Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №3

• 46 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
кокошинката направи грешка още при печенето на скумрията.
казват и "напряко" тя слага парчето по дължина.

Точно! То се виждаше - как я опече. Ивиците бяха грешни. Как пък тоз шеф не видя това? Имаше и други неща, но ги замазаха.

То всичко предварително е разписано, няма значение кой какво е направил.

# 76
  • София
Какви са тези заготовки 8 равиоли за поне 40 души гости? Или подготвят само за виповете? Аз на човек правя по поне 12 равиоли на човек.

# 77
Гурме, Тайне, гурме. Като четвъртинката на половинката скумрия.

Мери, пускай тото!

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:51 от pticasprujina

# 78
Незнам за какъв го спрягат Асен, но засега само него съм чувала да признава качествата и заслугите на другите. Хареса ми ,че защити Цанко.
 И Иван , и Цанко , и Виктор са готини участници, без злоба и арогантност.И си мисля, че ако Наталия не беше в техния отбор и Васил щеше да е по- кротък и може би щяха да са много добър отбор.
 А при червените освен Мацоев и Кристиян друг не ми допада.
 Време беше Венелин да си тръгне. Не е за такова предаване момчето. Паникьор си е. Ама беше прав за това ,което каза на Мацоев. Станислав беше последната инстанция, защо тогава не му връщаше пюретата като не са добри , а ги носеше на Шефа?

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 17:04 от Joy 05

# 79
  • Другата България
Ама наистина ли си тръгна Венко?
Верно ще пускам тото.

# 80
Асен сякаш се кротна след излизането на Клавдия. Най вероятно го е напрягало присъствието и, както той сам каза
И в предните теми го бях писала, ама явно женският каст е бил яко зле тази година. Една Виолета е читава и това е.

# 81
Верно ще пускам тото.
давай смело. Не съм прочела твоя грешна прогноза, без да имам претенциите, да съм прочела всички. И бъди другарче, сподели числата на лс. 🙂
Шегата на страна, определено ти се получава.

# 82
Скрит текст:
Асен сякаш се кротна след излизането на Клавдия. Най вероятно го е напрягало присъствието и, както той сам каза
И в предните теми го бях писала, ама явно женският каст е бил яко зле тази година. Една Виолета е читава и това е.

И това не е много сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
  • Другата България
Верно ще пускам тото.
давай смело. Не съм прочела твоя грешна прогноза, без да имам претенциите, да съм прочела всички. И бъди другарче, сподели числата на лс. 🙂
Шегата на страна, определено ти се получава.
Heart
За Клавдия си признах, че имах малък жокер - че вече е отпаднала. Не знаех кога, но навързах нещата миналия път, просто ѝ беше време пред всички останали. То беше съвсем логично да си тръгне преди Асен, колкото и да е сценарий, още в началото на формата писах, че щом са двамата, очаквам един да остане до края, и е по-логично това да е Асен. Май наистина ще поостане.
Павлин и Теодор, за които още ме е яд, ги усетих заради това, че първо - никога не си тръгва номиниран, и второ - започват още в началото на епизода да наблягат на някакви “измислени“ грешки  и провали на този, който ще обере негативите на вечерната резервация, и съответно ще е “виновен“ цялостно, за което ще е изгонен. Вероника беше ясна - въпрос на време беше.
Ама днес дори и не гледах, просто заложих на “Сървайвър“, което ще направя и утре, само на рекламите превключвах, и само веднъж видях още при караваните кахърен Венко и “провал“ на червените, и ми светна червената лампичка. Миналата седмица вторник син, днес е ред на червен да отпадне. Нямаше кой друг, за Марто е рано - Ангелов го харесва, както казах Станислав ще е с черна куртка - в това съм сигурна, Цвети също, по метода на Гичка и Мариела “ще се учи“ до последно, Виолета задължително ще е или на финал, или с черна куртка, Кристиан и той е с много силна заявка за черна куртка.....и то не остана. А, Мацоев, да, и него няма да го бавят.
Просто съм изгледала всички сезони досега и май е време да си дам почивка, щом няма с какво да ме изненадат вече. Sunglasses

# 84
  • София
Hell's Kitchen (27.03.2023) - част 1 и 2

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 02:53 от Mari_Mar

# 85
  • Другата България
Отново заедно.

Хмм, снимката е от преди час, публикувана преди час, от ФБ, но май е стара.....извинявам се, няма да я трия, поне са усмихнати и двамата. Е, Богомил не съвсем, но това му е обичайното състояние.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 00:57 от Merri_An

# 86
Нямам търпение Наталия да си замине!! Изключително дразнещо поведение и липса на умения. То поне едното да беше ок за сметка на другото…

# 87
То, хубаво искаме да се махне Наталия , но и без това жените са малко, но като се има предвид че тя и Цветелина правят шоуто, Виолета е далеч от тия двечките. Аз още съм на мнението си че Виолета ще стигне до черните куртки.

# 88
Отново заедно.

Хмм, снимката е от преди час, публикувана преди час, от ФБ, но май е стара.....извинявам се, няма да я трия, поне са усмихнати и двамата. Е, Богомил не съвсем, но това му е обичайното състояние.

Едва ли е стара. Венко беше пуснал с жена си от там. Чак такова синхронизиране на снимки - не ми се вярва.

# 89
  • гр.Пловдив
Златния отбор до последно ли ще се подмятат там и от него ли ще се излъчи победител?

Общи условия

Активация на акаунт