, че чинията и не струва или нещо такова. Сигурна съм, че е бил прав.

# 144
цвети въобще не е забавна. мисля, че се прави в унисон с образа, който се опитват да ѝ изградят - простовата, но добродушна и забавна. ами не успяват въобще. да се маха.

# 145
Виктор Ангелов ми изглежда на човек, който може да прави разлика между забавен и прост човек. Но явно някоя "калинка" се е намъкнала в екипа на продуцентите и по свой образ е намерила сходства с това елементарно същество. Много хубаво я нарекоха тук "кукушинката".
Уау. Кристиян. Къде е тръгнала тази п...ста мома? Ще се заяжда с него. Затова Кристиян остави на Станислав за бухтите. И май никой не иска да бъде с нея, с тази "свежа" мома.
Вероятно е цяло изпитание контакта с нея.

# 146
Без да съм съвсем наясно с механизмите на телевизионните предавания, си мисля, че Ангелов няма думата или поне не основната тежест за типажите играчи, които се подбират и за сценария. Той е лицето, което уж "коли и беси", но смятам, че е просто водещ, който изпълнява нечии нареждания и се води по написания от друг сценарий. Не мисля, че той еднолично решава кой да се махне и кой да остане.

И на мен Цвети не ми е забавна. Не мога да преценя дали поведението й е такова по принцип или е силно побутвано в тази посока от екипа.

# 147
Цвети на никой не е забавна, дори на участниците, но кой ни пита, държат я и си мислят, че е супер удоволствие да я гледаме...

# 148
и аз мисля, че ангелов няма думата.

# 149
  • София
Да бяха изгонили Наталия, ама не, всички в оранжево! Жалко, че наистина добри готвачи не могат да изпъкнат от общия просташки тон в предаването.
Сега разбира се изведнъж оранжевите ще възкръснат като птицата Феникс и ще станат отново сини! Какви герои, какъв отбор! 🤐
Кажете ми кога Наталия ще сготви нещо нейно, от-до? И накрая даже хвалби отнесе, а точно тя внася цялото напрежение в синия отбор. Ако нея я нямаше и Васил щеше да е по-обран, сигурен съм. Като отворих дума за Васил, аз и предния път писах, разочарова ме. Като един успешен мениджър какъвто явно е, някак си подобна игра не му отива. Може повече, но явно е в сценарий, не знам, гадая.

Жалко за Виолета, яко се изложи в епизода и то на два пъти! Последваха тежки думи на шефа по неин адрес, НО след това видяхме нагледно как шеф Ангелов си я харесва и само чакаше малка нейна победа, за да я похвали пред всички, все едно на нея се дължи победата. Хем и посочи грешките и я сплаши - 'опичай си акъла момиче', хем и засвидетелства уважение. Мисля, че Виолета е в борбата наравно с мъжете (явно нейната мисия и сценарий, то други жени няма)! Но една идея след топ асовете Кристиан и Иван и любимецът на шефа, Аполон.

Като стана въпрос за Аполон, ето ви дами, радвайте се. 😛 Гол до кръста красавец ви сервира изкусни десерти!
Абе Кристиан да бе отскочил в Бодрум при Ергенът! Там щяха да го изхрупкат сладко, сладко (не, десертът).

Пеенето и гостуването на Мацоев - скиииппп. И все пак, добре се получи при Мацоев, той е много готин като човек. А при пеенето никой не заслужаваше дори една точка освен Виктор.

Тъпотията на Цветомира вече не ми се коментира. Яко деградира образа и.

Иван отново блесна. Значи стигнем ли до Мастър класа, досега са изпъквали ярко само двама участника: Кристиан и Иван, пък той нека шефа си лансира сладкаря. Не че той е слаб, напротив. Ако победи няма да е скандално при всички случаи.

Все пак да похваля епизода, че най-накрая видяхме пълна изкарана резервация от единия отбор, защото червените издадоха и десертите! Всъщност и двата отбора издадоха всичко, но сините получиха помощ от червените и не беше справедливо после шеф Ангелов да рестартира играта с новото условие, да се гледат десертите. Един вид за мен, червения отбор победи два пъти тази вечер!

Значи лично за мен:
топ готвачите: Иван и Кристиан
след тях: Асен и Станислав

Като шоу/риалити как играят играта и кой какви шансове има в нея:
топ фаворити: Кристиан и Станислав
след тях: Иван и Виолета
Ако ще има изненада: Асен

Аз лично обаче искам финал между Кристиан и Иван, защото ще видим яко готвене, но по-скоро отиваме към финал, Кристиан и Станислав, като техния конфликт в момента е в лека пауза, но има още време да се развихри.

Чисто от фенска гледна точка бих се зарадвал Виолета да спечели, защото много я харесвам като жена, но някак си не мога да я сложна наравно с посочните от мен мъже, има си разлика в класата просто.

Най-застрашени от гонене следващата седмица:
син отбор: Цанко и Виктор
червен отбор: Мартин и Мацоев
Какво ми се иска: Цвети и Наталия

Общи условия

Активация на акаунт