Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №3

• 46 923
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Аз като майка на две едногодишни деца не смея да си мисля кой кокошинка или не. Как ще се справя като родител времето ще покаже, сложно е, всяко дете е отделена Вселена.

Факт, Цветомира показва много ниска култура, но е масова. Децата са огледало на обществото ни, където всеки псува, бие.
Родителски капацитет няма да се припознае чрез Цвети, защото всеки се мисли за по-умен от другия.

# 151
  • София
След седмица 6

++
Кристиан / Иван

+
Виолета, Мацоев и Станислав

= / +
Мартин / Васил и Асен

=
Виктор и Цанко

-
Цвети и Наталия

Дебют на Иван на върха! Не му е лесно в разградения син двор, но си личи класата. Асен също след напускането на майка си започна да ми харесва все повече и от минус зоната вече е почти до пълния плюс.
И другата основна промяна е, че за първи път от началото на сезона, Виолета не е на върха (не толкова за някои издънки в готвенето, а заради несправедливи и хапливи забележки), което обаче не значи, че не искам да я видя евентуално като победител. Все още я харесвам много.
Дъното ми е твърдо и няма смисъл от два минуса за разграничение. На този етап не бих сложил минус на който и да е друг освен тез двечките.

# 152
  • София
Когато коментират нещо, имам усещането, че всяка реплика, дума или жест им е режисиран и те просто трябва да го изиграят...едно актьорско майсторство прозира.. Някои се справят доста добре, като Виктор е най-най. Той е добра и нежна душа, харесвам го, сигурно може и да готви, но не блести.

# 153
Ами да, личи си. Особено пък репликите на Цуцка си личат от километри, че за режисирани, все едно чете.

# 154
  • София
То че четат-четат , но мисълта ми беше, че им дават някакъв образ, който да защитават. Един ще бъде провокатор-дразнител, един скандалджия, един плиткоумен, един шут и т.н.Влезли са в образ...
А най-вероятно е да не са такива хора навън...

# 155
Гаранция, че не са такива навън.

# 156
  • Другата България
Аз няма да мога да изгледам днес епизода, от вас разбирам, че няма изгонени. Ами, Вики или Цанко оставяме за следващата седмица.
Дано остане време до края на седмицата да го погледна все пак, епизода.

# 157
И да не го гледаш, нищо не си изпуснала. Освен ако не държиш да видиш голото сервиране на Станислав.

# 158
  • Другата България
Нееее, точно това не изпитвам никакво желание да го виждам.
Разбирам, че и Наталия се е проявила подобаващо....май верно ще пропусна.

# 159
  • Велико Търново
Четейки коментари във фб, се вижда че има мнооого фенове и им е любимка.
А, ето за това става въпрос. Никой не се интересува от мнението на 20-30 души, пишещи във форум. Много по-важни са настроенията на масовката, а тя не е тук. И не само за Цветомира се отнася това.

# 160
Супер досадно ми е, четейки възхвали във Фейсбук за Цветка..
Чиста душа, искрена, добродушна и тн. Не ми изглежда нито чиста, нито добра. Погледът й е хитър и подмолен, типичната кифла ( като Виктория от звездите).
Симпатизирам на Мацоев, той ми се струва добряк .
Едва ли ще стигне много далеч. Определено ще е между трима битката - Станчо, Кристиян и Виолета.

# 161
  • София
Толкова е зле сезона, че изобщо не ме вълнува кой ще е на финал.
Развалиха хубавия формат.
Недоразумението врачанско няма и да го коментирам.

# 162
Очаквам изцяло мъжка финална четворка. Според ме там ще са Крис, Станислав, Цанко и Васил.

# 163
  • Sunshine state
Аз противно на мненията тук симпатизирам на Станислав. И Васил ми харесва. Очаквам да ги видя на финал.
Отявленото бутане на Виолета и уж лидерството й при десертите ме подразни. Че аз името не мога да й запомня, камо ли пък да блесне с лидерски качества. Абсурд. Васил ме кефи как ги опрайва. 😂 Виктор също ми е забавен, но не мисля, че е на ниво за финал. Испанският шеф не ми хареса как направи тоя черен ориз, противно изглеждаше, а и с тоя мазен сос айоли острани.. 🤢
И още нещо - нали Иван беше с имунитет?! Накрая и той се озова с оранжева престилка.. Е, тия награди и обещания Ангелов за нищо ги няма и олекват доста.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 03:40 от Pupitka

# 164
  • гр.Пловдив
Виктор ,Цанко и Наталия-Цветка са ми извън класациите на мен.

Виктор ми е много дразнещо муден и нее@авка   и не ми се вписва грам в отбора,а Цанко горкия чак ми дожалая за него като трябваше да е на шеф мобила, добър и възпитан човек ,не може да се кара и да се наложи .

Наталия ми е също анти-злобна хитрушана ,а малката булка я носят на гърба си целия отбор и все вади няккави късмети и минава метър покрай тях ,ама дано да не е за дълго .

На финал искам да останат Иван,Крис,Асен и Станислав или Васил -който и от тях да спечели-берекет версин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт